- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Ayy korktum valla o kadar kötümü oluyo sancılar
Sırf meraktan yaptım bakalım bekliyorum inşallah boşa çıkmaz. Gerçi hiç üzülmedim negatifi görünce eşim soruyor aşkım tek mi çift micnm bkle biraz daha bnde 2 gun once yaptigimda negatif cikmisti snra pozitif oldu
sğl cnm kimse cvp vermiyor ya yumurtlamadan sonra silik 2.çizgi oluyo mu peki yumurtlamış olabilirmiyim onu merak ediyorumCanım iki çizgi de aynı koyulukta olacak testi yapmaya devam et bu arada gün aşırı
Sanirim yok canim adet oldum simdiBazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyomuş, öyle bişey mi oldu acaba ?
Sanirim yok canim adet oldum simdiBazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyomuş, öyle bişey mi oldu acaba ?
hayırlısı canım kasımda aşk başkadır deriz bizde benimde yeni bittiVe adet oldum 3 gün erken
hayırlısı canım kasımda aşk başkadır deriz bizde benimde yeni bitti
Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba? :KK43:[/QUOTE .!.:Canım böyle düşünmek için çok erken. Daha 2. denemeniz, uğraşmadan olmuyo güzel şeyler
Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba?TE="ChoqSeqeR, post: 37572958, member: 41615"]hayırlısı canım kasımda aşk başkadır deriz bizde benimde yeni bitti
Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba?TE="ChoqSeqeR, post: 37572958, member: 41615"]hayırlısı canım kasımda aşk başkadır deriz bizde benimde yeni bitti
bıldıgım kadarıyla yumurtlama esnasında ıkı cızgı cıkıyorve yumurtlama bıtmeye yakın o ıkıncı cızgı yavas yavas azalıyorkızlar günaydın bu testi kullananlar cvplasın lütfen ben ilk kez kullanıyorum ve bişey merak ediyorum bu silik çizgi yumurtlamadan sonra da çıkıyormu ben yumurtlamış olabilirmiyim 14.gün ve halen çok silik t çizgisi
Merhaba yanlis hatirlamiyorsam birkaç sayfa geride bir yerde ikinci denemeniz olduğunu soylemistiniz.eğer yanlis değilse yani ikinci denemeye henüz umutsuzluğa kapilmak için cok erken canim ya.ben 31 yasinda ilk cocuguma hamile kaldm , 34 yasinda ikincisine hamileyim.sanirim yasin da bu kadar büyük değil.inan bu stres sikinti bile etkiliyor durumunu. Çocuğu düşünmeden hesap kitap yapmadan denedigin ilk ay hamile kalacaksin eminim.bu kadar umutsuzluk ve üzüntü hormonlarini da etkiliyor unutma[/QUOTE]Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba?
[/QUOTE]Merhaba yanlis hatirlamiyorsam birkaç sayfa geride bir yerde ikinci denemeniz olduğunu soylemistiniz.eğer yanlis değilse yani ikinci denemeye henüz umutsuzluğa kapilmak için cok erken canim ya.ben 31 yasinda ilk cocuguma hamile kaldm , 34 yasinda ikincisine hamileyim.sanirim yasin da bu kadar büyük değil.inan bu stres sikinti bile etkiliyor durumunu. Çocuğu düşünmeden hesap kitap yapmadan denedigin ilk ay hamile kalacaksin eminim.bu kadar umutsuzluk ve üzüntü hormonlarini da etkiliyor unutma
neden olmuyor dıye sorgulama Allah tan ıste dua et tevekkulunu yap gerısı gelır...tokyoo, post: 37573572, member: 437123"]yagmurada26 evet canim 2. Deneme yasim 29 . ama madem sorun yok neden olmuyor ?ne zaman olur ki bu?yani acaba bir yerde hata mi yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?