- 17 Aralık 2013
- 1.895
- 1.381
- 358
ALLAH korusun canım benim biraz sabırlı ol ya da direk kandan baktir eğer fıtıks önleminial ihmal etme sakınAyyy canım benimm.Allah kabul etsin:) cnım berbat kaık ağrılarım var.tansiyonum düşüyorfıtık belirtisine benziyor yarın doktora gidicem.4 defa gebelik testi yaptım negatif
var mı bebek ?bak 15.sensin:)hazal1595 canım ya bu ovulasyon testiyle gebelik nasıl belli oluyordu
Ya canım benim bat a daha var ama ovulasyon testimtestim 15. Gün catladiktan sonra silindi hep tek çizgiydi bugün de merak ettim yaptım silik ikinci çizgi çıktı ondan sordum bilemedim kivar mı bebek ?bak 15.sensin:)
öyle olunca gebelik diyorlardı sanırım:) ay ne güzel.inşallah canım..dularımdasınn:)Ya canım benim bat a daha var ama ovulasyon testimtestim 15. Gün catladiktan sonra silindi hep tek çizgiydi bugün de merak ettim yaptım silik ikinci çizgi çıktı ondan sordum bilemedim ki
İnşallah canım ya umutlanmak istemiyorum çünkü bir hafta var bata bukadar erken gösterir miöyle olunca gebelik diyorlardı sanırım:) ay ne güzel.inşallah canım..dularımdasınn:)
benimkide seninki gibi canım ya belli belirsiz silik çizgilerle devam etti tam çift çizgiden sonra bende bekliyorum adetimi bugün 18. günüm 10 günüm kaldıYa canım benim bat a daha var ama ovulasyon testimtestim 15. Gün catladiktan sonra silindi hep tek çizgiydi bugün de merak ettim yaptım silik ikinci çizgi çıktı ondan sordum bilemedim ki
benimkide seninki gibi canım ya belli belirsiz silik çizgilerle devam etti tam çift çizgiden sonra bende bekliyorum adetimi bugün 18. günüm 10 günüm kaldı
hazal1595 canım ya bu ovulasyon testiyle gebelik nasıl belli oluyordu
Anladım canım ya çizgi silundikten sonra bugün tekrar çizgi çıkınca acaba mi dedim bakalım hafta sonu bir daha yaparım belki koyulasir darısı cumlemizin başınaCanim Hazal yerine ben cevap vereyim.ovulasyon testi ile gebelik bata birkaç gün kala sanki tekrar yumurtlayacaklmış gibi koyu çıkmasıdır.belli belirsiz çizgi ya da koyu olmayan çizgi olmaz zira her kadında ovulasyon testi ile o çizgi illaki çıkacak.inşallah gebelik testinde o çizgiyi görürsün,görürüm, görürüz
Cnm bak benim 12. Günde koyuya döndü ama çok değil diğer günlere göre sonra 22.ve 23. Gjndede aynı koyulukta üst üste verdi nette araştırdım ya gebelik varsa verirmiş koyu yada adet yakınsa snra gebelik yaptım onda çıktıhazal1595 canım ya bu ovulasyon testiyle gebelik nasıl belli oluyordu
Ya canım benim bat a daha var ama ovulasyon testimtestim 15. Gün catladiktan sonra silindi hep tek çizgiydi bugün de merak ettim yaptım silik ikinci çizgi çıktı ondan sordum bilemedim ki
Cnm bnm o silik çizgi hiç gitmedi ki snra tekrar koyuya dönünce anladım belkide hamissin sendeYa canım benim bat a daha var ama ovulasyon testimtestim 15. Gün catladiktan sonra silindi hep tek çizgiydi bugün de merak ettim yaptım silik ikinci çizgi çıktı ondan sordum bilemedim ki
Teşekkürler muhtar
Şu uğurlu listeden bizde nasibimizi alalım
Hmm benim de bugün 21. Günüm tekrardan silik ikinci çizgi belirdi silinmisti normalde yapmiyordum artık testi bugün de merak tan tekrar yaptım belirdi koyulasir mi acaba yarın Oburgun tekrar yapayım bakalım ne olacakCnm bak benim 12. Günde koyuya döndü ama çok değil diğer günlere göre sonra 22.ve 23. Gjndede aynı koyulukta üst üste verdi nette araştırdım ya gebelik varsa verirmiş koyu yada adet yakınsa snra gebelik yaptım onda çıktı
Yap cnm koyulasirsa hemen gebelik testi yapH
Hmm benim de bugün 21. Günüm tekrardan silik ikinci çizgi belirdi silinmisti normalde yapmiyordum artık testi bugün de merak tan tekrar yaptım belirdi koyulasir mi acaba yarın Oburgun tekrar yapayım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?