ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

4 gün gecikmeli reglim gelmiş durumdayim gecikince ümitle ismim, bu ay da ilk kez ovulasyon takibi yapmistim ama olmadi gene

Bende bu ay ovulasyon takibi yaptım ve sanırım benim de olmadı. Önümüzdeki ay sadece incir yicem : )) ve 2 günde bir denicem bakalım :) Umutsuzluk yokk :)
BİŞEY SORABİLİRMİYİM BENİM BİR HAFTADIR HEP SİLİK 17.GÜN BUGÜN AKINTI DA VAR AMA SİLİK YİNE NEDEN ACABA YUMURTLAMIYORMUYOM YUMURTLADIKTAN SONRA SİLİK ÇIKARMI

3 aydır gün aşırı çalışıyoruz daha napalım bilmiyorum ki.insallah sen tutturursun may3434 :)

BİŞEY SORABİLİRMİYİM BENİM BİR HAFTADIR HEP SİLİK 17.GÜN BUGÜN AKINTI DA VAR AMA SİLİK YİNE NEDEN ACABA YUMURTLAMIYORMUYOM YUMURTLADIKTAN SONRA SİLİK ÇIKARMI
Yumurtladıktan sonra silikleşiyor tekrar. Ama henüz yumurtlalamamış da olabilirsin. Hergün aynı zamanda yapıyorsun değil mi testi?

Yumurtladıktan sonra silikleşiyor tekrar. Ama henüz yumurtlalamamış da olabilirsin. Hergün aynı zamanda yapıyorsun değil mi testi?
canım 12.günden beri yapıyorum bikaç gündr farklı saatlerde ama 3 saat su içmeden yapıyorum hep aynı silik

hı öğrenmek istediğim buydu ozaman hep silik çızgi var yumurtlamış olabilirim ama okadar erken mi yada hiç yumurtlamadım bu ay

Testi yapmaya devam et bence, ilişkiye de devam et. Belki daha zamanı gelmemiştir. İnşallah bu ay dileğin gerçekleşir
çok sğl inşş canım allah razı olsun alalh burdaki herkese versin hep dualarımdasınız intyernette ki hesaplamaya göre bikaç günüm var daha ilgin ya gerçekten çift çizgi çıakrsa iyki lamışım dicem çok geç olacak çünkü inş tuttururum

ateş ölçme doğru bir yontem mi canım ben hiç denemedim
canım bende bu ay başladım ateş ölçmeye ve ovulasyon testim uyumlu oldu yani çift çizgiyi gördüğüm gün ateş tablomda çizgi çekti ve çok kişi bu yöntemle hamile kaldım ateş topiğinde arkadaşlar var sagolsun çok yardımcı oldular şuan beklemedeyim :)

Merhaba kizlar. Benim canim Sikkin biraz.gecen hafta Dr.a gittim.normalde ben 6+4 haftaligim diye hesapladim ama Dr 8+2 hesapladi ve normalde kese 25 mm olunca bebegin de gorulmesi gerekiyor dedi.benimki 31 mm imiş ama bebek görünmüyor. Bos gebelik olabilir dedi.peki bu durumda napiliyor dedim kürtaj dedi. Sok oldum tabi.alttan muayene edelim dedi.ben hesaplama olarak daha küçük bildiğim için istemiyorum bir hafta daha bekleyelim dedim.ama bir haftamiz basil geçti bir ben biliyorum. Simdi daha donanimli bir hastaneye gidiyorum kontrole.umarim yanlis olcmustur.

inş olur bebiş:)

bu doktorlara güven olmaz bellemişler bi kürtaj olacak lafını sen bekle cnm hiç üzme kendini Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…