ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kac gunde adet oluyorsun da 11.gunde yumurtladin cnm..yumurtlama gunune gore iliski en iyisi .dedigin gibi fazla iliski de insan da bikkinlik yaratiyor.
31 32 günde bir canım.zaten bizde bıkkınlık yarattı.4 gün yanaşmadık birbirimize

31 32 günde bir canım.zaten bizde bıkkınlık yarattı.4 gün yanaşmadık birbirimize
31 ,32 gunde adet oluyorsan nasil 11.gun yumurtladin cnm emin misin...ovulasyon testi tam koyumuydu 11.gun..bak ovulasyon testinde cift cizgiyi girdugun gun yumurtlama olmuyor ertesi gun oluyor.benim adetim 30 gun yada 29 gunde oluyor ben 14.gun cift cizgiyi goruyorum bu ay incir kuru yaptim 13.gun oldu cift cizgi

Kızlar inci kürü yapan var mı yada kuru incir yiyen nasıl Yapılıyor özel bişey var mı ben her sabah 4 -5 tane kuru incir yiyorum bi faydası olur mu acaba

Kızlar inci kürü yapan var mı yada kuru incir yiyen nasıl Yapılıyor özel bişey var mı ben her sabah 4 -5 tane kuru incir yiyorum bi faydası olur mu acaba
Cnm ben bu ay yaptim bugun 15 gun oldu.kuru incirin kur kadar faydasi yokmus

canım evet 11. gün oldu.ama ben ondan sonra hep çalıştım :) çift çizgiden sonra silikleşmeye başladı bu da çatladığı anlamına geliyor.akıntı da oldu

Kürü de ben içemiyorum canım ya içim almıyor
Cnm ben sogan kurude yapmistm ilk sefer icemedim ama sonra aliskanlik yapti☺keske tek sorun kur icememek olsa yaa...bak ben o incirden cikan igrenc seye ragmen ictm.bebek iatiyorsan icmen lazim...hem kur icemiyorsan bal corekotu ye

canım evet 11. gyumurtlamsben ondan sonra hep çalıştım :) çift çizgiden sonra silikleşmeye başladı bu da çatladığı anlamına geliyor.akıntı da oldu
Cnm cift cizginin kaybolmasi catladigi anlmina gelmiyor.cift cizgi yumurtlamayi gosteriyor ama..hormon testiyle yumurtanin catladigini anlayabilirsin

Cnm ben sogan kurude yapmistm ilk sefer icemedim ama sonra aliskanlik yapti☺keske tek sorun kur icememek olsa yaa...bak ben o incirden cikan igrenc seye ragmen ictm.bebek iatiyorsan icmen lazim...hem kur icemiyorsan bal corekotu ye
Aklımda zaten canım önümüzdeki ay onu yiyeceğim inşallah

Onu bir deneyeceğim. Canım problem yok dedi Dr ama bence var adet 2 gün Sürüyor 5-6 aydır normalde 3-4 gün olurdu Dr normal diyor bende inanamıyorum 2 gün çok az

Onu bir deneyeceğim. Canım problem yok dedi Dr ama bence var adet 2 gün Sürüyor 5-6 aydır normalde 3-4 gün olurdu Dr normal diyor bende inanamıyorum 2 gün çok az
2 gun normal cnm.sure kadar miktarda onemli...kilo problemin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…