ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Gecen ayda uvi testi yapmistim bu kadar koyu gormemistim cizgiyi bundan daha koyu olurmu diye tereddut ettim acikcasi

Bugunden degerlendirmeye basla bence.Bu ay benimde cumt- pazar akinti oldu epey koyulasmisti seninki gibiydi oldu dedim yumurtlama teste devam etmeyecektim bile yine de yaptim ilk cizgi kadar oldukca koyu cikti.Seninde daha koyulasabilir belki ama alismanin tam zamani galiba.
Bu akinti olayi da sasirtti yahu demekki onceden oluyormus akinti.

Benim 5 bitti kızlar Bu 6. Denemem olacak
Gecen ay Ekim Ay'ı dikim Ay'ı dedik olmadı
Bu ay Kasım'da aşk başkadır diyeceğiz

Kizlar ya beni de listeye ekleyin araniza dahil edin diyecegim ama benim her seyim sapitti bu ay normalde 7-8 kasim olmali ama yumurtlama 19. gunde olunca adet kac gun atar ki?

Muhtar hanımcım bende eklenmek istiyorum listeye ekler misin
27 Kasım bat tarihi

Canım üzülmeni çok iyi anlıyorum, ama kocalar bunu anlayamıyo. Hiç inanmazdım böyle şeylere ama gerçekten hormonlarımız bizim duygularımızı etkiliyo, bu yüzden onlar bizimle aynı duyguları paylaşamıyolar maalesef. Benimki de en başta söyledi çocuk konusunu kimseyle konuşmayalım, sonra stres oluruz hiç olmaz dedi. buyüzden evde hiç konusunu açmıyorum. Gizli gizli test yapıp gizli gizli üzülüyorum. Siz de olmasanız bunları anlatacak kimsem yok yani.

Cok umursar gorunseler acaba dahami cok strese gireriz kizlar bana sanki umursamaz gorunmelerindeki sebep bu olabilirmi olumlu bakmaya calisiorum.buarada benim esimde cocuk olmayabilir bunlara hazirlikli olalim diyen bi adam dusun yani nekadar motive edici dimi

Aynen akintim cok yogun ve yapis yapis uzuyordu bende kqcirdim sandim cizgileri gorunce sasirdim sagol canim yorumun icin

Haklısın canım aslında, bi de onlar başımızın etini yese "neden olmuyo, neden olmuyo" diye iyice strese girerdik :) Sanırım seninki de seni kötüsüne alıştırmaya çalışıyoki olunca daha çok sevinesin :)

Farkindayim canim bende oyle dusunmek istiyorum insan beklio ayni heycani beraber yasayalim

KIZLARRCANN hastayım kasıklarım berbat..sol kasığımda elime bir sertlik geldi be çok ağırdı. sağ bacağım tutmuyor..tansiyonum düşük. ama gebelik belirtisi değil kendime gelemiyorum sizce elime gelen sertlik nedir???????????çok öptm sizi

canım benimki de öyle..olsun biz aşık olurken çocuk u vardı sanki diyor.belki hiç olmayacak diyor ama öyle demesin işte evet belki de sakinlştirmeye çalışıyor ama taktik yanlış bence

çünkü bugün dayanamadım yine test yaptım negatifti bu korunmamak bana iyi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…