hakında hayırlısı olsun cnaım inş. güzel haberlerini alırız :)
evet canım bu akşam bi yapcam bakalım nolcak hadi hayırlısı dua et benim için :))iyim cnm çok şükür sen nasılsın ne testi yapcksın gebelik testi mi bende de oldu tabiki kasıklarımda batma ve sancı bi anlık oluyodu sonra geçiyodu evet
çok sevindim canım maşallah kalp atışınıda duymuşsun hadi gözünaydın :)Merhaba kizlar.bir haftalık kabus bitti.bebisimi gördüm.kalp atislarini da duydum.herşey yolunda. Tek acidan bakmistir doktorun dedi.ya da kesenin büyüklüğüne gore söylemiştir dedi.bebek cok küçük olduğu için görünmemiştir dedi.alttan bakmaya gerek kalmadan karindan gorundu.rahat rahat yatiyor sipam.cok rahatladim.desteğiniz için sagolun.
evet canım bu akşam bi yapcam bakalım nolcak hadi hayırlısı dua et benim için :))
inş. totem tutar canım :) ateş çizelgesine göre batım 7 kasım hadi hayırlısı
Canim senin daha var bence çok erken bekle derim bende dört gün erken yaptım negatif çıktı gerçi üzülmedim sen de negatif çıkarsa kafana takmayacaksan yap ama erken bence tatlıminş. totem tutar canım :) ateş çizelgesine göre batım 7 kasım hadi hayırlısı
hadi hayırlısı tatlım hakkında hayırlısı neyse o olsunReglm biteli 2gun oldu cnm aksamdan basladim insalah bu ay hamile kalirim ov, testide yapmaya basladim bu ay
Bende dayanamadım birazdan test alcam, bat 6 kasım
pofff çatlıcammmbak sana da tavsiyem yapma cnm vallahi günün geçsin en azından 1 gün öyle yap
pofff çatlıcammmneyse tamam vazgeçtim almıyorum 6 Kasımda olmazsam o gün yapcam
İnsallah Canim benimSırf meraktan yaptım bakalım bekliyorum inşallah boşa çıkmaz. Gerçi hiç üzülmedim negatifi görünce eşim soruyor aşkım tek mi çift mi
sakın sakın bak böyle şeyler duymayaym moralini bozma inşallah hepimiz doğuracağız canım hayırısıyla
Rabb'im sana ve yavruna yardım etsin.inşallah vardır canım.dularım seninle :)Merhaba kizlar. Benim canim Sikkin biraz.gecen hafta Dr.a gittim.normalde ben 6+4 haftaligim diye hesapladim ama Dr 8+2 hesapladi ve normalde kese 25 mm olunca bebegin de gorulmesi gerekiyor dedi.benimki 31 mm imiş ama bebek görünmüyor. Bos gebelik olabilir dedi.peki bu durumda napiliyor dedim kürtaj dedi. Sok oldum tabi.alttan muayene edelim dedi.ben hesaplama olarak daha küçük bildiğim için istemiyorum bir hafta daha bekleyelim dedim.ama bir haftamiz basil geçti bir ben biliyorum. Simdi daha donanimli bir hastaneye gidiyorum kontrole.umarim yanlis olcmustur.
gözün aydın canımmmm.Rabb'im hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin :) öptm onuMerhaba kizlar.bir haftalık kabus bitti.bebisimi gördüm.kalp atislarini da duydum.herşey yolunda. Tek acidan bakmistir doktorun dedi.ya da kesenin büyüklüğüne gore söylemiştir dedi.bebek cok küçük olduğu için görünmemiştir dedi.alttan bakmaya gerek kalmadan karindan gorundu.rahat rahat yatiyor sipam.cok rahatladim.desteğiniz için sagolun.
aminnnnnnmerhaba KIZLAR BEN TÜP BEBEK YAPTIRDIM HAYDİ HAYIRLISI dua edin canlarım rabbim yüzümüze baksın
ya demek çift çizgi görüyoruz ama belki yumurtalar küçük belki çatlamıyorbende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?
Cift cizgi yumurtlamanin oldugunu gisterir cnm ama tabi catladigini gostermez.hormon sonuclarim da iyi cikmisti yumurtlama ile ilgili bir sorun yok kistte yok.benim aklima acaba doktora gittigim gun yumurta catladida doktor goremedi mi.baksa bir doktorda yumurtanin catladigini her doktor fark edemez demisti.zaten 5 dakikaya sigdirdi kontrolu.Allahtan umut kesilmez o gunleride degerlendirmeye calistik bakalimya demek çift çizgi görüyoruz ama belki yumurtalar küçük belki çatlamıyorçift çizgi görünce atlıyoruz.her şey Allah'tan.sen çalış canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?