- 17 Aralık 2013
- 1.876
- 1.377
- 358
inşallah canım bakalım sürpriz yumurta var mıHadi ınş olmazsin cnm bekliyorum güzel haberler
günaydın canım bugün ateşim yükseldi bi umut var hala
benim de son gün ama totem yaptım hafta sonuna kadar bekliyorumGünaydınnnnnnn !! Bat'a son , hala test yapmadım SAbrediyorumbir haftadır hafiften beyaz bi akıntım var sanırım adet olcam
Belirti sayabileceğin bir şey var mı ?benim de son gün ama totem yaptım hafta sonuna kadar bekliyorum
var canım ilk hamileliğimle benzer belirtiler yaşıyorum ama çift çizgiyi görene kadar hiç birinin benim için bir önemi yok o yüzden bekliyorumBelirti sayabileceğin bir şey var mı ?
36,7 36,8 arası gidip geliyordu dün 36,7 di bugün 36,9 çıktı yükselmesi iyi inş. hep böyle yüksek gider bende bu ay başladımnasıl yani kaç çıkıyor ki ateşin bunu bilmiyordum valla
herkese slm kızlar
morallerinizi bozmayın lütfen
SivasliAlice canım bat gününmüş iyi haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir
maşallah sakin ve sabırlısın Allah yardımcın olsun sabrın sonu selamet
hava ışılıyor ama fena fışılıyor derler biz de soğuk yav ısınamıyorum bi türlü elim ayağım buz gibigünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
günaydın kızlar kaçgündür yazıyorum ya bir haftadır silik diye dün 17.gündü öğlen yaptım daha belirgindi ama silikti yine akşam yaptım tek çizgi çıktı bu ne demek ya ben yumurtlamadım mı
Hadi inşallah canmmm, inşallah yüzün güler bu ay :)var canım ilk hamileliğimle benzer belirtiler yaşıyorum ama çift çizgiyi görene kadar hiç birinin benim için bir önemi yok o yüzden bekliyorum
benimle beraber bütün bekleyenlerin yüzünü güldürsün Mevla'm.Hadi inşallah canmmm, inşallah yüzün güler bu ay :)
inşallah güzelim olur dedik bekledk olmadı sonuç işte rabim hayırlısını versin hepimizehakında hayırlısı olsun cnaım inş. güzel haberlerini alırız :)
Canim asilama icin bi problem olmasi gerek esinde yada sende bi priblem var mi ki yoksa bence hic deneme tam bi rezillik islemleri ve tutma olasiligi rn fazla % 20 ben senin yerinde olsam hic problem yoksa kalkmazdim bu iseKızlar iyi akşamlar benim batım 28 ekimdi malesef 2 kasım dün öğlen kırmızılar geldi bu ayda tutturamadık bugün sabah erkenden dr gittim aşılama kararı aldık eşimle ama işim yarına kaldı bakalım allahdan hayırlısı olsun inşallah bu ay hamile kalırım ve bebiğim temmuzda gelirve annesiyle aynı burç olur
akşam çekerim canım sğl cvpladığın içincanım bi resimlerini koysan daha kolay yorum yapılır
Muhtar birakti muhtarligi haberiniz yok muMuhtar nerelerde kızlarr hiç sesi çıkmıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?