Selam kızlar bende ovulasyon testine basliyacam 12.ci ayimiz.
Laboquick mi Surebla mi Ovula mi sizce hangi Marka iyi?
benim haberim yok noldu sorun mu var anlamadımMuhtar birakti muhtarligi haberiniz yok mu
çoğumuz laboquick kullandık canım kullananlar memnun
amin canım amin hepimiz için hayırlısı :))inşallah güzelim olur dedik bekledk olmadı sonuç işte rabim hayırlısını versin hepimize
bugün bende üşüyorumhava ışılıyor ama fena fışılıyor derler biz de soğuk yav ısınamıyorum bi türlü elim ayağım buz gibi
Sağol tatlım benim bende laboquick sipariş veririm ozaman.
rast gele :)
Canim kimseye yaranamadi kiz ne yapsin herkes bi laf etti kimse allah razi olsun demeyince o da biraktibenim haberim yok noldu sorun mu var anlamadım
son üç aylık adet döngünüz ise bu siz 37 gün de bir adet oluyorsunuz yumurtlamanız 20. güne denk geliyor adetten sonra hemen başlayın derim ben şansa bırakmayın eşiniz de sorun yapmıyorsa gün aşırı yani birer gün arayla çift çizgiyi gördüğünüz gün ve sonraki hafta her gün değerlendirmeniz lazım. Başarılar şimdidenSağol şekerim benim regl duzensiz 33 37 40 sizce ne zaman baslamaliyim 50 adet sipariş vericem de
son üç aylık adet döngünüz ise bu siz 37 gün de bir adet oluyorsunuz yumurtlamanız 20. güne denk geliyor adetten sonra hemen başlayın derim ben şansa bırakmayın eşiniz de sorun yapmıyorsa gün aşırı yani birer gün arayla çift çizgiyi gördüğünüz gün ve sonraki hafta her gün değerlendirmeniz lazım. Başarılar şimdiden
http://www.ovulasyon.net/kullanma-talimati.php
erkekler kontrol icin hangi bolumden randevu alinio nasil testler isteniyo bilen varmi?Canim eger 6aydir olmuyorsa bence esin de bi kotrolden gecsin bizde 6ay denedik olmayinca esim doktora gitti ve problem varmis o yuzden dojtor asilama onerdi bize bosuna vakit kaybetmisiz simdiye kadar
canım test çok az adet sonrası gün aşırı çalışmışsınızdır inşallah. Onun dışın da yumurtlama dönemin 20. gün başlıyor takip eden bir hafta günlük çalışma daha sonra yine gün aşırı bir hafta diye tavsiye ediyorum ben.Ortalama 32 günde bir adet oluyorum bugün 13. Gunum elimde 6 tane ovulasyon Testi var başlasam mı yapmaya
31 ekim de oldu 2 kasım 3 kasım da oldu ilişki gün aşırı devam etmeyi düşünüyorumda yumurta catladığı zamanı bu 6 testle anlayabilseydim her gün denerdim o günlerde diye düşündümcanım test çok az adet sonrası gün aşırı çalışmışsınızdır inşallah. Onun dışın da yumurtlama dönemin 20. gün başlıyor takip eden bir hafta günlük çalışma daha sonra yine gün aşırı bir hafta diye tavsiye ediyorum ben.
benimde 32 gün oluyor bir haftadır yapıyorjum hep silik çıktı bugün 18.gün acaba ondan mı 20.gün çok geç dimi yumurta takıbinde hep 14.gün çatladı dedi dr ama klomen kullandım o zamanlardacanım test çok az adet sonrası gün aşırı çalışmışsınızdır inşallah. Onun dışın da yumurtlama dönemin 20. gün başlıyor takip eden bir hafta günlük çalışma daha sonra yine gün aşırı bir hafta diye tavsiye ediyorum ben.
hadi yaaa çok üzüldüm ben şimdi keşke dönse geriCanim kimseye yaranamadi kiz ne yapsin herkes bi laf etti kimse allah razi olsun demeyince o da birakti
evet canım dr önerdiCok iyi yapmissiniz cnm.benim 3 aylik folik asit bitti tabi duzenli kullanmadim.simdi yeni pakete baslicam.markayi doktor mu onerdi
ben de öyle canım.bütün nhayallerim geç olduCnm hayatta hic bir seye kolay sahip olmadim o yuzden beklemem gerekirse beklicem artik ne yapalim guzel dileklerin icin sagol☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?