sanırım rahimden kaynaklı bu ağrılarımız inş gzl haberleri alırız ve rahatlarızaynen ya bekledikçe strese giriyorum çarşamba gidecem kese içinde kalp atışlarını da duymayı umuyorum inşallah benimde hala devam ediyo sancılar bazen anlık oluyo bazen bi kaç dakika devam ediyo
sanırım rahimden kaynaklı bu ağrılarımız inş gzl haberleri alırız ve rahatlarız
cnm ölede korkuorum heran lavoboya gidiyprum kontrol ediyorum bir ekz yaşayınca o düşüğü hep korku var içimde bnde bir kalp atışını duysaydm kuzununinşallah cnm inşallah benim ağrıdan sancıdan yana şikayetim yok ama beklemek sıkıcı görsem de rahatlasam en azından şimdilik keseyi:):):):)
cnm ölede korkuorum heran lavoboya gidiyprum kontrol ediyorum bir ekz yaşayınca o düşüğü hep korku var içimde bnde bir kalp atışını duysaydm kuzunun
inş cnm hadi bakalım senden de gzl haberler bekliyorum çarşambaanlıyorum cnm korkunu ama merak etme gayet iyiler onlar içerde :)
inş cnm hadi bakalım senden de gzl haberler bekliyorum çarşamba
Allahın izniyle bende güzel haberler vericem inşallah sizlere
Merhaba Canım,Merhaba kızlar napmışsınız ya öyle bütün sayfaları okuyayım derken gözlerim panaz oldu yahu :) neyse ben sadede geleyim iki yıllık evliyim ve artık anne olmak istiyorumm adet düzensizligim var kistim varsoğan suyu içiyorum ve düzenli adet oluyorum yarın adetim bitecek gibi azaldı baya ovulasyon testi ve preseed sipariş verdim ama henüz gelmedi.. bu arada incir kürüde yapıyorum.. inş. emeklerimizin karşılığını alırız Rabbim bizede bir topan evlat nasip eder
ınsalah ya ben zaten ılk hamılelegımeede 6 ay sonra hamıle kalmıstım..cnm eğer rahim hemen toparlanısa olurmuş ama demek senn biraz geç toparlanıo ama alırsın yakın zmnda o güzel haberi
aglama bende cok zor atllattım senın gıbı dusuk yapalı 7 ay oldu banada..kızlarrrr mrb :) kaç gün net yoktu giremedim.umarım hrkes iyi.Ben iyi değilim kasık ağrısından duramıyorum dr dr gezdim bir şey yok.kanda gebeliğe baktım.0,16 yani negatif överler temiz.sıkıntı yok..ama bebek de yok rahim duvarım kalınlaşmış o da ya gebelikten ya da adete yakın diye oluyormuş adet yakın gebelik yok dün hıçkıra hıçkıra ağladım.Allah isteyenlere versin.
ay canım ya.Rabb'im sana sabır versin..inşallah tez vakitte hamile kalırsın.ne zormuş yaaglama bende cok zor atllattım senın gıbı dusuk yapalı 7 ay oldu banada..
daha yenı yenı toparlanıyorum
rahım duvarında adettendır...
bende bu ay mesela 20 sınde regl olcagıma 25ınde oldum o zamana kadar kendımı hamıle sanmstım ama negatıf cıktı maalesef...
evet cok zor bır surec 4 yıllık rvlıyım ben ılk sene esımde bende az duralım evlılıgımz yerıne otursun dedık.2. sene ben ıstedım esım bu senede duralım dedı.3. sene ıse ıstedıgmızdede 6 ay sonra oldu..ay canım ya.Rabb'im sana sabır versin..inşallah tez vakitte hamile kalırsın.ne zormuş ya
ovulasyon testımı yaptın t de koyu cıktımıama sanırım ben daha yeni YUMURTLADIM.dün ilişki oldu.bari bugün de yapayım.ama inşallah kaçırmamışımdır
öyle canım ben de 14 aylık evliyim.senin gibi evliliğim otursun dedim.böyle zor olacağını bilsem ilk günden korunmazdım.Allah büyük canım inşallah hamile kalırsın :)evet cok zor bır surec 4 yıllık rvlıyım ben ılk sene esımde bende az duralım evlılıgımz yerıne otursun dedık.2. sene ben ıstedım esım bu senede duralım dedı.3. sene ıse ıstedıgmızdede 6 ay sonra oldu..
boyle dusuk yapacagımı bıleydım en bastan ısterdım cocuk..
ama dıyorumya verende Allah alanda.
ıyı sen erken yakaladın yıne..öyle canım ben de 14 aylık evliyim.senin gibi evliliğim otursun dedim.böyle zor olacağını bilsem ilk günden korunmazdım.Allah büyük canım inşallah hamile kalırsın :)
evet canım :) anlamadım 18 inde de koyu çıkmıştı..ama sanırım daha yeni yumurtladımovulasyon testımı yaptın t de koyu cıktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?