- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
Harika durum tatlım tam gaz çalışmalara devamkızlar bugun 10. gün dün test yapamadım bu sabah kalkınca yaptım bi tane silikti çünkü dünden kalan idrardı :) 17.30da yaptığım test daha koyu yarın birgün yumuşum olur artık..
dün çalışma olduydu bugun de yaparık artıkHarika durum tatlım tam gaz çalışmalara devam
En erken ben vereceğim canim son bugünü saymazsak dört günselam kızlarrreve döner dönmez hemen topiğe baktım sizi özledim valla
2 gün yoktum var mı hamileolan ...teyze olcaksam bilmek isterim
En erken ben vereceğim canim son bugünü saymazsak dört gün
En erken ben vereceğim canim son bugünü saymazsak dört gün
Aynen benimki 24 Eylül .. Herkes yazsın kızlarbat listesi oluşturmadık demi kuzum biz? bazen unutup tekrar tekrar soruyom kızlarabu işe bi el atsan olar mıııııı???
ayyy az kalmış geri sayım başlamaış inşallah hamişsindirbizede yol gösterirsin takılırız peşine [/QUİnsallah canim ama ben cepten gidiyorum zor oluyor bilgisayarda olan biri yapsa sen yaparmisin
Aynen benimki 24 Eylül .. Herkes yazsın kızlar
Kizlar benim gogusler çok axiyor bugün kramplar da girdi aksam yedi gibi ovulsayon testi t çizgisi belirdi ya olabilir mi ki ????bat 6 ekim
Awwwwwwwwwwww inşallahhhhh kuşummmKizlar benim gogusler çok axiyor bugün kramplar da girdi aksam yedi gibi ovulsayon testi t çizgisi belirdi ya olabilir mi ki ????
tatlım senin 18 eylül mi bat?En erken ben vereceğim canim son bugünü saymazsak dört gün
Kizlar benim gogusler çok axiyor bugün kramplar da girdi aksam yedi gibi ovulsayon testi t çizgisi belirdi ya olabilir mi ki ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?