ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ayy korktum valla o kadar kötümü oluyo sancılar

yok kız korkma en azından adet sancısı gibi değil bu başka bişe yaa bi anlık sadece hem seviniyorum bebişim yer açıyo içerde çok güzel bi duyguda sadece o an kötü bi durum hareket edemiyorum o kadar

cnm bkle biraz daha bnde 2 gun once yaptigimda negatif cikmisti snra pozitif oldu
Sırf meraktan yaptım bakalım bekliyorum inşallah boşa çıkmaz. Gerçi hiç üzülmedim negatifi görünce eşim soruyor aşkım tek mi çift mi

TE="ChoqSeqeR, post: 37572958, member: 41615"]hayırlısı canım kasımda aşk başkadır deriz bizde benimde yeni bitti[/QUOTE]
Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba?

Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba? :KK43:[/QUOTE .!.:
Canım böyle düşünmek için çok erken. Daha 2. denemeniz, uğraşmadan olmuyo güzel şeyler

"feris, post: 37573223, member: 35675"][/QUOTE]
İnsllah canim ama çok yandi canim bugün.test olumsuzdu ama ben dun yine calistim ve öyle uyudum yikanmadim.umut iste bgun adet olunca basladim ağlamaya ve bunu cevremden kimseyle paylasamiyorum.ay keşke Ölsem ya

TE="ChoqSeqeR, post: 37572958, member: 41615"]hayırlısı canım kasımda aşk başkadır deriz bizde benimde yeni bitti
Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba? [/QUOTE]
Merhaba yanlis hatirlamiyorsam birkaç sayfa geride bir yerde ikinci denemeniz olduğunu soylemistiniz.eğer yanlis değilse yani ikinci denemeye henüz umutsuzluğa kapilmak için cok erken canim ya.ben 31 yasinda ilk cocuguma hamile kaldm , 34 yasinda ikincisine hamileyim.sanirim yasin da bu kadar büyük değil.inan bu stres sikinti bile etkiliyor durumunu. Çocuğu düşünmeden hesap kitap yapmadan denedigin ilk ay hamile kalacaksin eminim.bu kadar umutsuzluk ve üzüntü hormonlarini da etkiliyor unutma

TE="ChoqSeqeR, post: 37572958, member: 41615"]hayırlısı canım kasımda aşk başkadır deriz bizde benimde yeni bitti
Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba? [/QUOTE]
Merhaba yanlis hatirlamiyorsam birkaç sayfa geride bir yerde ikinci denemeniz olduğunu soylemistiniz.eğer yanlis değilse yani ikinci denemeye henüz umutsuzluğa kapilmak için cok erken canim ya.ben 31 yasinda ilk cocuguma hamile kaldm , 34 yasinda ikincisine hamileyim.sanirim yasin da bu kadar büyük değil.inan bu stres sikinti bile etkiliyor durumunu. Çocuğu düşünmeden hesap kitap yapmadan denedigin ilk ay hamile kalacaksin eminim.bu kadar umutsuzluk ve üzüntü hormonlarini da etkiliyor unutma

bıldıgım kadarıyla yumurtlama esnasında ıkı cızgı cıkıyorve yumurtlama bıtmeye yakın o ıkıncı cızgı yavas yavas azalıyor

Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba?
Merhaba yanlis hatirlamiyorsam birkaç sayfa geride bir yerde ikinci denemeniz olduğunu soylemistiniz.eğer yanlis değilse yani ikinci denemeye henüz umutsuzluğa kapilmak için cok erken canim ya.ben 31 yasinda ilk cocuguma hamile kaldm , 34 yasinda ikincisine hamileyim.sanirim yasin da bu kadar büyük değil.inan bu stres sikinti bile etkiliyor durumunu. Çocuğu düşünmeden hesap kitap yapmadan denedigin ilk ay hamile kalacaksin eminim.bu kadar umutsuzluk ve üzüntü hormonlarini da etkiliyor unutma[/QUOTE]

[/QUOTE]
yagmurada26 evet canim 2. Deneme yasim 29 . ama madem sorun yok neden olmuyor ?ne zaman olur ki bu?yani acaba bir yerde hata mi yapıyorum?

yagmurada26 evet canim 2. Deneme yasim 29 . ama madem sorun yok neden olmuyor ?ne zaman olur ki bu?yani acaba bir yerde hata mi yapıyorum?[/QUOTE]
neden olmuyor dıye sorgulama Allah tan ıste dua et tevekkulunu yap gerısı gelır...
benım tanıdıgım bır arkdasım vardı rahımı terstı ve hamıle kaldı sezeryanlada dogum yaptı dusun..
veren Allah sorun olsada verıyor olmasada verıyor....

tokyoo, post: 37573572, member: 437123"] yagmurada26 evet canim 2. Deneme yasim 29 . ama madem sorun yok neden olmuyor ?ne zaman olur ki bu?yani acaba bir yerde hata mi yapıyorum?[/QUOTE]
neden olmuyor dıye sorgulama Allah tan ıste dua et tevekkulunu yap gerısı gelır...
benım tanıdıgım bır arkdasım vardı rahımı terstı ve hamıle kaldı sezeryanlada dogum yaptı dusun..
veren Allah sorun olsada verıyor olmasada verıyor....[/QUOTE

nazenin13, post: 37573598, member: 629325"]tokyoo, post: 37573572, member: 437123"] yagmurada26 evet canim 2. Deneme yasim 29 . ama madem sorun yok neden olmuyor ?ne zaman olur ki bu?yani acaba bir yerde hata mi yapıyorum?[/QUOTE]
veren Allah sorun olsada verıyor olmasada verıyor....[/QUOTE[/QUOTE]
İnsallah canim ya ben çocuk istemiyordum hatta karsiydim birden oldu anlamdim ve acayip istiyorum.bu nazil bir duygu?inşallah duzelirim
tokyoo, post: 37573572, member: 437123"] yagmurada26 evet canim 2. Deneme yasim 29 . ama madem sorun yok neden olmuyor ?ne zaman olur ki bu?yani acaba bir yerde hata mi yapıyorum?
veren Allah sorun olsada verıyor olmasada verıyor....[/QUOTE[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…