19 eylultatlım senin 18 eylül mi bat?
Ayy yazmayayim dedim iyice belli olsun dedim ama psikolojik de olabilirolur mu olur kuzum ayyy heyecan yaptım kızz inşallah
Ayy yazmayayim dedim iyice belli olsun dedim ama psikolojik de olabilir
nm yükle bakalım teste.Ayy yazmayayim dedim iyice belli olsun dedim ama psikolojik de olabilir
ben de söliyim hadi :) 2 ekimSVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
Canlarim benim sagolun tamam yukluyorum beklkiyorumyaz kız yaz bizide heveslendiriyon bak ne güzeldoğurcaz hepimiz çatır çatır doğurcaz
canm bu işler belli olmaz ama çizginin daha belirgin olması gerekli pozitife yakın olmalı gebelik için
Dun hic cikmadi önceki gün de son testi yarin yapacam o zaman inşallah olayi cozerimmm O BEBİS GOBEGE GİRECEK O KADARRRRRRRRRRcanm bu işler belli olmaz ama çizginin daha belirgin olması gerekli pozitife yakın olmalı gebelik içininşallah geç döllenme falan olur da ben yanılırım
canimm allah kavustursun bebeğine de koca bebegimedeYollardayim kızlar sarj dayanmıyor o yüzden biraz zor giriyorum yarimden de ayrıldım bunalım larda yim... beni bat listesine eklemissiniz çok teşekür
Yollardayim kızlar sarj dayanmıyor o yüzden biraz zor giriyorum yarimden de ayrıldım bunalım larda yim... beni bat listesine eklemissiniz çok teşekür
Dun hic cikmadi önceki gün de son testi yarin yapacam o zaman inşallah olayi cozerimmm O BEBİS GOBEGE GİRECEK O KADARRRRRRRRRR
İtiraf edeyim çok tirsiyorumişte bu kadar yaaaaa
innnnnnşallah tatlım inşallah o kadarrr :):)Dun hic cikmadi önceki gün de son testi yarin yapacam o zaman inşallah olayi cozerimmm O BEBİS GOBEGE GİRECEK O KADARRRRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?