Afiyet olsun canım, önümüzdeki maçlara bakıcaz yapcak bişey yokEşimle bi kahve içtik geldik hepiniz dağıtmışsınız kızlar
Canım senin kaç gün vardı bata. Sanırım daha erken test yapmak için, olsa da çıkmaz bence. Gerçi bugün ben de test yaptım çünkü lazer kontrol randevum vardı. Ne olur ne olmaz bi test yaptım tabiiki negatif hahaaaçünkü bugün dayanamadım yine test yaptım negatiftibu korunmamak bana iyi gelmedi
Canım daha bat ona çok var şimdiden başlamaz herhalde adet belirtisiKIZLARRCANN hastayımkasıklarım berbat..sol kasığımda elime bir sertlik geldi be çok ağırdı. sağ bacağım tutmuyor..tansiyonum düşük. ama gebelik belirtisi değil kendime gelemiyorum sizce elime gelen sertlik nedir???????????çok öptm sizi
benim de . ayım normalde kaçarım bu ay sapık gibi oldum.Allah tez vakitte nasip etsin inşallah :)Daha 2. ayimiz bide
canım bata gün var.ve belirtiler aynı.kasık ğrısından uyuyamadım.artık başım dönüyorCanım daha bat ona çok var şimdiden başlamaz herhalde adet belirtisi
cnım bat 4 kasım . 6 gün var.be nim de lazere gitmem lazım hergün arıyorlar.içimden gitmek gelmiyor.bu kasık ağrılarıyla bir de onu çekememCanım senin kaç gün vardı bata. Sanırım daha erken test yapmak için, olsa da çıkmaz bence. Gerçi bugün ben de test yaptım çünkü lazer kontrol randevum vardı. Ne olur ne olmaz bi test yaptım tabiiki negatif hahaaa
benim de 2. ayımbenim de . ayım normalde kaçarım bu ay sapık gibi oldum.Allah tez vakitte nasip etsin inşallah :)
Bizim de aynı adam evde yatıyorvalla bende o iş zedelerdenim canım kocam evde ben işte
ÇALIŞ ÇALIÇ ÇALIŞHele şükür koyu çizgiyi gördüm
vermiyorlarmı canım ne iş yapıyorsun biz alıyoruz ama tatili isterimBizim de aynı adam evde yatıyor
paramızı bari verseler gam yemeyeceğim ama nerde
canım 12.günün fotosu varmı atarmısın ben dün yaptım çok silik sende nasıldıHele şükür koyu çizgiyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?