- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Bende bu ay ovulasyon takibi yaptım ve sanırım benim de olmadı. Önümüzdeki ay sadece incir yicem : )) ve 2 günde bir denicem bakalım :) Umutsuzluk yokk4 gün gecikmeli reglim gelmiş durumdayimgecikince ümitle ismim, bu ay da ilk kez ovulasyon takibi yapmistim ama olmadi gene
BİŞEY SORABİLİRMİYİM BENİM BİR HAFTADIR HEP SİLİK 17.GÜN BUGÜN AKINTI DA VAR AMA SİLİK YİNE NEDEN ACABA YUMURTLAMIYORMUYOM YUMURTLADIKTAN SONRA SİLİK ÇIKARMIBende bu ay ovulasyon takibi yaptım ve sanırım benim de olmadı. Önümüzdeki ay sadece incir yicem : )) ve 2 günde bir denicem bakalım :) Umutsuzluk yokk:)
Yumurtladıktan sonra silikleşiyor tekrar. Ama henüz yumurtlalamamış da olabilirsin. Hergün aynı zamanda yapıyorsun değil mi testi?BİŞEY SORABİLİRMİYİM BENİM BİR HAFTADIR HEP SİLİK 17.GÜN BUGÜN AKINTI DA VAR AMA SİLİK YİNE NEDEN ACABA YUMURTLAMIYORMUYOM YUMURTLADIKTAN SONRA SİLİK ÇIKARMI
İnşallah hepimiz tuttururuz. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. 3 ay daha erken ama, benimde 5 ay o da erken ama gelde içime anlat :)3 aydır gün aşırı çalışıyoruz daha napalım bilmiyorum ki.insallah sen tutturursun may3434 :)
canım 12.günden beri yapıyorum bikaç gündr farklı saatlerde ama 3 saat su içmeden yapıyorum hep aynı silikYumurtladıktan sonra silikleşiyor tekrar. Ama henüz yumurtlalamamış da olabilirsin. Hergün aynı zamanda yapıyorsun değil mi testi?
hı öğrenmek istediğim buydu ozaman hep silik çızgi var yumurtlamış olabilirim ama okadar erken mi yada hiç yumurtlamadım bu ayYumurtladıktan sonra silikleşiyor tekrar. Ama henüz yumurtlalamamış da olabilirsin. Hergün aynı zamanda yapıyorsun değil mi testi?
Testi yapmaya devam et bence, ilişkiye de devam et. Belki daha zamanı gelmemiştir. İnşallah bu ay dileğin gerçekleşirhı öğrenmek istediğim buydu ozaman hep silik çızgi var yumurtlamış olabilirim ama okadar erken mi yada hiç yumurtlamadım bu ay
çok sğl inşş canım allah razı olsun alalh burdaki herkese versin hep dualarımdasınız intyernette ki hesaplamaya göre bikaç günüm var daha ilgin ya gerçekten çift çizgi çıakrsa iyki lamışım dicem çok geç olacak çünkü inş tuttururumTesti yapmaya devam et bence, ilişkiye de devam et. Belki daha zamanı gelmemiştir. İnşallah bu ay dileğin gerçekleşir
Benim de düşükten sonra değişti galiba bu ikinci adetim olacak ilki düşükten sonra 22. gün geldi bunu 28 sayarak 2 gun kaldı bata canım bekliyoruz bakalım kuzum ya
Bence gebelik testi yap canım artık :)
Test yapsana yahu D)günaydın kızlar hepinize iyi haftalar nasılsınız bakalım benim ateşim iyi gidiyor test yapmaya korkuyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
ateş ölçme doğru bir yontem mi canım ben hiç denemedimgünaydın kızlar hepinize iyi haftalar nasılsınız bakalım benim ateşim iyi gidiyor test yapmaya korkuyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
yarın yapmayı düşünüyordun ama akşam eve giderken test alıp yapcam canım :)Test yapsana yahu D)
canım bende bu ay başladım ateş ölçmeye ve ovulasyon testim uyumlu oldu yani çift çizgiyi gördüğüm gün ateş tablomda çizgi çekti ve çok kişi bu yöntemle hamile kaldım ateş topiğinde arkadaşlar var sagolsun çok yardımcı oldular şuan beklemedeyim :)ateş ölçme doğru bir yontem mi canım ben hiç denemedim
Haber ver hemen merakla bekliyorum bakalım benim de yarın inşallah olmam adetyarın yapmayı düşünüyordun ama akşam eve giderken test alıp yapcam canım :)
inş olur bebiş:)canım bende bu ay başladım ateş ölçmeye ve ovulasyon testim uyumlu oldu yani çift çizgiyi gördüğüm gün ateş tablomda çizgi çekti ve çok kişi bu yöntemle hamile kaldım ateş topiğinde arkadaşlar var sagolsun çok yardımcı oldular şuan beklemedeyim :)
Merhaba kizlar. Benim canim Sikkin biraz.gecen hafta Dr.a gittim.normalde ben 6+4 haftaligim diye hesapladim ama Dr 8+2 hesapladi ve normalde kese 25 mm olunca bebegin de gorulmesi gerekiyor dedi.benimki 31 mm imiş ama bebek görünmüyor. Bos gebelik olabilir dedi.peki bu durumda napiliyor dedim kürtaj dedi. Sok oldum tabi.alttan muayene edelim dedi.ben hesaplama olarak daha küçük bildiğim için istemiyorum bir hafta daha bekleyelim dedim.ama bir haftamiz basil geçti bir ben biliyorum. Simdi daha donanimli bir hastaneye gidiyorum kontrole.umarim yanlis olcmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?