ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Yok zaten tek doktorla boyle bir karar alinir mi..ben ilcedeyim giderken de aklima geldi kesin aletler uyduruktur bi Ariza cikar diye.o yüzden cok da inanmadim ama baska bi doktora gitmek için de bir hafta bekledim o hafta zehir oldu bana.
Neyse artık sıkma canını

Olmasi gereken zaman da yumurtlama olmus cnm.yumurtlama zamanindan 14 gun sonra regl oluyor senin bu ay 32 gunde regl olabilir ozaman...doktorlar en az 6 ay gecmeden cok onemsemiyorlar bana da 6 aya tamamla olmazsa oyle gel dedi☺
inşallah gerek kalmaz canım 6 aya :) inşallah hamle kalırsın.hayırlısı hepimiz için.Allah bizim için en iyisini bilir elbet..

Obur yumurtan nerdeymis

Ayrica bariz belli sennki bence degerlendir her gunu

Hamilelik kolay bir süreç değil zaten zorlu rahatsız ama heyecanlı arada sancı ağrı gelir geçer Allahın izniyle çok geçmiş olsun kuzum. Bende bekliyorum hafta sonuna kdar normal de bat bugün ama

inşallah gerek kalmaz canım 6 aya :) inşallah hamle kalırsın.hayırlısı hepimiz için.Allah bizim için en iyisini bilir elbet..
Cnm hayatta hic bir seye kolay sahip olmadim o yuzden beklemem gerekirse beklicem artik ne yapalim guzel dileklerin icin sagol☺

Hamilelik kolay bir süreç değil zaten zorlu rahatsız ama heyecanlı arada sancı ağrı gelir geçer Allahın izniyle çok geçmiş olsun kuzum. Bende bekliyorum hafta sonuna kdar normal de bat bugün ama
Hadi ınş olmazsin cnm bekliyorum güzel haberler

Günaydınnnnnnn !! Bat'a son , hala test yapmadım SAbrediyorum bir haftadır hafiften beyaz bi akıntım var sanırım adet olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…