ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar korunmayi birakip hemen arkadaslarim var ikisindende hamilelik haberi aldim iki gundur ustuste cok sevindim onlar adina ama ogrendigim anla aglama krizine giriorum 6.ayim buay ovulasyon testiyle denedim bat 12 kasim sanki bu ay da olmadi

herkese slm kızlar
morallerinizi bozmayın lütfen
SivasliAlice canım bat gününmüş iyi haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir
maşallah sakin ve sabırlısın Allah yardımcın olsun sabrın sonu selamet

Çok teşekkür ederim tatlım inşallah hamileyimdir ben de çok istiyorum ama şuan olmasam bile çok sakinim bi olgunluk geldi demek ki o ilk heyecanla ilk istekle insan sabırsız oluyor olursa olur artık diyorum duruldum yani.

günaydın kızlar kaçgündür yazıyorum ya bir haftadır silik diye dün 17.gündü öğlen yaptım daha belirgindi ama silikti yine akşam yaptım tek çizgi çıktı bu ne demek ya ben yumurtlamadım mı

canım bi resimlerini koysan daha kolay yorum yapılır

Canim asilama icin bi problem olmasi gerek esinde yada sende bi priblem var mi ki yoksa bence hic deneme tam bi rezillik islemleri ve tutma olasiligi rn fazla % 20 ben senin yerinde olsam hic problem yoksa kalkmazdim bu ise

Selam kızlar bende ovulasyon testine basliyacam 12.ci ayimiz.
Laboquick mi Surebla mi Ovula mi sizce hangi Marka iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…