Benim 13 du prolaktin cnm.prolaktini yuksek dedigim arkadasimindan 20 yani oda cok yuksek degil sinirda.ama sadece tek kuru yap ikisi olmaz.ben sogan kurunu tavsiye ederim iki ay dene yine test yaptircanım normali bazı yerlerde 25 bazı yerlerde 20.kitlere göre değişiyormuş.. benim 21.dr çok değil demiş ama yine gidicem.ya benim eskiden düzensiz olurdu arada ama şimdi düzenli.bal çörek otu tarçın hormonları düzenliyor diyorlar acaba daha yüksekti de düştü mü?yarın aslan pençesi ve soğan suyuna başlıycam.haftaya çarşamba tekrar tahlil yapcam.milletin 90 arda bile oluyormuş Allah korusun
Bana doktor sadece folik aside basla dedi banada folic plus u onermislerdi.ben hap yutamiyorum kirip ictigim icin benim folik asit iyi geliyor tatsiz☺folidoce canım.benim dr ve çevremde kullananlar bunu önerdi :)
Bugun 13. Gunum. İlk defa bu kadar koyu cıktıda heyecan yaptım :)Kacinci gunun bence biraz beklemelisin
Bebek meselesi yuzunden bence aranizi acmayin cnm..arada olur tartismalar ama bu yola eslerimizle cikiyoruz iki tarafinda moralinin yuksek olmasi lazim.degerin cok yuksek degil duzelirsağol canooo.ya hastaneden aradılar çok korktum inan günüm zehir oldu21 yüksek değil dimi canım ya?????????Allah'nolur engellerimizi kaldır:)ya inan sakinleşmiştim.hatta dün eşimle atıştık bebek yapmaktan vazgeçmiştim..ama böyle çıkınca sonuç gerildimm.yoksa 6 ya kadar üzümüycem dedim kendime:)
Testin son kullanma tarihi gecmediyse test dogrudur.arada soguk alginligindan yumurtaliklarin agriyabilir salgida artabilir ama ovulasyon testi dogru cikarKizlar lutfen cevaplayin.bugun yum.gunumbolmali akintim var her ay anliyorum yum.gunumu.ama ovulasyon testinde silik cizgi cikiyor.anlamadim.yardimci ilurmusynuz.
İkiside ayni koyulukta olmali sen yarin ve diger gun testi tekrarla ama hergun ayni saatte yap testiMerhaba
Bugunki ovülasyon testim. Sizce daha beklemelimiyim . Henuz yeterli koyulukta degil sanki.. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirmii...
inşallah canım :) biz onun ailesi yüzünden çok sorun yaşıyoruz.ben öğrencimi kaybettimBebek meselesi yuzunden bence aranizi acmayin cnm..arada olur tartismalar ama bu yola eslerimizle cikiyoruz iki tarafinda moralinin yuksek olmasi lazim.degerin cok yuksek degil duzelir
inşallah hamilesin canım 2 gün sonra kan testine git bence :)selam kızlar..Bat günüm 30 ekimdi..Bende hala bişey yok regl olmadım.Dün gebelik testi yaptım negatif..Sanırım iyice gecikecek..
Tesekkürler.. Cok dikkat ediyorum butun detaylara uyarak hergun aynı saatte en az uc saat sıvı tuketmeden yapıyorum.. İnşallah yarın dahada koyulaşır.. Teselkürler tekrarİkiside ayni koyulukta olmali sen yarin ve diger gun testi tekrarla ama hergun ayni saatte yap testi
Bana doktor sadece folik aside basla dedi banada folic plus u onermislerdi.ben hap yutamiyorum kirip ictigim icin benim folik asit iyi geliyor tatsiz☺
inşallah canım her şey gönlünce olur..ben de okulun lavabosunda bile yapıyorum sırf saatinde yapmak için :)Tesekkürler.. Cok dikkat ediyorum butun detaylara uyarak hergun aynı saatte en az uc saat sıvı tuketmeden yapıyorum.. İnşallah yarın dahada koyulaşır.. Teselkürler tekrar
yarın soğan kürüne başlayayım o zaman..canım o zaman bal çörek otu tarçını bırakayım mı?ne dersin?Benim 13 du prolaktin cnm.prolaktini yuksek dedigim arkadasimindan 20 yani oda cok yuksek degil sinirda.ama sadece tek kuru yap ikisi olmaz.ben sogan kurunu tavsiye ederim iki ay dene yine test yaptir
amin canımmm inşallahAllah ailesine sana sevenlerine sabır versin vardığı yer nur olsunsen de bozma olur olmaz şeylere moralini hayırlı vakti vardır herseyin kimse yoksa Allah var medet Allah de gerisini ona bırak
Hele aileler yuzunden hic kavga etmeyin artik sizde bir ailesiniz kendi ailelerinizi konusmayin artik.bizde bu sureclerden gectik ..basin sagolsun canim bende ogretmenim anliyorum seni ne kadar uzuldugunuinşallah canım :) biz onun ailesi yüzünden çok sorun yaşıyoruz.ben öğrencimi kaybettiminan çocuğu konuşmaya vakit bile gemiyor
çok sağol canım.çok haklısın.bir de ona anlatabilsem:)meslektaşız ha:)branşın ne canım?Hele aileler yuzunden hic kavga etmeyin artik sizde bir ailesiniz kendi ailelerinizi konusmayin artik.bizde bu sureclerden gectik ..basin sagolsun canim bende ogretmenim anliyorum seni ne kadar uzuldugunu
Sen ne zamandır yapıorsun ovulasyonu.. Ben bu ay ılk defa denıyorum bajalım işe yarayacakmıinşallah canım her şey gönlünce olur..ben de okulun lavabosunda bile yapıyorum sırf saatinde yapmak için :)
canım ben geçen aydan beri yapıyorum.10 ekimden beri.şimdi reglim. bitince yine başlıcam.Sen ne zamandır yapıorsun ovulasyonu.. Ben bu ay ılk defa denıyorum bajalım işe yarayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?