ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kuzlar ya bugun 14. gun ve halen cok silik ben yumurtliyormuyym bu ay gecen ayb14. gun dr catladi demisti bu testi ilk kez yapiyorum her ay degisen var mi gecmi yumurtlaycam ki

kuzlar ya bugun 14. gun ve halen cok silik ben yumurtliyormuyym bu ay gecen ayb14. gun dr catladi demisti bu testi ilk kez yapiyorum her ay degisen var mi gecmi yumurtlaycam ki
Canım iki çizgi de aynı koyulukta olacak testi yapmaya devam et bu arada gün aşırı

Ya kızlar benim bat Kasım 4 gun var dayanamadım sırf meraktan test yaptım tabiki negatif çıktıbekleyeyim ben ya

Cnm herşeyin vakti zamanı olduğundandir ınş en yakın zamanda alirsin bu güzel haberi
Kuzu benim 24. gün bugün Çizgi yine kayboldu kaldı dört gün evde test vardı gebelik Yapiym dedim negatif çıktı gerçi erken ilkinde de 6 gün erken yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum bir hafta daha hayırlısı

kızlar iyi geceler ben burdayım evet bakıp çıkıyorum bu ay benim boş geçti ,bir sürüde olay yaşıyorum ve çalışıyorum o yüzden burası baya yoğun takip edemiyorum bakıyorum hamişimiz varsa tebrik ediyorum çıkıyorum ,girersem geç saatte girebiliyorum oda bdv ye bakıyorum biraz burada baya yeni arkadaşlar gelmiş baya sayfa dolmuş geçmişi okuyamıyorum ama kimsenin mesajını okuyimda çıkim aman ben susim diye bişey yok gerçekten biraz önce bunu duydum çok üzüldüm...dilerim listedek herkes hamiş olur ,buralardayım ..

Ya kızlar benim bat Kasım 4 gun var dayanamadım sırf meraktan test yaptım tabiki negatif çıktıbekleyeyim ben ya
Canım 24. gün çok erken gerçekten, ancak kanda çıkabilir.
Ben de evdeki son testimi de yaptım dün. Negatif çıktı ama hala da gelmedi benim kırmızılar. Şu anda 29. günümdeyim, yani bir gün gecikti. Ya çok umutlandırdı beni umarım hayal kırıklığına uğratmaz bu sefer

Adet olmadım ben de 2 gün geçti. Bu sabah laboquick gebelik Testi yaptım ama sonuç negatif

kızlar günaydın bu testi kullananlar cvplasın lütfen ben ilk kez kullanıyorum ve bişey merak ediyorum bu silik çizgi yumurtlamadan sonra da çıkıyormu ben yumurtlamış olabilirmiyim 14.gün ve halen çok silik t çizgisi

Kizlar hamile degilmisim adetiim iltihañtn gecikmis yalniz bi sey sormak istyrm anti hbs nedir 0-10 arasi olmasi gerekirken 848cikmis yuksek neden :/ doktr tum degerlerin normal dedi :/

günaydın cimcimesevilay canım iyilik sağlık
sen nasılsın taze anne

kız hiç sorma dün çook kötüydüm şimdi biraz iyim çok şükür ay dün bi kasık ağrım oldu kitlendim hareket edemedim resmen 10 dk boyunca bıçak saplandı öylece kaldım bi ara geçiyo sonra aynı şekil oluyorum çok kötüydüm ya ağrı sancı mahvetti beni

Canım o rahimden kaynaklanıyor rahim büyüyor bele baskı yapıyor aniden yerinden kalkma kitleniyor o zaman insan yavaş yavaş hareket et her zaman

cnm bkle biraz daha bnde 2 gun once yaptigimda negatif cikmisti snra pozitif oldu

Benim ovl testin hem 11. gün hem de 21 22. günler koyu cikti bu nasil is ya?

Gunaydın arkadaşlar,
Ben daha fazla dayanamayıp kan testi yaptırdım, evimin yakınındaki bir poliklinikte. Ama sonuç çok geç çıkacak, akşam 6 gibi. Beklemeye devam
Ama açıkçası hiç adet olacak gibi hissetmiyorum, arada ufak sancılar gelip gidiyo ama adet sancısı kadar şiddetli değil. İnşalllah pozitif çıkaaarrrrr.

Ayy korktum valla o kadar kötümü oluyo sancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…