Bende bu ay incir kurunu 15 gun yaptim cnm.saracoglu sorunu olmayanlar 15 gun yapsin demisti.eger bu aydan sonuc alamazsam gelecek ay bende bal corek otunu denicem.benim 3.deneme olcak doktor 6 aya tamamlayalim dedi ama sabirsiz davraniyoruz iste.ovulasyon testi kesinlikle kullanmalisin:) kızlar aşureniz mübarek olsun :) :) ben ne safmışım yakorunmayı bırakınca hemen hamile kalınıyor sanıyordum.benim bütün hormonlar temiz överler temiz.ama bebek yok .bu ay çörek otu bal tarçına başladım.ovl testi yapcam.gerisi Allah'a kaldı.O ne zaman isterse o zaman olacak :) millet 2 sene bekliyor sonra tutuyor.Allah isterse olur.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinnn.hepinize çok dua ettim bugün :) ve daha çok edicemm :)
Allah yardımcın olsun:) ben geçen ay da kullandım ovl testini.ama hayırlısı işte canım..ya soğan kürünü ben 4 ay önce yaptım.sorun olmadığı için kararsızım yapıp yapmamakta.ama çörek otu bal tarçın bana iyi geliyor gibi.ben daha yeni korunmamaya başladım.hayırlısı bakalım :)Bende bu ay incir kurunu 15 gun yaptim cnm.saracoglu sorunu olmayanlar 15 gun yapsin demisti.eger bu aydan sonuc alamazsam gelecek ay bende bal corek otunu denicem.benim 3.deneme olcak doktor 6 aya tamamlayalim dedi ama sabirsiz davraniyoruz iste.ovulasyon testi kesinlikle kullanmalisin
canım ben yumurtladıktan 15 gün sonra dr a gittim sancım vardı bana diyor ki yumurtluyor olabilir misin?ya bir de alttan muayene ettisen bilmiceksen ben nerden bilebilirim ki?valla her şey Allah'tan..ben çift çizgi gördüm akıntı da oldu.ama olmadı.ne zamanda beri korunmuyrsun canım?Cift cizgi yumurtlamanin oldugunu gisterir cnm ama tabi catladigini gostermez.hormon sonuclarim da iyi cikmisti yumurtlama ile ilgili bir sorun yok kistte yok.benim aklima acaba doktora gittigim gun yumurta catladida doktor goremedi mi.baksa bir doktorda yumurtanin catladigini her doktor fark edemez demisti.zaten 5 dakikaya sigdirdi kontrolu.Allahtan umut kesilmez o gunleride degerlendirmeye calistik bakalim
Negatif canımCanim senin daha var bence çok erken bekle derim bende dört gün erken yaptım negatif çıktı gerçi üzülmedim sen de negatif çıkarsa kafana takmayacaksan yap ama erken bence tatlım
Korunmayi yeni biraktiysan neden dogal yollari denemiyorsun once canim..bal corek otunun yumurtalari cok buyuttugunu duydum eger sorunun yoksa fazla tuketme kist yapabiliyormus.Allah yardımcın olsun:) ben geçen ay da kullandım ovl testini.ama hayırlısı işte canım..ya soğan kürünü ben 4 ay önce yaptım.sorun olmadığı için kararsızım yapıp yapmamakta.ama çörek otu bal tarçın bana iyi geliyor gibi.ben daha yeni korunmamaya başladım.hayırlısı bakalım :)
Ya ne doktorlar var .cnm sen adet bittikten 15 gun sonra mi gittin yoksa regl zamanimi gittin.yumurtladiktan 15 gun sonrasi regl zamani olur o zaman yumurtlama mi olur..ben 5 aydir felan istiyoruz ama bazi sebeblerden degerlendiremedik..bu 3 deneme oluyorcanım ben yumurtladıktan 15 gün sonra dr a gittim sancım vardı bana diyor ki yumurtluyor olabilir misin?ya bir de alttan muayene ettisen bilmiceksen ben nerden bilebilirim ki?valla her şey Allah'tan..ben çift çizgi gördüm akıntı da oldu.ama olmadı.ne zamanda beri korunmuyrsun canım?
Cok trsekkur ederim. Amin darisi tüm isteyenlerin basinaÇOK SEVİNDİM.. SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASIP ETSİN AMİN
Evet ya bir haftam zehir oldu.üstelik sehirdisindan ablamlar misafir gelmisti.hicbirsey anlamadim aklim hep bebekteydi.sağol canim ya.ohh çok sevindim cnm gözün aydın sen hiiç stres yapma bak herşey yolunda çok şükür
canım regle 2 gün kala:) valla kimlere emanetiz işte:)hayırlısı canım inşallah olur:)Ya ne doktorlar var .cnm sen adet bittikten 15 gun sonra mi gittin yoksa regl zamanimi gittin.yumurtladiktan 15 gun sonrasi regl zamani olur o zaman yumurtlama mi olur..ben 5 aydir felan istiyoruz ama bazi sebeblerden degerlendiremedik..bu 3 deneme oluyor
Aaa regl zamani yumurtlama olabilir mi diyor demek ☺canim burda ozel hastanelerde ki doktorlara para dayanmiyor ama biseyden anladiklari yok.insallah cnmcanım regle 2 gün kala:) valla kimlere emanetiz işte:)hayırlısı canım inşallah olur:)
yaaaaaaa bak korktum şimdi.kullanmayayım mı acaba?ben de ne safım işte:)Korunmayi yeni biraktiysan neden dogal yollari denemiyorsun once canim..bal corek otunun yumurtalari cok buyuttugunu duydum eger sorunun yoksa fazla tuketme kist yapabiliyormus.
buradaki özel dr lara gidilmez zaten berbat.Aaa regl zamani yumurtlama olabilir mi diyor demek ☺canim burda ozel hastanelerde ki doktorlara para dayanmiyor ama biseyden anladiklari yok.insallah cnm
canım gözün aydın olsun.Rabbim sana bağışlasın.kucağına al hayırlısıyla:)Evet ya bir haftam zehir oldu.üstelik sehirdisindan ablamlar misafir gelmisti.hicbirsey anlamadim aklim hep bebekteydi.sağol canim ya.
Cnm o kuru deneyeceksen bile gunde 1 tatli kasigi dene .neden bu kadar streslisin sen daha yeni denemeye baslamisken..nerde yasiyorsun ben doguda yasiyorum iyi doktor bulamiyoruz burdayaaaaaaa bak korktum şimdi.kullanmayayım mı acaba?ben de ne safım işte:)işte burada dr falan hak getire zaten ankara gata dan bir dr geicek 18 inde ona görüncen tdbir olsun diye
ben de canımCnm o kuru deneyeceksen bile gunde 1 tatli kasigi dene .neden bu kadar streslisin sen daha yeni denemeye baslamisken..nerde yasiyorsun ben doguda yasiyorum iyi doktor bulamiyoruz burda
Tahliller neden yanlis ki cnm bu kaniya nerden vardin?buradaki özel dr lara gidilmez zaten berbat.bütün thliller yanlış
Bende agridayim seni doktor konusunda gayet iyi anliyorum...ama stres hormonlari etkiliyor biliyorsun degil mi cnm..stresinde etkisi var hamilelik konusun daben de canımbitlisteyim..sem neredesin?hiç sorma acaip stres oldum.herkes çok zorlanıyor benim de öyle sanıyorum.olmayacakmış gibi
öyleymiş canım:)1 aydır berbat durumdayım.bugün iyi olacam dedim.öğrencilerimle ilgilendim:)ve baktım herkes mutlaka bekliyor bir süreBende agridayim seni doktor konusunda gayet iyi anliyorum...ama stres hormonlari etkiliyor biliyorsun degil mi cnm..stresinde etkisi var hamilelik konusun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?