Canım iki çizgi de aynı koyulukta olacak testi yapmaya devam et bu arada gün aşırıkuzlar ya bugun 14. gun ve halen cok silik ben yumurtliyormuyym bu ay gecen ayb14. gun dr catladi demisti bu testi ilk kez yapiyorum her ay degisen var mi gecmi yumurtlaycam ki
Kuzu benim 24. gün bugün Çizgi yine kayboldu kaldı dört gün evde test vardı gebelik Yapiym dedim negatif çıktı gerçi erken ilkinde de 6 gün erken yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum bir hafta daha hayırlısıCnm herşeyin vakti zamanı olduğundandir ınş en yakın zamanda alirsin bu güzel haberi
Canım 24. gün çok erken gerçekten, ancak kanda çıkabilir.Ya kızlar benim bat Kasım 4 gun var dayanamadım sırf meraktan test yaptım tabiki negatif çıktıbekleyeyim ben ya
cnm bkle biraz daha bnde 2 gun once yaptigimda negatif cikmisti snra pozitif olduKuzu benim 24. gün bugün Çizgi yine kayboldu kaldı dört gün evde test vardı gebelik Yapiym dedim negatif çıktı gerçi erken ilkinde de 6 gün erken yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum bir hafta daha hayırlısı
Bence kan testi yaptırmalısın artık :) O da negatif çıkarsa doktorunla görüşmek en iyisi, ama inşallah pozitif çıkar :)adetim ortalama 4 - 5 gün gecikti ama hala testler negatif
Ayy korktum valla o kadar kötümü oluyo sancılarkız hiç sorma dün çook kötüydüm şimdi biraz iyim çok şükür ay dün bi kasık ağrım oldu kitlendim hareket edemedim resmen 10 dk boyunca bıçak saplandı öylece kaldım bi ara geçiyo sonra aynı şekil oluyorum çok kötüydüm ya ağrı sancı mahvetti beni
Bazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyomuş, öyle bişey mi oldu acaba ?Benim ovl testin hem 11. gün hem de 21 22. günler koyu cikti bu nasil is ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?