cnm iim çok şükür sabah kadar kabus gördüm ve sabaha kadar adet ağrısı gibi ağrılarım oldu akıntım çoğaldı hemen burda bir doktora gittim kendi doktorum dışında ultrasonda baktı5+4 günlk olmuş bir sıkıntı yok haftaya duyarsın kalp atışları dedi rahatladım şimdi iim ve sizden merakla gzl haberler bekliyorum bebeğime arladaşlar gelsnhazal1595 canım nerelerdesin sesin çıkmıyor her şey yolunda mı
cnm yok öle birşey neden düşsün bebek doktorlar ilşkiye devam edin dio ki ztn o bakılan şeyi o kadar girdirmiolar rahme bn kaç doktora sordum asıl bebeği net ve sağlıklı gören alttan muayeneAlttan baktirma sakin bebrk varsa bile duser bi hafta daha bekle derim
Hakkımızda hayırlısı canım Allah ne zaman nasip ederseBoyuna gore kilon orantiliysa dert etme.ben 7 kg kadar kilo verince sureside miktari da artmisti
Canım i olmanıza sevindimcnm iim çok şükür sabah kadar kabus gördüm ve sabaha kadar adet ağrısı gibi ağrılarım oldu akıntım çoğaldı hemen burda bir doktora gittim kendi doktorum dışında ultrasonda baktı5+4 günlk olmuş bir sıkıntı yok haftaya duyarsın kalp atışları dedi rahatladım şimdi iim ve sizden merakla gzl haberler bekliyorum bebeğime arladaşlar gelsn
cnm çok erken yapmışsın testi kanda anca çıkar şuan yaptırsan ümitsizliğekapılma ve adetini bkle inş gelmeyecek :)Canım i olmanıza sevindimbenim bugün yumurtlamadan sonraki 11 günüm test negatif ateş tablosuna göre 7 Kasım adet ara ara adet sancım var
Yok zaten tek doktorla boyle bir karar alinir mi..ben ilcedeyim giderken de aklima geldi kesin aletler uyduruktur bi Ariza cikar diye.o yüzden cok da inanmadim ama baska bi doktora gitmek için de bir hafta bekledim o hafta zehir oldu bana.tek doktorla kalma canım allah yardımcın olsun sonuçları bize de yaz
Evet sanirim geç döllenme olmuş.küçük çünkü bebek.normalde bugün 7+3 cikmasi gerekirken 7+0 cikti.canım üzme kendini dr banada demişti karından görünmez alttan baktır merak etme görünür inş geç döllenmedir
canım ben o çatlama belirtilerini yaşadım ama.bütün herkeste olduğu gibi.önce çift çizgi çıktı sonra yavaş yavaş kayboldu.çift çizgi adetin bitiminden sonraki 11. günde çıktı.kasık ağrısı akıntı göğs ağrısı zaten çatladığı anlamına geliyor.ayrıca zaten çatlayabileceği muhtemel hergünde çalıştık.bir de herkes hormonardan çıkaramaz ki çatlayıp çatlamaığını.her ay hormn testi yapılmaz.ayrıca ilk ayım hemen ypmıcam öyle şeyleri.ovl na da herkes güveniyor :) dr ona bile gerek yok diyor :)Cnm cift cizginin kaybolmasi catladigi anlmina gelmiyor.cift cizgi yumurtlamayi gosteriyor ama..hormon testiyle yumurtanin catladigini anlayabilirsin
valla çörek otu bal tarçın bana çok iyi geldi.ayrıca ada çayı erken çatlatıyr:)Onada adetin 2.gunu baslanip 12.gunu birakiyorsun.problemin yoksa cok tuketme cnm
canım kuru incir de işe yarıyor :)Kürü de ben içemiyorum canım ya içim almıyor
Aa bak adetin bitiminden sonra 11.gun demissin.bak cnm adet baslama gununden sayiyorsun o zaman 15.gune denk gelir erken yumurtlamis olmuyorsun.birde yumurta olusmasi catlamasi demek zaten ikisi ayni sey yumurta olusuyorsa catlamistir zaten ama dedigim gibi bunu kesin anlamanin tek yolu hormon testi.elbette her ay hormon testi yaptiramazsin ☺uzun sureli bebegi olmayanlara once adetin 3.gunu test yapilir sonra yumurtanin catlayip catlamadigina bakmak icin 21.gun test yapilir...sen zaten bir sorun olmadan gidip yumurtam catlamis mi die baktirmak istiyrm test yaptirmak istiyrm dersen doktor yaptirmaz☺canım ben o çatlama belirtilerini yaşadım ama.bütün herkeste olduğu gibi.önce çift çizgi çıktı sonra yavaş yavaş kayboldu.çift çizgi adetin bitiminden sonraki 11. günde çıktı.kasık ağrısı akıntı göğs ağrısı zaten çatladığı anlamına geliyor.ayrıca zaten çatlayabileceği muhtemel hergünde çalıştık.bir de herkes hormonardan çıkaramaz ki çatlayıp çatlamaığını.her ay hormn testi yapılmaz.ayrıca ilk ayım hemen ypmıcam öyle şeyleri.ovl na da herkes güveniyor :) dr ona bile gerek yok diyor :)
Ben netten aliyorum eczaneye o kadar para vermeye grek yok benceHangi marka ovulasyon testleri onerirsiniz hanimlar internette yirmi adeti yirmi tl eczanede ise bes adeti yirbes tl
Cnm ada cayini cok dikkatli kullan.fazla tuketme hamile kalirsan dusuge neden olur.ada cayi yerine havuc suyu kullan bencevalla çörek otu bal tarçın bana çok iyi geldi.ayrıca ada çayı erken çatlatıyr:)
canım ada çayını yumurtlama dönemine kadar içeceksin sonra bırakacaksın.bende erken çatlamayı sağladı :)Cnm ada cayini cok dikkatli kullan.fazla tuketme hamile kalirsan dusuge neden olur.ada cayi yerine havuc suyu kullan bence
ben normal görünmek için gittiğimde bile dr güldü.daha 1 aydır korunmuyorsun ve problem yok dedi şükür.:)evet adetin başından sayarsak 1 inde oldum 18 inde çift çzgi oldu.ama adetim düznli oldu şükür bal çörek otu tarçından sora :) hayırlısı inşallah daha erken :)Aa bak adetin bitiminden sonra 11.gun demissin.bak cnm adet baslama gununden sayiyorsun o zaman 15.gune denk gelir erken yumurtlamis olmuyorsun.birde yumurta olusmasi catlamasi demek zaten ikisi ayni sey yumurta olusuyorsa catlamistir zaten ama dedigim gibi bunu kesin anlamanin tek yolu hormon testi.elbette her ay hormon testi yaptiramazsin ☺uzun sureli bebegi olmayanlara once adetin 3.gunu test yapilir sonra yumurtanin catlayip catlamadigina bakmak icin 21.gun test yapilir...sen zaten bir sorun olmadan gidip yumurtam catlamis mi die baktirmak istiyrm test yaptirmak istiyrm dersen doktor yaptirmaz☺
Olmasi gereken zaman da yumurtlama olmus cnm.yumurtlama zamanindan 14 gun sonra regl oluyor senin bu ay 32 gunde regl olabilir ozaman...doktorlar en az 6 ay gecmeden cok onemsemiyorlar bana da 6 aya tamamla olmazsa oyle gel dedi☺ben normal görünmek için gittiğimde bile dr güldü.daha 1 aydır korunmuyorsun ve problem yok dedi şükür.:)evet adetin başından sayarsak 1 inde oldum 18 inde çift çzgi oldu.ama adetim düznli oldu şükür bal çörek otu tarçından sora :) hayırlısı inşallah daha erken :)
Evet cnm cogu kisi internetten aliyor zatenPeki internetten aldiklariniz dogru sonuc veriyormu
Yumurtlama zamanina kadarsa sorun olmaz o zaman☺canım ada çayını yumurtlama dönemine kadar içeceksin sonra bırakacaksın.bende erken çatlamayı sağladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?