Aynen bende ya normalde hiç istemem ama bu ay abarttım adam da şaşırdı noluyo bu hatuna diyeHep kadinlarin üstüne kaliyo bu mesele nedense bugün yapmamiz lazım şu gün yapmamiz lazim diye diye sapık gibi hissetmeye başladım kendimi
Daha 2. ayimiz bideAynen bende ya normalde hiç istemem ama bu ay abarttım adam da şaşırdı noluyo bu hatuna diye
Gecen ayda uvi testi yapmistim bu kadar koyu gormemistim cizgiyi bundan daha koyu olurmu diye tereddut ettim acikcasi
Muhtar hanımcım bende eklenmek istiyorum listeye ekler misinbat listemizin son hali kızlar
- @papatya_2014....................................................
HAMİLE - @kontes50...........................................................
HAMİLE - @vivianne ............................................................
HAMİLE - @murnur55..........................................................
HAMİLE - @yagmurada26....................................................
HAMİLE - @honderiko..........................................................
HAMİLE - @010712...............................................................
HAMİLE - @dberil34............................................................
HAMİLE - @zeytin85............................................................
HAMİLE - @pretty1406.........................................................
HAMİLE - @hazal1595..........................................................
HAMİLE - @cimcimesevilay..................................................
HAMİLE - @abcdef35............................................................
HAMİLE - @nurgulu..............................................................BAT 23 EKİM
- @hayraniyet.........................................................BAT 29 EKİM
- @loyalty88...........................................................BAT 30 EKİM
- @whiterose55 ......................................................BAT 30 EKİM
- @demir6133.........................................................BAT 31 EKİM
BU AY TREN ERKEN KAÇTI - @lalabel................................................................BAT 31 EKİM
- @TIRMIK.............................................................BAT 2 KASIM
- @sus-pus.............................................................BAT 3 KASIM
- @allbaby..............................................................BAT 3 KASIM
BU AY TREN ERKEN KAÇTI nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM - @birumudumvar.................................................BAT 5 KASIM
- @persa33.............................................................BAT 6 KASIM
- @may3434...........................................................BAT 6 KASIM
- @nacwes..............................................................BAT 7 KASIM
- @direngeziparki..................................................BAT 8 KASIM
- @sumeyye6134....................................................BAT 8 KASIM
- @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
- @aaynaa..............................................................BAT 10 KASIM
- @ecrin87.............................................................BAT 10 KASIM
- @DONENCE5838...............................................BAT 11 KASIM
- @sumbulce..........................................................BAT 11 KASIM
- @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
- @hilemhilem.......................................................BAT 12 KASIM
21DAMLA .........................................................BAT 14 KASIM - @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
- @kbrbsr16...........................................................BAT 15 KASIM
- @Kedili0983........................................................BAT 15 KASIM
- @hanife55............................................................BAT 18 KASIM
- @tuncer82...........................................................BAT 18 KASIM
- @berna83............................................................BAT 20 KASIM
- @tuba52..............................................................BAT 20 KASIM
- @smyyali.............................................................BAT 22 KASIM
- Z zeynoo2542 ......................................................BAT 22 KASIM
- C candy123 ..........................................................BAT 23 KASIM
- @plasure.............................................................BAT 25 KASIM
svly4414 ..........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
İnşalllah zeynoooo
inş canım inşş
Benimki de görevimi Yaparım keyfime bakarım modunda adetim oldu diyorum ne üzülme var ne bişey bende kızdım sen istemiyormusun diye o da bana kızdı çok üstüne düşüyorsun diye sonra da gönlümü almaya Çalışıyor
Halbuki ilk başta üzüntüme ortak olsa herşey daha güzel olacaktı
Cok umursar gorunseler acaba dahami cok strese gireriz kizlar bana sanki umursamaz gorunmelerindeki sebep bu olabilirmi olumlu bakmaya calisiorum.buarada benim esimde cocuk olmayabilir bunlara hazirlikli olalim diyen bi adam dusun yani nekadar motive edici dimiCanım üzülmeni çok iyi anlıyorum, ama kocalar bunu anlayamıyo. Hiç inanmazdım böyle şeyle gerçekten hormonlarımız bizim duygularımızı etkiliyo, bu yüzden onlar bizimle aynı duyguları paylaşamıyolar maalesef. Benimki de en başta söyledi çocuk konusunu kimseyle konuşmayalım, sonra stres oluruz hiç olmaz dedi. buyüzden evde hiç konusunu açmıyorum. Gizli gizli test yapıp gizli gizli üzülüyorum. Siz de olmasanız bunları anlatacak kimsem yok yani.
Aynen akintim cok yogun ve yapis yapis uzuyordu bende kqcirdim sandim cizgileri gorunce sasirdim sagol canim yorumun icinBugunden degerlendirmeye basla bence.Bu ay benimde cumt- pazar akinti oldu epey koyulasmisti seninki gibiydi oldu dedim yumurtlama teste devam etmeyecektim bile yine de yaptim ilk cizgi kadar oldukca koyu cikti.Seninde daha koyulasabilir belki ama alismanin tam zamani galiba.
Bu akinti olayi da sasirtti yahu demekki onceden oluyormus akinti.
Haklısın canım aslında, bi de onlar başımızın etini yese "neden olmuyo, neden olmuyo" diye iyice strese girerdik :) Sanırım seninki de seni kötüsüne alıştırmaya çalışıyoki olunca daha çok sevinesin :)Cok umursar gorunseler acaba dahami cok strese gireriz kizlar bana sanki umursamaz gorunmelerindeki sebep bu olabilirmi olumlu bakmaya calisiorum.buarada benim esimde cocuk olmayabilir bunlara hazirlikli olalim diyen bi adam dusun yani nekadar motive edici dimi
Farkindayim canim bende oyle dusunmek istiyorum insan beklio ayni heycani beraber yasayalimHaklısın canım aslında, bi de onlar başımızın etini yese "neden olmuyo, neden olmuyo" diye iyice strese girerdik :) Sanırım seninki de seni kötüsüne alıştırmaya çalışıyoki olunca daha çok sevinesin :)
canım benimki de öyle..olsun biz aşık olurken çocuk u vardı sanki diyor.belki hiç olmayacak diyorCanım üzülmeni çok iyi anlıyorum, ama kocalar bunu anlayamıyo. Hiç inanmazdım böyle şeylere ama gerçekten hormonlarımız bizim duygularımızı etkiliyo, bu yüzden onlar bizimle aynı duyguları paylaşamıyolar maalesef. Benimki de en başta söyledi çocuk konusunu kimseyle konuşmayalım, sonra stres oluruz hiç olmaz dedi. buyüzden evde hiç konusunu açmıyorum. Gizli gizli test yapıp gizli gizli üzülüyorum. Siz de olmasanız bunları anlatacak kimsem yok yani.
çünkü bugün dayanamadım yine test yaptım negatiftiKIZLARRCANN hastayımkasıklarım berbat..sol kasığımda elime bir sertlik geldi be çok ağırdı. sağ bacağım tutmuyor..tansiyonum düşük. ama gebelik belirtisi değil kendime gelemiyorum sizce elime gelen sertlik nedir???????????çok öptm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?