ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Benim 13 du prolaktin cnm.prolaktini yuksek dedigim arkadasimindan 20 yani oda cok yuksek degil sinirda.ama sadece tek kuru yap ikisi olmaz.ben sogan kurunu tavsiye ederim iki ay dene yine test yaptir

selam kızlar..Bat günüm 30 ekimdi..Bende hala bişey yok regl olmadım.Dün gebelik testi yaptım negatif..Sanırım iyice gecikecek..

Bebek meselesi yuzunden bence aranizi acmayin cnm..arada olur tartismalar ama bu yola eslerimizle cikiyoruz iki tarafinda moralinin yuksek olmasi lazim.degerin cok yuksek degil duzelir

Kizlar lutfen cevaplayin.bugun yum.gunumbolmali akintim var her ay anliyorum yum.gunumu.ama ovulasyon testinde silik cizgi cikiyor.anlamadim.yardimci ilurmusynuz.
Testin son kullanma tarihi gecmediyse test dogrudur.arada soguk alginligindan yumurtaliklarin agriyabilir salgida artabilir ama ovulasyon testi dogru cikar

Merhaba
Bugunki ovülasyon testim. Sizce daha beklemelimiyim . Henuz yeterli koyulukta degil sanki.. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirmii...
İkiside ayni koyulukta olmali sen yarin ve diger gun testi tekrarla ama hergun ayni saatte yap testi

Bebek meselesi yuzunden bence aranizi acmayin cnm..arada olur tartismalar ama bu yola eslerimizle cikiyoruz iki tarafinda moralinin yuksek olmasi lazim.degerin cok yuksek degil duzelir
inşallah canım :) biz onun ailesi yüzünden çok sorun yaşıyoruz.ben öğrencimi kaybettim inan çocuğu konuşmaya vakit bile gemiyor

Bana doktor sadece folik aside basla dedi banada folic plus u onermislerdi.ben hap yutamiyorum kirip ictigim icin benim folik asit iyi geliyor tatsiz☺
Tesekkürler.. Cok dikkat ediyorum butun detaylara uyarak hergun aynı saatte en az uc saat sıvı tuketmeden yapıyorum.. İnşallah yarın dahada koyulaşır.. Teselkürler tekrar
inşallah canım her şey gönlünce olur..ben de okulun lavabosunda bile yapıyorum sırf saatinde yapmak için :)

Benim 13 du prolaktin cnm.prolaktini yuksek dedigim arkadasimindan 20 yani oda cok yuksek degil sinirda.ama sadece tek kuru yap ikisi olmaz.ben sogan kurunu tavsiye ederim iki ay dene yine test yaptir
yarın soğan kürüne başlayayım o zaman..canım o zaman bal çörek otu tarçını bırakayım mı?ne dersin?

Allah ailesine sana sevenlerine sabır versin vardığı yer nur olsun sen de bozma olur olmaz şeylere moralini hayırlı vakti vardır herseyin kimse yoksa Allah var medet Allah de gerisini ona bırak
amin canımmm inşallah çok sağoll

inşallah canım :) biz onun ailesi yüzünden çok sorun yaşıyoruz.ben öğrencimi kaybettim inan çocuğu konuşmaya vakit bile gemiyor
Hele aileler yuzunden hic kavga etmeyin artik sizde bir ailesiniz kendi ailelerinizi konusmayin artik.bizde bu sureclerden gectik ..basin sagolsun canim bende ogretmenim anliyorum seni ne kadar uzuldugunu

Hele aileler yuzunden hic kavga etmeyin artik sizde bir ailesiniz kendi ailelerinizi konusmayin artik.bizde bu sureclerden gectik ..basin sagolsun canim bende ogretmenim anliyorum seni ne kadar uzuldugunu
çok sağol canım.çok haklısın.bir de ona anlatabilsem:)meslektaşız ha:)branşın ne canım?

ayse4968 canım ben bal çörek otunu falan bırakcam bugün.aslan pençesi de içmiycem.sadece yarın soğan kürüne başlıycam.haftaya da dr gitcem.

Sen ne zamandır yapıorsun ovulasyonu.. Ben bu ay ılk defa denıyorum bajalım işe yarayacakmı
canım ben geçen aydan beri yapıyorum.10 ekimden beri.şimdi reglim. bitince yine başlıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…