sizce bal çörek otu tarçını bırakalı mıyım ?kızlar yardım edin.ben hormon testi yaptırdım reglmin 3.günü.prolaktin(süt hormonu)21 çıkmış normal 20 nin altı.dr regl bitince yine gelsin bakalım demiş netten baktım incir süt yaptığı için yemeğin diyor.ben bu ara çok yedim bir de bunun adet düzensizliği gerekiyormuş benim düzenli şükür.göğsümden de süt gelmiyor.aslan pençesine başlıycam bugün. sizce çok mu yüksek ya
28 günlük periyotta adet görenler için 14. gün yumurtlama deniliyor adet süresi uzarsa yumurtlama günü ileriki tarihe kayıyor. Yani mesela 28 gün de bir adet görüyorsan 14. gün yumurtlama adet gün sayusına 2 gün eklersen yumurtlamaya da 2 gün ekleyeceksin ekleyerek 32 ye geldiğin de 18. güne denk geliyor 2 gün fazla yazmışım ama hesap yapmasanız daha iyi yoksa öyle karışıyor stres oluyoruz.benimde 32 gün oluyor bir haftadır yapıyorjum hep silik çıktı bugün 18.gün acaba ondan mı 20.gün çok geç dimi yumurta takıbinde hep 14.gün çatladı dedi dr ama klomen kullandım o zamanlarda
Benim folic plus canim senin ki hangisi.ben gunde 1 tane iciyorumevet canım dr önerdi
ben de öyle canım.bütün nhayallerim geç oldu
kızlar yardım edin.ben hormon testi yaptırdım reglmin 3.günü.prolaktin(süt hormonu)21 çıkmış normal 20 nin altı.dr regl bitince yine gelsin bakalım demiş netten baktım incir süt yaptığı için yemeğin diyor.ben bu ara çok yedim bir de bunun adet düzensizliği gerekiyormuş benim düzenli şükür.göğsümden de süt gelmiyor.aslan pençesine başlıycam bugün. sizce çok mu yüksek ya
Gec olsunda guc olmasin cnm.gec oldu ama cok mutluyum.sevdigim isi yapiyorum ve mutlu bir evliligim var tek eksik bebek onunda zamani var demekki☺ben de öyle canım.bütün nhayallerim geç oldu
Evet cnm incir prolaktini yukseltiyormus.birde benim bir arkadasimda da prolaktin yuksek ama adeti duzenli.arkadasim ilac kullandi biraz dusmustu degerikızlar yardım edin.ben hormon testi yaptırdım reglmin 3.günü.prolaktin(süt hormonu)21 çıkmış normal 20 nin altı.dr regl bitince yine gelsin bakalım demiş netten baktım incir süt yaptığı için yemeğin diyor.ben bu ara çok yedim bir de bunun adet düzensizliği gerekiyormuş benim düzenli şükür.göğsümden de süt gelmiyor.aslan pençesine başlıycam bugün. sizce çok mu yüksek ya
canım normali bazı yerlerde 25 bazı yerlerde 20.kitlere göre değişiyormuş.. benim 21.dr çok değil demiş ama yine gidicem.Evet cnm incir prolaktini yukseltiyormus.birde benim bir arkadasimda da prolaktin yuksek ama adeti duzenli.arkadasim ilac kullandi biraz dusmustu degeri
sağol canooo.ya hastaneden aradılar çok korktum inan günüm zehir olducanım seni fazla telaşlı görüyorum lütfen acele etme. Ayrıca o kürlerin senin bünyene iyi geleceğini nerden biliyorsun. Kullanma vucudunu hormonlarını tetiklemek için ek bişeyler yapmana gerek yok. Doğal olarak işlesin herşey daha ilk denemen ve fazla telaş yapıyorsun. Ben de ilk istediğim ay oldu ama düştü. Bir de böyle düşün. Bak benim bugün bat günüm belki ben de adet olucam inan zerre umrum da değil. Hamileysem havalara uçarım. Ama değilsem umrumda olmaz yani. Önce kendini düşün. gevşe bebem ya
folidoce canım.benim dr ve çevremde kullananlar bunu önerdi :)Benim folic plus canim senin ki hangisi.ben gunde 1 tane iciyorum
sağol canooo.ya hastaneden aradılar çok korktum inan günüm zehir oldu21 yüksek değil dimi canım ya?????????Allah'nolur engellerimizi kaldır:)ya inan sakinleşmiştim.hatta dün eşimle atıştık bebek yapmaktan vazgeçmiştim..ama böyle çıkınca sonuç gerildimm.yoksa 6 ya kadar üzümüycem dedim kendime:)
oy kurban olurum ağzına:)tamam stres yok..oh çok sağol canım benim:) bu ara acaip stresim vardı.öğrencmi kaybettimcanım adet ortasın da 20 ye kadar çıkıyor 1 değer fazla çıkmış olması bişey ifade etmez yediğin bişey etkilemiştir stres vs bi çok şey olabilir. Takma kafana boşver ya amaannnnn.
İdrarinla ilgili olabilir.eğer su fazla tukettiysen ya da birkaç saat tutmadiysan idrarini silik cikmis olabilir merak etme.vücudunun belirtilerini de gozardi etmeYardimci olacak olan yokmu.
Allah ailesine sana sevenlerine sabır versin vardığı yer nur olsunoy kurban olurum ağzına:)tamam stres yok..oh çok sağol canım benim:) bu ara acaip stresim vardı.öğrencmi kaybettimtoparlanamadım ama iyi oluyrum artık şükür
ağzına sağlık canım :)Allah ailesine sana sevenlerine sabır versin vardığı yer nur olsunsen de bozma olur olmaz şeylere moralini hayırlı vakti vardır herseyin kimse yoksa Allah var medet Allah de gerisini ona bırak
canım bende günlerdir yazıyom burya anlamadım bende benimde 17.gün hep silik çıktı 2 saat bişeyde içmeden yaptım aynı yumurtam çatlamadıYardimci olacak olan yokmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?