Cnm folik aside de basladin micanım ada çayını yumurtlama dönemine kadar içeceksin sonra bırakacaksın.bende erken çatlamayı sağladı :)
Hadi bakalım hayırlısı artıkcnm çok erken yapmışsın testi kanda anca çıkar şuan yaptırsan ümitsizliğekapılma ve adetini bkle inş gelmeyecek :)
Neyse artık sıkma canınıYok zaten tek doktorla boyle bir karar alinir mi..ben ilcedeyim giderken de aklima geldi kesin aletler uyduruktur bi Ariza cikar diye.o yüzden cok da inanmadim ama baska bi doktora gitmek için de bir hafta bekledim o hafta zehir oldu bana.
evet canım çocuğa karar verir vermez başladım dr verdiCnm folik aside de basladin mi
inşallah gerek kalmaz canım 6 aya :) inşallah hamle kalırsın.hayırlısı hepimiz için.Allah bizim için en iyisini bilir elbet..Olmasi gereken zaman da yumurtlama olmus cnm.yumurtlama zamanindan 14 gun sonra regl oluyor senin bu ay 32 gunde regl olabilir ozaman...doktorlar en az 6 ay gecmeden cok onemsemiyorlar bana da 6 aya tamamla olmazsa oyle gel dedi☺
Aminn cnm yaa cok darlaniyorum inanhadi hayırlısı tatlım hakkında hayırlısı neyse o olsun
Obur yumurtan nerdeymisbende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?
Ama ilk beş dakikada cok cok az denecek kadar gozukuyor o ikinci cizgisanmam erken yumurtlarsın okadar sürmez baya koyu ben bir hafdadır yapıyorum öyle anlamadım
Ayrica bariz belli sennki bence degerlendir her gunubende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?
Hamilelik kolay bir süreç değil zaten zorlu rahatsız ama heyecanlı arada sancı ağrı gelir geçer Allahın izniyle çok geçmiş olsun kuzum. Bende bekliyorum hafta sonuna kdar normal de bat bugün amacnm iim çok şükür sabah kadar kabus gördüm ve sabaha kadar adet ağrısı gibi ağrılarım oldu akıntım çoğaldı hemen burda bir doktora gittim kendi doktorum dışında ultrasonda baktı5+4 günlk olmuş bir sıkıntı yok haftaya duyarsın kalp atışları dedi rahatladım şimdi iim ve sizden merakla gzl haberler bekliyorum bebeğime arladaşlar gelsn
Canim takma kafana erken yaptın bbence gecikmeyi bekle benim gibi :)Hadi bakalım hayırlısı artık
Cnm hayatta hic bir seye kolay sahip olmadim o yuzden beklemem gerekirse beklicem artik ne yapalim guzel dileklerin icin sagol☺inşallah gerek kalmaz canım 6 aya :) inşallah hamle kalırsın.hayırlısı hepimiz için.Allah bizim için en iyisini bilir elbet..
Cok iyi yapmissiniz cnm.benim 3 aylik folik asit bitti tabi duzenli kullanmadim.simdi yeni pakete baslicam.markayi doktor mu onerdievet canım çocuğa karar verir vermez başladım dr verdi
Ortada baska yumurta varmiydi bilmiyorum ki.ama yumurta olmasa da ovulasyon testi cift cizgi cikmazdi heralde anlamadimObur yumurtan nerdeymis
Degerlendirecek gun kalmadi bugun 5 gun gecti o testin ustunden☺15 kasimi bekliyorumAyrica bariz belli sennki bence degerlendir her gunu
amin bende istiyorum 5 ay once kaybettim evladımıCok trsekkur ederim. Amin darisi tüm isteyenlerin basina
Hadi ınş olmazsin cnm bekliyorum güzel haberlerHamilelik kolay bir süreç değil zaten zorlu rahatsız ama heyecanlı arada sancı ağrı gelir geçer Allahın izniyle çok geçmiş olsun kuzum. Bende bekliyorum hafta sonuna kdar normal de bat bugün ama
günaydın canım bugün ateşim yükseldi bi umut var halaCanim takma kafana erken yaptın bbence gecikmeyi bekle benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?