ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Gunaydın kızlarr :) yumurtlamam gectı bugun 20.gun ovulasyon testım koyulasmaya basladı tekrar akıntıda basladı bugun. Acaba benım hüsnü kuruntum mu, erken dımı daha?

Eklentiler

• DSC_0788.webp
    167,7 KB · Görüntüleme: 59
koyulaştığı gün çatladı demek mi kızlar kaç saat sonra çatlıyor ki

Ta
Gunaydın kızlarr :) yumurtlamam gectı bugun 20.gun ovulasyon testım koyulasmaya basladı tekrar akıntıda basladı bugun. Acaba benım hüsnü kuruntum mu, erken dımı daha?

Tatlim yeterince koyu değil yumurta çatladiğinda yine silik kalir seninki de öyle.

amaaan beeee çatalayamayan yumurtalarr hahaha bıtmek bılmeyen cile he y aynı suraat bendekii valla sıkıldım haa 4 ayda dorduncu ayımda hıc takmıycam hatta burayı bıle bırakmayı düşünüyorum :/

amaaan beeee çatalayamayan yumurtalarr hahaha bıtmek bılmeyen cile he y aynı suraat bendekii valla sıkıldım haa 4 ayda dorduncu ayımda hıc takmıycam hatta burayı bıle bırakmayı düşünüyorum :/

hele benım yımırtam catlamıyo kıst yapıyo sonrada patlama yasıyoruz ne olucak böyle hıc böyle degıldım

Selam kızlar öncelikle Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına sonsuz teşekkürler bize bağımsızlığı armağan ettikleri için. Kardeşimin bir oğlu oldu onunla meşgulduk giremedim uzun zamandır darısı bizlerin başına

Arkadaşlar, elimde fazla miktarda ovülasyon ve gebelik testleri var.

İhtiyacı olanlar özel mesajla ulaşabilirler.

[QUOTE="nazenin13, post: 37529099, member:3i KASIM gül bana.0 kasım nişan tarihi..24 kasım öğretmenler günü....29 kasım eşimle tanışma yıl dönümümüz :) Allah'ım sen Evvel ve Zahir olansın....ol de olsun Rabb'im.... :) :) [/QUOTE]
Bende ogretmenim bat 22 kasim ogretmenler gunu hedoyem olur insallah banada:))

Bende ogretmenim bat 22 kasim ogretmenler gunu hedoyem olur insallah banada:))[/QUOTE]
inşallahhhh o gün öğrenirsin canım güzel haberi :)

gözünüz aydın canım..darısı başına.bu ay hamilesin 15.sensin:)

Canim cok tesekkurler inşallah sen de hamis sin bu mübarek ay tuttugum oruclarin yüzü suyu hürmetine hepiniz dualarimdasin iz.
Ayyy canım benimm.Allah kabul etsin:) cnım berbat kaık ağrılarım var.tansiyonum düşüyorfıtık belirtisine benziyor yarın doktora gidicem.4 defa gebelik testi yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…