sagol cnaım allah razı olsun inş. hepimiz hamile kalırız :)inş olur bebiş:)
inş. olmazsın canım akşam 7 gibi yazarım canım sen test yaptın mı bi gelişme varmıHaber ver hemen merakla bekliyorum bakalım benim de yarın inşallah olmam adet
tek doktorla kalma canım allah yardımcın olsun sonuçları bize de yazMerhaba kizlar. Benim canim Sikkin biraz.gecen hafta Dr.a gittim.normalde ben 6+4 haftaligim diye hesapladim ama Dr 8+2 hesapladi ve normalde kese 25 mm olunca bebegin de gorulmesi gerekiyor dedi.benimki 31 mm imiş ama bebek görünmüyor. Bos gebelik olabilir dedi.peki bu durumda napiliyor dedim kürtaj dedi. Sok oldum tabi.alttan muayene edelim dedi.ben hesaplama olarak daha küçük bildiğim için istemiyorum bir hafta daha bekleyelim dedim.ama bir haftamiz basil geçti bir ben biliyorum. Simdi daha donanimli bir hastaneye gidiyorum kontrole.umarim yanlis olcmustur.
inş. olmazsın canım akşam 7 gibi yazarım canım sen test yaptın mı bi gelişme varmı
cimcimesevilay canım naber nasılsın nasıl giidyır benim yumurtlamadan sonra ki 11 günüm bugün akşam tets yapcam ara ara kasıklarımda sancı oluyor ve geçiyor adet olacakmış gibi sende de böyle olmuşmuydu canım
canım üzme kendini dr banada demişti karından görünmez alttan baktır merak etme görünür inş geç döllenmedirMerhaba kizlar. Benim canim Sikkin biraz.gecen hafta Dr.a gittim.normalde ben 6+4 haftaligim diye hesapladim ama Dr 8+2 hesapladi ve normalde kese 25 mm olunca bebegin de gorulmesi gerekiyor dedi.benimki 31 mm imiş ama bebek görünmüyor. Bos gebelik olabilir dedi.peki bu durumda napiliyor dedim kürtaj dedi. Sok oldum tabi.alttan muayene edelim dedi.ben hesaplama olarak daha küçük bildiğim için istemiyorum bir hafta daha bekleyelim dedim.ama bir haftamiz basil geçti bir ben biliyorum. Simdi daha donanimli bir hastaneye gidiyorum kontrole.umarim yanlis olcmustur.
Alttan baktirma sakin bebrk varsa bile duser bi hafta daha bekle derimMerhaba kizlar. Benim canim Sikkin biraz.gecen hafta Dr.a gittim.normalde ben 6+4 haftaligim diye hesapladim ama Dr 8+2 hesapladi ve normalde kese 25 mm olunca bebegin de gorulmesi gerekiyor dedi.benimki 31 mm imiş ama bebek görünmüyor. Bos gebelik olabilir dedi.peki bu durumda napiliyor dedim kürtaj dedi. Sok oldum tabi.alttan muayene edelim dedi.ben hesaplama olarak daha küçük bildiğim için istemiyorum bir hafta daha bekleyelim dedim.ama bir haftamiz basil geçti bir ben biliyorum. Simdi daha donanimli bir hastaneye gidiyorum kontrole.umarim yanlis olcmustur.
İNŞ CANIM.. BENDE İNŞ HAMİLEYİMDİR... TEMMUZDA DOĞUM YAPMAK ÇOK STERİM...kızlar bu ay yumurtladığım gunu farkettim çunku o akıntıyı gordum ve aynı gun ilişki yaşadık. Şuan adetime 6 gun var çok arada kaldım.goğuslerim çok hassas ve kasık ağrılarım var. Ne olck nilmiorum..
ÇOK SEVİNDİM.. SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASIP ETSİN AMİNMerhaba kizlar.bir haftalık kabus bitti.bebisimi gördüm.kalp atislarini da duydum.herşey yolunda. Tek acidan bakmistir doktorun dedi.ya da kesenin büyüklüğüne gore söylemiştir dedi.bebek cok küçük olduğu için görünmemiştir dedi.alttan bakmaya gerek kalmadan karindan gorundu.rahat rahat yatiyor sipam.cok rahatladim.desteğiniz için sagolun.
8.gün mü yumurtluyorsun adetin kaç gün sürüyorIkinci cizgim yavas yavas cikiyor
Merhaba kizlar.bir haftalık kabus bitti.bebisimi gördüm.kalp atislarini da duydum.herşey yolunda. Tek acidan bakmistir doktorun dedi.ya da kesenin büyüklüğüne gore söylemiştir dedi.bebek cok küçük olduğu için görünmemiştir dedi.alttan bakmaya gerek kalmadan karindan gorundu.rahat rahat yatiyor sipam.cok rahatladim.desteğiniz için sagolun.
Merhaba kizlar. Benim canim Sikkin biraz.gecen hafta Dr.a gittim.normalde ben 6+4 haftaligim diye hesapladim ama Dr 8+2 hesapladi ve normalde kese 25 mm olunca bebegin de gorulmesi gerekiyor dedi.benimki 31 mm imiş ama bebek görünmüyor. Bos gebelik olabilir dedi.peki bu durumda napiliyor dedim kürtaj dedi. Sok oldum tabi.alttan muayene edelim dedi.ben hesaplama olarak daha küçük bildiğim için istemiyorum bir hafta daha bekleyelim dedim.ama bir haftamiz basil geçti bir ben biliyorum. Simdi daha donanimli bir hastaneye gidiyorum kontrole.umarim yanlis olcmustur.
adetım bıttı 5 gun surdu adetım 5. gunden basladım 6 7 8 dıye yapıyorum..tabı o bı gun bekleyınce ıkıncı cızgı koyulasıyor ama onu dıkkate almıyorum.8.gün mü yumurtluyorsun adetin kaç gün sürüyor
sanmam erken yumurtlarsın okadar sürmez baya koyu ben bir hafdadır yapıyorum öyle anlamadımadetım bıttı 5 gun surdu adetım 5. gunden basladım 6 7 8 dıye yapıyorum..tabı o bı gun bekleyınce ıkıncı cızgı koyulasıyor ama onu dıkkate almıyorum.
ılk 5 dakıka o ıkıncı cızgı cok az gozukuyordu...14. gundede heralde kopkoyu cıkcak
inş. totem tutar canım :) ateş çizelgesine göre batım 7 kasım hadi hayırlısıben 4 gün varken meraktan yapmıştım negatifti. yarın bat ama 8 ine kadar yapmıycam test falan beklerim totem yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?