- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Evet canım hiç belirti yasamayip sadece adeti gecikip hamilelik öğrenen çok insan var hatta 3 aylık hamileyken ogrenenler bile var.Ya kızlar bişey sorcam hicbir hamilelik belirtisi olmama ihtimali var mı ?yani öyle kasık ağrısı bel ağrısı bulantı fln olmama ihtimali var mı? Yani tek belirti adet gecikmesi olabilir mi
Teşekürler cnm :) bunu merak ediyordumEvet canım hiç belirti yasamayip sadece adeti gecikip hamilelik öğrenen çok insan var hatta 3 aylık hamileyken ogrenenler bile var.
Haydi bakalım dha ne olsun elinizden geleni yapmışsınız Rabbim büyüktürYaaa bu hafta full çalışmayla geçti ya dün biz çalışma yapamadık daha doğrusu yaptık ama Pıtırcık olmadı nedense ? Deposu bosalttim galibaniye öyle oldu bilemedim dün de son gündü baya canım sıkıldı bu hafta toplamda 6 günde 4 gün çalışma yapmış olduk bundan gerisi Allaha kaldı rabbim izin verirse olur inşallah olmazsa ki kendimi buna alistirdim nasip deyip oturcam
Yaaa varya kendime ınanamiyorum bu yaptığım tam salaklik gittim ortada fol yok yumurta yok bebis Tulumu aldımbunu niye yapıyorum bilmiyorum
yarin içme canimKızlar yanlışlıkla folikasit aldığımı unutup 2 saat sonra 1 tane daha hap içtim bişey olur mu?
Ay inşallah içine doğmuşturKizlarbugun bi arkadaş hic acelem yok ama üçüncüyü istiyorum demişti bana ramazanda ve simdi birbucuk aylik hamileymis maşallah ona darisi bize bugün oglkumun doğum günü ve gindola binelim dedi arkadaş ama içimden bir ses binme dedi ve sabahtan beri karnim kasiklarima doğru agriyor ara ara bilmiyorum kuruntu mu yapiyorum offf
İnşallah asliAy inşallah içine doğmuşturBu arada arkadaşınızda hayırlı olsun benim hayalimdir ikiz üçüz yada peşpeşe 2-3 tane yapmak Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasib etsin
Ben geç evlendim 35 girdim Temmuz'da eşim çıtır 31 yaşında 3 yıl sevgiliydik 1,5 yıldır evliyiz yaşımdan dolayı biraz tez canlıyım zaten çünkü Allah verirse 2 hatta 3 çocuk istiyoruz bakalım ocağa kadar hamiş olmazsam halden anlayan bir Dr bulup tüp bebek yapıcamİnşallah aslibebeklerimizi de bu topikte konusuruz inşallah sen kaç yasindasin kaç yillik evlisin
Bende 29 yasindayim canim hakkında hayirlisi tabiki tüp bebek artik çok ileride biran önce yaparsin Rabbim sana bahsederBen geç evlendim 35 girdim Temmuz'da eşim çıtır 31 yaşında 3 yıl sevgiliydik 1,5 yıldır evliyiz yaşımdan dolayı biraz tez canlıyım zaten çünkü Allah verirse 2 hatta 3 çocuk istiyoruz bakalım ocağa kadar hamiş olmazsam halden anlayan bir Dr bulup tüp bebek yapıcam
Âmin canım ama onunda Dr unu bulmak lazım çoğu yer ticarethane olmuş çoğu Dr kasaptan beter .. Iyi bir Dr bulabilsem şimdiden gidicem yaştan dolayı vakit kaybetmemek için bu yöntemi düşündük eşimle şimdilik araştırma halindeyiz buaradada çalışma yapıyoruz artık hersey kısmet Allah ne derse o oluyor kullar ne kadar çırpınırsa çırpınsınBende 29 yasindayim canim hakkında hayirlisi tabiki tüp bebek artik çok ileride biran önce yaparsin Rabbim sana bahseder
Benim arkadasimin olmuyordu yedinci senesinde anakarada bir yerde yapti ilk şeyde tuttu oğlu simdi 10aylik ogrenebilirim neresi diye sen nerdesinÂmin canım ama onunda Dr unu bulmak lazım çoğu yer ticarethane olmuş çoğu Dr kasaptan beter .. Iyi bir Dr bulabilsem şimdiden gidicem yaştan dolayı vakit kaybetmemek için bu yöntemi düşündük eşimle şimdilik araştırma halindeyiz buaradada çalışma yapıyoruz artık hersey kısmet Allah ne derse o oluyor kullar ne kadar çırpınırsa çırpınsın
Ben istanbuldayım dragos ta oturuyorum Anadolu yakasında .. Bir türlü halden anlayan bir Dr bulamadım daha hiç bir Dr la görüşmedim araştırmalarımda bulamadım çünkü benim yada eşimin Allah'a şükür hiç bir sorunumuz yok yaş yüzünden istiyorumBenim arkadasimin olmuyordu yedinci senesinde anakarada bir yerde yapti ilk şeyde tuttu oğlu simdi 10aylik ogrenebilirim neresi diye sen nerdesin
Ama kafani takmaman gerek benim oglumda ben istemiyordum o istiyordu ama ben ilişkiden hemen sonra kalkip temizleniyordum o halde ikinci ay hamile kaldim ama simdi aylardir demiyorum oluyor ama sonu gelmiyor maalesef Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallahBen istanbuldayım dragos ta oturuyorum Anadolu yakasında .. Bir türlü halden anlayan bir Dr bulamadım daha hiç bir Dr la görüşmedim araştırmalarımda bulamadım çünkü benim yada eşimin Allah'a şükür hiç bir sorunumuz yok yaş yüzünden istiyorum
İnşallah canım geçen ay ilk defa denemiştik olmayınca yalan değil çok üzüldüm ama bu ay tek çizgiye daha alışığım gecen ay kadar üzülmem sanırımAma kafani takmaman gerek benim oglumda ben istemiyordum o istiyordu ama ben ilişkiden hemen sonra kalkip temizleniyordum o halde ikinci ay hamile kaldim ama simdi aylardir demiyorum oluyor ama sonu gelmiyor maalesef Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah
rabbim herkese istediği güzellikleri versin inşallah kasmayın olcakkAma kafani takmaman gerek benim oglumda ben istemiyordum o istiyordu ama ben ilişkiden hemen sonra kalkip temizleniyordum o halde ikinci ay hamile kaldim ama simdi aylardir demiyorum oluyor ama sonu gelmiyor maalesef Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?