ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

daha basındasınız sız..
nasıl olsa bebek ıstıyorsunuz bır gun durup bır gun yapın..
zaten spermler 1 gun canlı yasar elbet kalırsın hamıle..
inşallah canım :) ama ne zor olay ya ne rahatmış çocuk düşünmüyoruz diyip işin içinden çıkmak:)valla ağlamaktan bir hal oldum

inşallah canım :) ama ne zor olay ya ne rahatmış çocuk düşünmüyoruz diyip işin içinden çıkmak:)valla ağlamaktan bir hal oldum

ama sen cok kasma kendını daha 2 ay olmus.
ben 7 ay once dusuk yaptım 3 aydırda korunmuyoruz ama kısmet..
ustelık 4 yıllık evlıyım...

ama sen cok kasma kendını daha 2 ay olmus.
ben 7 ay once dusuk yaptım 3 aydırda korunmuyoruz ama kısmet..
ustelık 4 yıllık evlıyım...
canım benim çok sağol:) ama sen de üzülme.dua edelim.ben sürekli dua ediyorum:)yapacak başka ne var ki?

ya zaten şimdi baktım adet döngüsü 34 35 olan kadınlarda yumurtlama 21 günde olurmuş.bu da adetten 1 hafta önce demek..e o zaman o çizgi ne diye 18 inde çıktı ya?aha yeni mi yumurtladım.Hay Allah'ım aklıma mukayyet ol

canım benim çok sağol:) ama sen de üzülme.dua edelim.ben sürekli dua ediyorum:)yapacak başka ne var ki?
ben edıyorum zaten gunde 707 kere ya varıs dıye tesbıh cekıyorum..
meryem ana otunu yaptım ve suandada uzerımde tasıyorum..
bebek olması ıcın bır kac arapca dualar var onları hergun okuyorum...
ınternetten cok arasırdım ve ınsalah yarından ıtıbarende 7 gun oruc tutucam

benım doktorumda adet olmaya yakın ılk uc dort gun ılıskıye gır adetınde bıtınce yıne devam et ve ozellıkle 14. gun yıne yap demstı..

sende baktın adet olacan oyle hıssedıyon ıste o gunlerde gır ılıskıye..

Allah kabul etsin canım:) ben de hergün Meryem suresi okuyorum.22 gündür.41 e tamamlayacam inşallah:)hz zekeriyya duası okuyorum.ya bariu ya varis ya musavvir ya mütekebbir okuyorum.kün fe yün duası buldum onu okuyorum.sabah namazında hacet namazı kılıp hacet duası okuyorum.hurma yiyoruz.pazartesi 24.000 besmele hatmi çıkartıcam inşallah.öğrencilerim okuyacaklar..inşallah Allah kabul eder. :)

tamam canım adetime 4 gün kaldı tahmini yani.çünkü şaşar benim günler bazen.bu aralar ilişkiye gircem.Allah büyük :)

bende meryem ana otunu tasıyorum kendısınıde surahıye koydum 3 haftadır duruo ve cıcek actı o kuru ot.
her gun yatmadan ıkı rekat namaz kılıyorum ve meryem suresını okuyorum..
sonra zekerıyya duasını yada dualarını okuyorum arapcadan..
fetıh suresını okuyorum
aklına ne gelırse yapıyorum desem yerıdır...

aynen canım.Rabb'im Semi' ismi hürmetine duysun dualrımızı inşallah ..

yaa ben adet oldum ama coook mıdem bulanıyo daha adetım bıtmemıs bole kokulara karsı mıdem bulanıyo nıye acaba hıc böyle degıldm

Ben ne kadar üzülsemde bu görevden istifa etmene, seni çok iyi anlayabiliyorum yine iyi uğraştın şimdiye kadar, ki böyle bi psikolojide ben altından kalkamazdin heralde..ama burayı bırakma bebisim arada da olsa gir iki muhabbet et bizle, özletme kendini bu arada bu görevi kabul eder mi bilmiyorum ama bizim cimcimesevilay bence gayet güzel yapar

kuzlar ya bugun 14. gun ve halen cok silik ben yumurtliyormuyym bu ay gecen ayb14. gun dr catladi demisti bu testi ilk kez yapiyorum her ay degisen var mi gecmi yumurtlaycam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…