yok canım daha 2 aydır korunmuyoruz.ıyı sen erken yakaladın yıne..
daha once dusuk yaptınmı
daha basındasınız sız..yok canım daha 2 aydır korunmuyoruz.
inşallah canım :) ama ne zor olay yadaha basındasınız sız..
nasıl olsa bebek ıstıyorsunuz bır gun durup bır gun yapın..
zaten spermler 1 gun canlı yasar elbet kalırsın hamıle..
inşallah canım :) ama ne zor olay yane rahatmış çocuk düşünmüyoruz diyip işin içinden çıkmak:)valla ağlamaktan bir hal oldum
canım benim çok sağol:) ama sen de üzülme.dua edelim.ben sürekli dua ediyorum:)yapacak başka ne var ki?ama sen cok kasma kendını daha 2 ay olmus.
ben 7 ay once dusuk yaptım 3 aydırda korunmuyoruz ama kısmet..
ustelık 4 yıllık evlıyım...
ben edıyorum zaten gunde 707 kere ya varıs dıye tesbıh cekıyorum..canım benim çok sağol:) ama sen de üzülme.dua edelim.ben sürekli dua ediyorum:)yapacak başka ne var ki?
benım doktorumda adet olmaya yakın ılk uc dort gun ılıskıye gır adetınde bıtınce yıne devam et ve ozellıkle 14. gun yıne yap demstı..ya zaten şimdi baktım adet döngüsü 34 35 olan kadınlarda yumurtlama 21 günde olurmuş.bu da adetten 1 hafta önce demek..e o zaman o çizgi ne diye 18 inde çıktı ya?aha yeni mi yumurtladım.Hay Allah'ım aklıma mukayyet ol
Allah kabul etsin canım:) ben de hergün Meryem suresi okuyorum.22 gündür.41 e tamamlayacam inşallah:)hz zekeriyya duası okuyorum.ya bariu ya varis ya musavvir ya mütekebbir okuyorum.kün fe yün duası buldum onu okuyorum.sabah namazında hacet namazı kılıp hacet duası okuyorum.hurma yiyoruz.pazartesi 24.000 besmele hatmi çıkartıcam inşallah.öğrencilerim okuyacaklar..inşallah Allah kabul eder. :)ben edıyorum zaten gunde 707 kere ya varıs dıye tesbıh cekıyorum..
meryem ana otunu yaptım ve suandada uzerımde tasıyorum..
bebek olması ıcın bır kac arapca dualar var onları hergun okuyorum...
ınternetten cok arasırdım ve ınsalah yarından ıtıbarende 7 gun oruc tutucam
tamam canım adetime 4 gün kaldı tahmini yani.çünkü şaşar benim günler bazen.bu aralar ilişkiye gircem.Allah büyük :)benım doktorumda adet olmaya yakın ılk uc dort gun ılıskıye gır adetınde bıtınce yıne devam et ve ozellıkle 14. gun yıne yap demstı..
sende baktın adet olacan oyle hıssedıyon ıste o gunlerde gır ılıskıye..
bende meryem ana otunu tasıyorum kendısınıde surahıye koydum 3 haftadır duruo ve cıcek actı o kuru ot.Allah kabul etsin canım:) ben de hergün Meryem suresi okuyorum.22 gündür.41 e tamamlayacam inşallah:)hz zekeriyya duası okuyorum.ya bariu ya varis ya musavvir ya mütekebbir okuyorum.kün fe yün duası buldum onu okuyorum.sabah namazında hacet namazı kılıp hacet duası okuyorum.hurma yiyoruz.pazartesi 24.000 besmele hatmi çıkartıcam inşallah.öğrencilerim okuyacaklar..inşallah Allah kabul eder. :)
aynen canım.Rabb'im Semi' ismi hürmetine duysun dualrımızı inşallah ..bende meryem ana otunu tasıyorum kendısınıde surahıye koydum 3 haftadır duruo ve cıcek actı o kuru ot.
her gun yatmadan ıkı rekat namaz kılıyorum ve meryem suresını okuyorum..
sonra zekerıyya duasını yada dualarını okuyorum arapcadan..
fetıh suresını okuyorum
aklına ne gelırse yapıyorum desem yerıdır...
Ayy insallah tatlim agzin bal yesin :)testin yarında koyu çıkarsa hamilelik olabilir bndede öle oldu 12. ve 22-23 gün koyu verdi snra gebelik testi yaptım pozitif çıktı inş hamişsindir
iyi ettin canımıstıhareye yatmayı cok dusundum bebek ıcın ama ya kotu renk gorursem dıye korkup yatmıyorum bır turlu
herkes hamile kalamıyo diye çok stresli maşallahta ben her ay doğurmuyorum yaa bende bebek için uğraşıyorum... kimseye sonsuz ilgim sevgim ve anlayışıjm olamıyo malesef ki
acaba kaç kişi senin durumun ne diye sordumu??? hep bana hep bana
burada yaptığım tek şey listeyse onu benden daha iyi yapacaklardır umarım ama bana çemkirdikleri kadar lafı hazmederlermi bilemiyorum göreceğiz.
kızlar içiniz rahat olsun burası artık benim köyüm değil ve kendimide muhtar zannetmiyorum.nokta
Cnm herşeyin vakti zamanı olduğundandir ınş en yakın zamanda alirsin bu güzel haberiınsalah ya ben zaten ılk hamılelegımeede 6 ay sonra hamıle kalmıstım..
bı heveslenırımkı soyle hemen hamıle kalanlara...
Aynen öyle canim alir almaz buraya yazacam vallaCnm herşeyin vakti zamanı olduğundandir ınş en yakın zamanda alirsin bu güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?