Allah yerini doldursun canim[/QUOTE]Allah37573667, member: 437123"]benımde yasım 25
eger dusuk yapmasaydım sımdı bebegım 28 gunluk alacaktı...
KULLANMIYACAĞIM CANIM YA BENİM ADAM KIZIYOR BANA ÖYLE DENEYLE TAHLİLLE OLMAZ DİYOR KENDİ DE STRESE GİRİYORMUŞ BU AY BOŞ BIRAKTIM BAKALIMoo başlasın çalışmalar hadi hayırlısı bugünden itibaren gün aşırı yap ovu.testi kullanacakmısın peki
Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba?TE="ChoqSeqeR, post: 37572958, member: 41615"]hayırlısı canım kasımda aşk başkadır deriz bizde benimde yeni bitti
amin :)ALLAHIM hayırlı sağlıklı evlatlar versın hepimize :) nasip
sogan kurune baslamaya karar verdım kızlar..hazır reglm bıtelıde ıkı gun olmusken bugun baslıyım bakalaım
Merhaba Arkadaşlar,
Test sonucumu aldım, koca bir sıfır.
Madem olmıcaktı, bari reglim erkenden gelseydi de beni bu kadar umutlandırmasaydı. Çok üzüldüm gerçekten
hayırlısı canım ya bende aynı senin gibi olmuştum bu ay 3 gün gecikti bidaha var ya kaç gün geçikirse geciksin idrarda pozitifi görmeden kana gitmeyeceğim çok üzücü ve moral bozucu oluyorMerhaba Arkadaşlar,
Test sonucumu aldım, koca bir sıfır.
Madem olmıcaktı, bari reglim erkenden gelseydi de beni bu kadar umutlandırmasaydı. Çok üzüldüm gerçekten
Sanırım psikolojik olarak geciktiriyoruz kendimizi. Ben de aynı şeyi düşündüm, kesinlikle bidaha test filan yok. Ancak bi hafta filan gecikirse test yaparım, bu şekilde büyük hayal kırıklığı oluyo. Hayırlısı artık, bakalım ne zaman teşrif edecek benimkisi.hayırlısı canım ya bende aynı senin gibi olmuştum bu ay 3 gün gecikti bidaha var ya kaç gün geçikirse geciksin idrarda pozitifi görmeden kana gitmeyeceğim çok üzücü ve moral bozucu oluyor
Reglm biteli 2gun oldu cnm aksamdan basladim insalah bu ay hamile kalirim ov, testide yapmaya basladim bu ayben gecen ay yaptım canım tadı cıraz kotuydu ılk günler sonrasında alıştım hatta bağımlılık yaptı dıyebılırım :) ıns sende faydasını gorursun ben pek düzenli içememiştim :) benımde adetım bıtelı 2 gun oldu :) kaçında oldun ki
benim gecikme olmadı.kasık ağrısı falan yoğun belirtilerim vardı.bir daha günüm geçmeyene kadar kana da gitmemSanırım psikolojik olarak geciktiriyoruz kendimizi. Ben de aynı şeyi düşündüm, kesinlikle bidaha test filan yok. Ancak bi hafta filan gecikirse test yaparım, bu şekilde büyük hayal kırıklığı oluyo. Hayırlısı artık, bakalım ne zaman teşrif edecek benimkisi.
inşallah canım ben daha önce yaptım soğan kürünü 3 defa:) ama hamilelik için deği.adet düzeni ve temizlik için.normalde soğn yemem.ama bunu çok sevdim.belli bir süre sonra vücut kendi istiyor.ve çok zayıfladım.beni görenler şaşırdı ve o kiloları bir daha almadım:)ben de düşünüyorum ama 15 gün sürecek ve yumurtlama dönemine denk gelecek ya korkuyorumReglm biteli 2gun oldu cnm aksamdan basladim insalah bu ay hamile kalirim ov, testide yapmaya basladim bu ay
Ya ben ole donemdde de icicem eger sakincasi olsaydi saracoglu ozellikle belirtirdi icmeyin diyenazost: 37582806 .!.:inşallah canım ben daha önce yaptım soğan kürünü 3 defa:) ama hamilelik için deği.adet düzeni ve temizlik için.normalde soğn yemem.ama bunu çok sevdim.belli bir süre sonra vücut kendi istiyor.ve çok zayıfladım.beni görenler şaşırdı ve o kiloları bir daha almadım:)ben de düşünüyorum ama 15 gün sürecek ve yumurtlama dönemine denk gelecek ya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?