- 17 Aralık 2013
- 1.877
- 1.378
- 358
Sırf meraktan yaptım bakalım bekliyorum inşallah boşa çıkmaz. Gerçi hiç üzülmedim negatifi görünce eşim soruyor aşkım tek mi çift micnm bkle biraz daha bnde 2 gun once yaptigimda negatif cikmisti snra pozitif oldu
sakın sakın bak böyle şeyler duymayaym moralini bozma inşallah hepimiz doğuracağız canım hayırısıyla[/QUOTE]ChoqSeqeR, post: 37574128, member: 41615"]KULLANMIYACAĞIM CANIM YA BENİM ADAM KIZIYOR BANA ÖYLE DENEYLE TAHLİLLE OLMAZ DİYOR KENDİ DE STRESE GİRİYORMUŞ BU AY BOŞ BIRAKTIM BAKALIM
Oyle canim.inşallah bu ay.ama içimden bir ses asla hamile kalamayacagimi söylüyor.o nasil bir duygu acaba?
Canım Bat ne zamanŞyi akşamlar kızlar benim bugün yumurtlamadım sonraki 10 günüm ara ara adet sancısı vuruyor ama gelen giden yok inş gelmez kırmızılar
Adetletim çok düzensiz belli olmuyor ama buay 10 Kasım belkide daha erken olur belki de 9 ay olmax inşCanım Bat ne zaman
test yapmadın mıSelam kızlar benim bat 30 ekimdi..Hala bişey yok ..niye bukadar gecikti anlamadım hamilelik belirtisi de yok..
test 4 gün önce yaptım yani reglime 2 vardı sanırım..Negatif işte ovülasyon testi pozitif cıkmıstı..Sanırım gec yumurtladım ve regl de gecikecek...test yapmadın mı
benim bugün 26. günüm. 13. gün yumurtlamıstım teste gore. ortalama 27-28 günde adet ooluyorum. yarın test yapsam mı yatest 4 gün önce yaptım yani reglime 2 vardı sanırım..Negatif işte ovülasyon testi pozitif cıkmıstı..Sanırım gec yumurtladım ve regl de gecikecek...
benim bugün 26. günüm. 13. gün yumurtlamıstım teste gore. ortalama 27-28 günde adet ooluyorum. yarın test yapsam mı yatest 4 gün önce yaptım yani reglime 2 vardı sanırım..Negatif işte ovülasyon testi pozitif cıkmıstı..Sanırım gec yumurtladım ve regl de gecikecek...
bence bekle diycem ama bütün gün için içini kemirecek ve sen yapacaksın:) kimisinde çıkıyo kimisinde adetin geçince çıkıyo her sonuca hazrsan yapbenim bugün 26. günüm. 13. gün yumurtlamıstım teste gore. ortalama 27-28 günde adet ooluyorum. yarın test yapsam mı ya
bir yanım yap diyor bir yanım bekle dıyor cok kararsızım.
Canım beklemek gerçekten çok zor ama bence biraz daha sabret, erken yapınca insanın kafasında hep şüphe kalıyor. Ben de dayanamayıp adet günüme kadar 4 tane test artı bir de kan testi yaptım, hep negatif hep negatifbenim bugün 26. günüm. 13. gün yumurtlamıstım teste gore. ortalama 27-28 günde adet ooluyorum. yarın test yapsam mı ya
bir yanım yap diyor bir yanım bekle dıyor cok kararsızım.
Benim de düşükten sonra değişti galiba bu ikinci adetim olacak ilki düşükten sonra 22. gün geldi bunu 28 sayarak 2 gun kaldı bata canım bekliyoruz bakalım kuzum yaAdetletim çok düzensiz belli olmuyor ama buay 10 Kasım belkide daha erken olur belki de 9 ay olmax inşsende durumlar ne
Bence gebelik testi yap canım artık :)Yumurtlamadan sonraki 10 günün ve merak edip ovulasyon testi yaptım nasıl
cok abartiyorsun bence az sakin ol. ilk seferde tutturan cok nadir oluyor bosuna kendini yipratip stres yaparsan olma sansini azaltirsin.evet canım ben dahil herşey hazır inş. bebişimizde hazırdır :) Rabbim gözümüzü yollarda bırakmasın çok korkuyorum anne olamayacağım diyeeşimde daha 1 ay denedik dur bakalım bukadar yüklenme kendine diyo ama elimde değil yahu sendende iyi haberleri bekliyorummm belkide aynı zamanlarda kalırız haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?