- 13 Temmuz 2014
- 85
- 106
- 23
Sat 12 eylül. Gecen hafta sali gitmiştim.6+4 oluyor normalde. Ultrason ekrani karsimdaydi zaten. Acti önce ekran küçük geldi sanirim.bi tik büyüttü.zoom yapti yani.sonra da ölçüm yaptı.31 mm cikti kese.cihaz da kesenin boyutuna gore haftayi veriyor ya.bi vaktim 8w3d yaziyor.hatta ben yanlis mi gördüm diye sordum.yok cihaz keseye gore kendisi veriyor haftayi dedi.ama ona rağmen kendinden suphelenmedi.ben bile vardır bi hata derken o kurtaja kadar anlatti.cnm senin hesaplamanla ultrason arsında niye o kadar çok fark çıktı sat neydi senin
Aa ogretmen misin ☺evet bekliyor cnm sabredicez hemen isyanlara girme sakin Allah hayirlisini versinöyleymiş canım:)1 aydır berbat durumdayım.bugün iyi olacam dedim.öğrencilerimle ilgilendim:)ve baktım herkes mutlaka bekliyor bir süre6 ay 1 yıl 2 yıl...ve problemsiz şekilde hayırlısı diyorum artık canım..evet dr meselesi berbat
evet canım öğretmenim :) tamam canım inşallah :)Aa ogretmen misin ☺evet bekliyor cnm sabredicez hemen isyanlara girme sakin Allah hayirlisini versin
seni merak ediyordum ben de..hayırlısı canım.ben de 1 inde regl oldum.hayırlısı diyorum.Allah ne zaman emrederse o aman olur :)Kızlar iyi akşamlar benim batım 28 ekimdi malesef 2 kasım dün öğlen kırmızılar geldi bu ayda tutturamadık bugün sabah erkenden dr gittim aşılama kararı aldık eşimle ama işim yarına kaldı bakalım allahdan hayırlısı olsun inşallah bu ay hamile kalırım ve bebiğim temmuzda gelirve annesiyle aynı burç olur
slm canımm :)Herkese slm kızlar
Slm canım bat listemiz de çok gerilerde kaldı ya göremiyorum senin bat ne zamanslm canımm :)
canım 4 kasım diye tahmin ediyordum 34 günde bir diye.ama 1 inde oldum.geçen ay da 1 indeydi.Slm canım bat listemiz de çok gerilerde kaldı ya göremiyorum senin bat ne zaman
aslında en doğrusu ama ben yapcam ovuBen bu ay çalışmıyorum bakalım hayırlısı ne ovü ne bişey yapmayacağım
aminnn canım inşallah :)Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize yüce yaradan nasip etsin bu mübarek günlerinde bizlerinde kucağını boş bırakmasın rabbim
Aslında bana kalsa bende yapıcaz da eşim kızıyor adet olup üzülünce de onları hatırlatıp o kadar kafana takarsan olmaz filan diyor sinir oluyorum bendeaslında en doğrusu ama ben yapcam ovu
benimki de öyle.keçiboynuzunu verdim.cinsel ilişki isteği azaldı vallahi.onu bıraktım.ona karışmıyorum ama ben test yapcam.çünkü benim yumurtlama dr un verdiği tahmini dönemden daha erken oldu.11.günümde oldu yumurtlmaAslında bana kalsa bende yapıcaz da eşim kızıyor adet olup üzülünce de onları hatırlatıp o kadar kafana takarsan olmaz filan diyor sinir oluyorum bende
bu arada sen uşakta mı yaşıyon?Aslında bana kalsa bende yapıcaz da eşim kızıyor adet olup üzülünce de onları hatırlatıp o kadar kafana takarsan olmaz filan diyor sinir oluyorum bende
Evet canım Uşak ta yımbu arada sen uşakta mı yaşıyon?
Kac gunde adet oluyorsun da 11.gunde yumurtladin cnm..yumurtlama gunune gore iliski en iyisi .dedigin gibi fazla iliski de insan da bikkinlik yaratiyor.benimki de öyle.keçiboynuzunu verdim.cinsel ilişki isteği azaldı vallahi.onu bıraktım.ona karışmıyorum ama ben test yapcam.çünkü benim yumurtlama dr un verdiği tahmini dönemden daha erken oldu.11.günümde oldu yumurtlmamecbur yapcam yani.ama cinsel ilişkiyi azaltcam çok yapınca da olmuyor gördük yani
Hahaha aynen benimki ninde aynı hepsi bunların hemen istek azalıyor strese giriyorlarbenimki de öyle.keçiboynuzunu verdim.cinsel ilişki isteği azaldı vallahi.onu bıraktım.ona karışmıyorum ama ben test yapcam.çünkü benim yumurtlama dr un verdiği tahmini dönemden daha erken oldu.11.günümde oldu yumurtlmamecbur yapcam yani.ama cinsel ilişkiyi azaltcam çok yapınca da olmuyor gördük yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?