ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

cimcimesevilay canım naber nasılsın nasıl giidyır benim yumurtlamadan sonra ki 11 günüm bugün akşam tets yapcam ara ara kasıklarımda sancı oluyor ve geçiyor adet olacakmış gibi sende de böyle olmuşmuydu canım

tek doktorla kalma canım allah yardımcın olsun sonuçları bize de yaz

iyim cnm çok şükür sen nasılsın ne testi yapcksın gebelik testi mi bende de oldu tabiki kasıklarımda batma ve sancı bi anlık oluyodu sonra geçiyodu evet

canım üzme kendini dr banada demişti karından görünmez alttan baktır merak etme görünür inş geç döllenmedir

Merhaba kizlar.bir haftalık kabus bitti.bebisimi gördüm.kalp atislarini da duydum.herşey yolunda. Tek acidan bakmistir doktorun dedi.ya da kesenin büyüklüğüne gore söylemiştir dedi.bebek cok küçük olduğu için görünmemiştir dedi.alttan bakmaya gerek kalmadan karindan gorundu.rahat rahat yatiyor sipam.cok rahatladim.desteğiniz için sagolun.

Alttan baktirma sakin bebrk varsa bile duser bi hafta daha bekle derim

İNŞ CANIM.. BENDE İNŞ HAMİLEYİMDİR... TEMMUZDA DOĞUM YAPMAK ÇOK STERİM...

ÇOK SEVİNDİM.. SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASIP ETSİN AMİN

Ikinci cizgim yavas yavas cikiyor

Eklentiler

• 1415019588509.webp
    234,1 KB · Görüntüleme: 74

ohh çok sevindim cnm gözün aydın sen hiiç stres yapma bak herşey yolunda çok şükür

cnm senin hesaplamanla ultrason arsında niye o kadar çok fark çıktı sat neydi senin

8.gün mü yumurtluyorsun adetin kaç gün sürüyor
adetım bıttı 5 gun surdu adetım 5. gunden basladım 6 7 8 dıye yapıyorum..tabı o bı gun bekleyınce ıkıncı cızgı koyulasıyor ama onu dıkkate almıyorum.
ılk 5 dakıka o ıkıncı cızgı cok az gozukuyordu...14. gundede heralde kopkoyu cıkcak

sanmam erken yumurtlarsın okadar sürmez baya koyu ben bir hafdadır yapıyorum öyle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…