ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

çok sevindim canım maşallah kalp atışınıda duymuşsun hadi gözünaydın :)

inş. totem tutar canım :) ateş çizelgesine göre batım 7 kasım hadi hayırlısı
Canim senin daha var bence çok erken bekle derim bende dört gün erken yaptım negatif çıktı gerçi üzülmedim sen de negatif çıkarsa kafana takmayacaksan yap ama erken bence tatlım

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_20141031_165145.webp
    398 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20141030_164327-1.webp
    255,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20141031_165145.webp
    398 KB · Görüntüleme: 69
İnsallah Canim benim[/QUOTE]
Canim kesinlikle moral bozmak yok asla düşünme böyle şeyler kız kardeşim yedinci ayında hamile kaldı olabilir eğer ümidini kesersen Mevlanin gücüne gider medet Allah de o bilir vakti zamanını...[/QUOTE]
haklısınız canım ben korunmayı bırakınca hemen hamile kalınıyor sanıyordum canım.her şeyin hayırlısı inşallah:)

Rabb'im sana ve yavruna yardım etsin.inşallah vardır canım.dularım seninle :)

gözün aydın canımmmm.Rabb'im hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin :) öptm onu

ya demek çift çizgi görüyoruz ama belki yumurtalar küçük belki çatlamıyorçift çizgi görünce atlıyoruz.her şey Allah'tan.sen çalış canım:)

:) kızlar aşureniz mübarek olsun :) :) ben ne safmışım ya korunmayı bırakınca hemen hamile kalınıyor sanıyordum.benim bütün hormonlar temiz överler temiz.ama bebek yok.bu ay çörek otu bal tarçına başladım.ovl testi yapcam.gerisi Allah'a kaldı.O ne zaman isterse o zaman olacak :) millet 2 sene bekliyor sonra tutuyor.Allah isterse olur.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinnn.hepinize çok dua ettim bugün :) ve daha çok edicemm :)

ya demek çift çizgi görüyoruz ama belki yumurtalar küçük belki çatlamıyorçift çizgi görünce atlıyoruz.her şey Allah'tan.sen çalış canım:)
Cift cizgi yumurtlamanin oldugunu gisterir cnm ama tabi catladigini gostermez.hormon sonuclarim da iyi cikmisti yumurtlama ile ilgili bir sorun yok kistte yok.benim aklima acaba doktora gittigim gun yumurta catladida doktor goremedi mi.baksa bir doktorda yumurtanin catladigini her doktor fark edemez demisti.zaten 5 dakikaya sigdirdi kontrolu.Allahtan umut kesilmez o gunleride degerlendirmeye calistik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…