ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim eger 6aydir olmuyorsa bence esin de bi kotrolden gecsin bizde 6ay denedik olmayinca esim doktora gitti ve problem varmis o yuzden dojtor asilama onerdi bize bosuna vakit kaybetmisiz simdiye kadar

Sağol şekerim benim regl duzensiz 33 37 40 sizce ne zaman baslamaliyim 50 adet sipariş vericem de
son üç aylık adet döngünüz ise bu siz 37 gün de bir adet oluyorsunuz yumurtlamanız 20. güne denk geliyor adetten sonra hemen başlayın derim ben şansa bırakmayın eşiniz de sorun yapmıyorsa gün aşırı yani birer gün arayla çift çizgiyi gördüğünüz gün ve sonraki hafta her gün değerlendirmeniz lazım. Başarılar şimdiden

http://www.ovulasyon.net/kullanma-talimati.php

Tamam canım Sağol allah razı olsun ozaman hemen basliyayim regl bitince

Ortalama 32 günde bir adet oluyorum bugün 13. Gunum elimde 6 tane ovulasyon Testi var başlasam mı yapmaya

Canim eger 6aydir olmuyorsa bence esin de bi kotrolden gecsin bizde 6ay denedik olmayinca esim doktora gitti ve problem varmis o yuzden dojtor asilama onerdi bize bosuna vakit kaybetmisiz simdiye kadar
erkekler kontrol icin hangi bolumden randevu alinio nasil testler isteniyo bilen varmi?

Ortalama 32 günde bir adet oluyorum bugün 13. Gunum elimde 6 tane ovulasyon Testi var başlasam mı yapmaya
canım test çok az adet sonrası gün aşırı çalışmışsınızdır inşallah. Onun dışın da yumurtlama dönemin 20. gün başlıyor takip eden bir hafta günlük çalışma daha sonra yine gün aşırı bir hafta diye tavsiye ediyorum ben.

31 ekim de oldu 2 kasım 3 kasım da oldu ilişki gün aşırı devam etmeyi düşünüyorumda yumurta catladığı zamanı bu 6 testle anlayabilseydim her gün denerdim o günlerde diye düşündüm

benimde 32 gün oluyor bir haftadır yapıyorjum hep silik çıktı bugün 18.gün acaba ondan mı 20.gün çok geç dimi yumurta takıbinde hep 14.gün çatladı dedi dr ama klomen kullandım o zamanlarda

kızlar yardım edin.ben hormon testi yaptırdım reglmin 3.günü.prolaktin(süt hormonu)21 çıkmış normal 20 nin altı.dr regl bitince yine gelsin bakalım demiş netten baktım incir süt yaptığı için yemeğin diyor.ben bu ara çok yedim bir de bunun adet düzensizliği gerekiyormuş benim düzenli şükür.göğsümden de süt gelmiyor.aslan pençesine başlıycam bugün. sizce çok mu yüksek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…