ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

cnm bkle biraz daha bnde 2 gun once yaptigimda negatif cikmisti snra pozitif oldu
Sırf meraktan yaptım bakalım bekliyorum inşallah boşa çıkmaz. Gerçi hiç üzülmedim negatifi görünce eşim soruyor aşkım tek mi çift mi
sakın sakın bak böyle şeyler duymayaym moralini bozma inşallah hepimiz doğuracağız canım hayırısıyla[/QUOTE]
İnsallah Canim benim[/QUOTE]
Canim kesinlikle moral bozmak yok asla düşünme böyle şeyler kız kardeşim yedinci ayında hamile kaldı olabilir eğer ümidini kesersen Mevlanin gücüne gider medet Allah de o bilir vakti zamanını...

Şyi akşamlar kızlar benim bugün yumurtlamadım sonraki 10 günüm ara ara adet sancısı vuruyor ama gelen giden yok inş gelmez kırmızılar

kızlarrrrrr nasılsınız?? ne olmuş buralara yav herkes dağılmış her girdiğimde güzel bebiş haberleri alırdım onlar bile yazmamış

kızlarrrrrr nasılsınız?? ne olmuş buralara yav herkes dağılmış her girdiğimde güzel bebiş haberleri alırdım onlar bile yazmamış

Selam kızlar benim bat 30 ekimdi..Hala bişey yok ..niye bukadar gecikti anlamadım hamilelik belirtisi de yok..

test 4 gün önce yaptım yani reglime 2 vardı sanırım..Negatif işte ovülasyon testi pozitif cıkmıstı..Sanırım gec yumurtladım ve regl de gecikecek...
benim bugün 26. günüm. 13. gün yumurtlamıstım teste gore. ortalama 27-28 günde adet ooluyorum. yarın test yapsam mı ya
bir yanım yap diyor bir yanım bekle dıyor cok kararsızım.

test 4 gün önce yaptım yani reglime 2 vardı sanırım..Negatif işte ovülasyon testi pozitif cıkmıstı..Sanırım gec yumurtladım ve regl de gecikecek...
benim bugün 26. günüm. 13. gün yumurtlamıstım teste gore. ortalama 27-28 günde adet ooluyorum. yarın test yapsam mı ya

bence bekle diycem ama bütün gün için içini kemirecek ve sen yapacaksın:) kimisinde çıkıyo kimisinde adetin geçince çıkıyo her sonuca hazrsan yap inşallah güzel haberler verirsin

Canım beklemek gerçekten çok zor ama bence biraz daha sabret, erken yapınca insanın kafasında hep şüphe kalıyor. Ben de dayanamayıp adet günüme kadar 4 tane test artı bir de kan testi yaptım, hep negatif hep negatif Bidahaki ay kolay kolay test yapmam.

kizlar iyi aksamlar bir haftadir yapiyorum hergun silik cikiyo yarin17. gun ben yumurtlamiyormuyum ya gecen ay klomen kulkandim 14. gun catladi bu ay kullanmadim dr klomensizde gebelik olur demisti

Yumurtlamadan sonraki 10 günün ve merak edip ovulasyon testi yaptım nasıl

Eklentiler

• image.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 127
Adetletim çok düzensiz belli olmuyor ama buay 10 Kasım belkide daha erken olur belki de 9 ay olmax inş sende durumlar ne
Benim de düşükten sonra değişti galiba bu ikinci adetim olacak ilki düşükten sonra 22. gün geldi bunu 28 sayarak 2 gun kaldı bata canım bekliyoruz bakalım kuzum ya

evet canım ben dahil herşey hazır inş. bebişimizde hazırdır :) Rabbim gözümüzü yollarda bırakmasın çok korkuyorum anne olamayacağım diye eşimde daha 1 ay denedik dur bakalım bukadar yüklenme kendine diyo ama elimde değil yahu sendende iyi haberleri bekliyorummm belkide aynı zamanlarda kalırız haha

cok abartiyorsun bence az sakin ol. ilk seferde tutturan cok nadir oluyor bosuna kendini yipratip stres yaparsan olma sansini azaltirsin.

Günaydın kızlarrr Haftasonu temizlik vs. oyalandım ve test yapmadım, şuanda da çalışıyoum yine oyalıyorum kendimi. Bat'a 2-3 gün kaldı. Sadece göğüsler çok ağrıyor. sanırım bu ayda olmadı. Ama test yok dayanıcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…