ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hazal1595 canım ya bu ovulasyon testiyle gebelik nasıl belli oluyordu

Ayyy canım benimm.Allah kabul etsin:) cnım berbat kaık ağrılarım var.tansiyonum düşüyorfıtık belirtisine benziyor yarın doktora gidicem.4 defa gebelik testi yaptım negatif
ALLAH korusun canım benim biraz sabırlı ol ya da direk kandan baktir eğer fıtıks önleminial ihmal etme sakın

Ya canım benim bat a daha var ama ovulasyon testimtestim 15. Gün catladiktan sonra silindi hep tek çizgiydi bugün de merak ettim yaptım silik ikinci çizgi çıktı ondan sordum bilemedim ki
öyle olunca gebelik diyorlardı sanırım:) ay ne güzel.inşallah canım..dularımdasınn:)

Ya canım benim bat a daha var ama ovulasyon testimtestim 15. Gün catladiktan sonra silindi hep tek çizgiydi bugün de merak ettim yaptım silik ikinci çizgi çıktı ondan sordum bilemedim ki
benimkide seninki gibi canım ya belli belirsiz silik çizgilerle devam etti tam çift çizgiden sonra bende bekliyorum adetimi bugün 18. günüm 10 günüm kaldı

Canim Hazal yerine ben cevap vereyim.ovulasyon testi ile gebelik bata birkaç gün kala sanki tekrar yumurtlayacaklmış gibi koyu çıkmasıdır.belli belirsiz çizgi ya da koyu olmayan çizgi olmaz zira her kadında ovulasyon testi ile o çizgi illaki çıkacak.inşallah gebelik testinde o çizgiyi görürsün,görürüm, görürüz

Anladım canım ya çizgi silundikten sonra bugün tekrar çizgi çıkınca acaba mi dedim bakalım hafta sonu bir daha yaparım belki koyulasir darısı cumlemizin başına

Cnm bak benim 12. Günde koyuya döndü ama çok değil diğer günlere göre sonra 22.ve 23. Gjndede aynı koyulukta üst üste verdi nette araştırdım ya gebelik varsa verirmiş koyu yada adet yakınsa snra gebelik yaptım onda çıktı

Cnm bnm o silik çizgi hiç gitmedi ki snra tekrar koyuya dönünce anladım belkide hamissin sende

Selam kızlar yarın benim bat..Ama hiç hamilelik belirtisi yok regl olcam sanırım..Çünkü herşeye ağlamaya başladım :)Genelde böyle oluyorum..Ama kasık ağrım falanda yok bikaç gün gecikmeli olcam galiba

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. yagmurada26 .................................................... HAMİLE
  6. @honderiko..........................................................HAMİLE
  7. 010712 ............................................................... HAMİLE
  8. dberil34 ............................................................ HAMİLE
  9. Z zeytin85 ............................................................ HAMİLE
  10. P pretty1406 ......................................................... HAMİLE
  11. hazal1595 .......................................................... HAMİLE
  12. cimcimesevilay .................................................. HAMİLE
  13. abcdef35 ............................................................ HAMİLE
  14. hayraniyet .........................................................BAT 29 EKİM
  15. loyalty88 ...........................................................BAT 30 EKİM
  16. @whiterose55 ......................................................BAT 30 EKİM
  17. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  18. lalabel ................................................................BAT 31 EKİM
  19. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  20. sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM
  21. allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  22. nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM
  23. B birumudumvar .................................................BAT 5 KASIM
  24. persa33 .............................................................BAT 6 KASIM
  25. may3434 ...........................................................BAT 6 KASIM
  26. nacwes ..............................................................BAT 7 KASIM
  27. SivasliAlice ..................................................BAT 8 KASIM
  28. sumeyye6134 ....................................................BAT 8 KASIM
  29. @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
  30. aaynaa ..............................................................BAT 10 KASIM
  31. ecrin87 .............................................................BAT 10 KASIM
  32. DONENCE5838 ...............................................BAT 11 KASIM
  33. sumbulce ..........................................................BAT 11 KASIM
  34. @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
  35. H hilemhilem .......................................................BAT 12 KASIM
  36. A araf86 ...............................................................BAT 12 KASIM
  37. 21DAMLA .........................................................BAT 14 KASIM
  38. @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
  39. K kbrbsr16 ...........................................................BAT 15 KASIM
  40. Kedili0983 ........................................................BAT 15 KASIM
  41. hanife55 ............................................................BAT 18 KASIM
  42. tuncer82 ...........................................................BAT 18 KASIM
  43. berna83 ............................................................BAT 20 KASIM
  44. T tuba52 ..............................................................BAT 20 KASIM
  45. @smyyali.............................................................BAT 22 KASIM
  46. Z zeynoo2542 ......................................................BAT 22 KASIM
  47. C candy123 ..........................................................BAT 22 KASIM
  48. plasure .............................................................BAT 25 KASIM
  49. C ChoqSeqeR .....................................................BAT 27 KASIM
  50. svly4414 ..........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

H
Hmm benim de bugün 21. Günüm tekrardan silik ikinci çizgi belirdi silinmisti normalde yapmiyordum artık testi bugün de merak tan tekrar yaptım belirdi koyulasir mi acaba yarın Oburgun tekrar yapayım bakalım ne olacak

H

Hmm benim de bugün 21. Günüm tekrardan silik ikinci çizgi belirdi silinmisti normalde yapmiyordum artık testi bugün de merak tan tekrar yaptım belirdi koyulasir mi acaba yarın Oburgun tekrar yapayım bakalım ne olacak
Yap cnm koyulasirsa hemen gebelik testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…