İki kur bir arada yapma cnm sogan kurune adete 15 gun kala baslaman lazim suan kacinci gununyarın soğan kürüne başlayayım o zaman..canım o zaman bal çörek otu tarçını bırakayım mı?ne dersin?
Esin neden anlamiyor ki...ben ana sinifi ogretmeniyim cnm☺çokcnmğol canım.çok haklısın.bir de ona anlatabilsem:)meslektaşız ha:)branşın ne canım?
Esin neden anlamiyor ki...ben ana sinifi ogretmeniyim cnm☺
canım ben geçen aydan beri yapıyorum.10 ekimden beri.şimdi reglim. bitince yine başlıcam.
of sorun da oEsin neden anlamiyor ki...ben ana sinifi ogretmeniyim cnm☺
evet canım tam 14 ünde..ama olmadı işteAnladım cnm.. Gecen ay yumurtlama donemini yakalayabilmişmiydin?
hayır canım soğan kürü adet bitiminden 2 gün sonra başlar.ben erken başlıcam ki yumurtlama dönemine denk gelmesinİki kur bir arada yapma cnm sogan kurune adete 15 gun kala baslaman lazim suan kacinci gunun
Ben lisede de derse girdim ama acik liseydi benden buyu kisiler vardi cok saygisizlardi Allah yardimcin olsun canim lisede zornazenin13 .!.:of sorun da one güzel benim lise canım :)
Canim ben uyguladim biliyorum ilk ay adete 15 gun kala baslar 15 gun kullanilir.ikinci ay adete 10 gun kala baslarsin 10 gun kullanilir....hayır canım soğan kürü adet bitiminden 2 gün sonra başlar.ben erken başlıcam ki yumurtlama dönemine denk gelmesin
Insallah bu ay olur cnm.. Allah cocuk isteyen herkese nasıp eder insallah..evet canım tam 14 ünde..ama olmadı işte
amin canım inşallah :)Insallah bu ay olur cnm.. Allah cocuk isteyen herkese nasıp eder insallah..
canım be de saraçoğlundan şimdi dinledim.bak sen de istersen.benim çevremdekiler öyle yaptılar ve sonuç başarılı :)adet bitiminden sonraki 2. gün diyor.sein yaptığın dönem çatlama dönemine denk gelir zatenCanim ben uyguladim biliyorum ilk ay adete 15 gun kala baslar 15 gun kullanilir.ikinci ay adete 10 gun kala baslarsin 10 gun kullanilir....
amin canım.ama Allah onlara yardım etsin.çok zor bir öğretmenim ben.titretiyorum onlarıBen lisede de derse girdim ama acik liseydi benden buyu kisiler vardi cok saygisizlardi Allah yardimcin olsun canim lisede zor
Ee bende saracoglunun dedigine gore yaptim ☺ sogan kuru bebege hazirlik zaten bebek calismasi yapmadim ben o zaman.dur siteye bir daha bakim bencanım be de saraçoğlundan şimdi dinledim.bak sen de istersen.benim çevremdekiler öyle yaptılar ve sonuç başarılı :)adet bitiminden sonraki 2. gün diyor.sein yaptığın dönem çatlama dönemine denk gelir zaten
Aa aa napiyosun ki bence Allah ogretmenlere yardim etsin.ana sinifinda bile ogretmene kafa tutanlar var☺amin canım.ama Allah onlara yardım etsin.çok zor bir öğretmenim ben.titretiyorum onları
ben de bebek hazırlığı olmadan önce kafama göre yapıyordum.ama bebek için adet bitiminden sonraki 2. gün diyor canım bak birEe bende saracoglunun dedigine gore yaptim ☺ sogan kuru bebege hazirlik zaten bebek calismasi yapmadim ben o zaman.dur siteye bir daha bakim ben
valla hiç izin vermiyorum bir bıraksam canımızı alırlar.çok disiplinliyim çok korkar ve çok severler.tatlı sert yaniAa aa napiyosun ki bence Allah ogretmenlere yardim etsin.ana sinifinda bile ogretmene kafa tutanlar var☺
24 saat sonrasinda yumurtlama oluyor yani cift cizginin ertesi gunu yumurtlama oluyorovulasyon testinde pozitif çıkarsa ne zaman yumurtlama oluyor kızlar
Adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslanmali diyor.ikincide adet olmadan 10 gun once diyor ya her yerde farkli yazmislar.ben saracoglunu tv de izleyip ona gore yapmistmben de bebek hazırlığı olmadan önce kafama göre yapıyordum.ama bebek için adet bitiminden sonraki 2. gün diyor canım bak bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?