ÇALIŞ ÇALIÇ ÇALIŞ
İNŞALLAH HAMİŞ KALIRSIN
sğl canım seninki daha belirgin benimki çok silik bana daha var ozaman 14 çatlıyor hep ama baya silik birden artar mı ki bu ay dahamı geç çatlayacakİkisini kıyasla tatlım
İkisini kıyasla tatlım
koyulaştığı gün çatladı demek mi kızlar kaç saat sonra çatlıyor ki
sğl canım12-24 saat arası çatlıyo cnm :)
cimcimesevideğerlendirdikten 24403 .!.:13 ü değerlendirdin inşallah dimi cnm :)
Gunaydın kızlarr :) yumurtlamam gectı bugun 20.gun ovulasyon testım koyulasmaya basladı tekrar akıntıda basladı bugun. Acaba benım hüsnü kuruntum mu, erken dımı daha?
amaaan beeee çatalayamayan yumurtalarr hahaha bıtmek bılmeyen cile he y aynı suraat bendekiivalla sıkıldım haa 4 ayda dorduncu ayımda hıc takmıycam hatta burayı bıle bırakmayı düşünüyorum :/
Bende ogretmenim bat 22 kasim ogretmenler gunu hedoyem olur insallah banada:))[/QUOTE][QUOTE="nazenin13, post: 37529099, member:3i KASIM gül bana.0 kasım nişan tarihi..24 kasım öğretmenler günü....29 kasım eşimle tanışma yıl dönümümüz :) Allah'ım sen Evvel ve Zahir olansın....ol de olsun Rabb'im.... :) :)
gözünüz aydın canım..darısı başına.bu ay hamilesin 15.sensin:)Selam kızlar öncelikle Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına sonsuz teşekkürler bize bağımsızlığı armağan ettikleri için. Kardeşimin bir oğlu oldu onunla meşgulduk giremedim uzun zamandır darısı bizlerin başına
Canim cok tesekkurler inşallah sen de hamis sin bu mübarek ay tuttugum oruclarin yüzü suyu hürmetine hepiniz dualarimdasin iz.gözünüz aydın canım..darısı başına.bu ay hamilesin 15.sensin:)
inşallahhhh o gün öğrenirsin canım güzel haberi :)[/QUOTE] sagol canim insallah:)Bende ogretmenim bat 22 kasim ogretmenler gunu hedoyem olur insallah banada:))
Ayyy canım benimm.Allah kabul etsin:) cnım berbat kaık ağrılarım var.tansiyonum düşüyorCanim cok tesekkurler inşallah sen de hamis sin bu mübarek ay tuttugum oruclarin yüzü suyu hürmetine hepiniz dualarimdasin iz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?