ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

İki kur bir arada yapma cnm sogan kurune adete 15 gun kala baslaman lazim suan kacinci gunun
hayır canım soğan kürü adet bitiminden 2 gün sonra başlar.ben erken başlıcam ki yumurtlama dönemine denk gelmesin

hayır canım soğan kürü adet bitiminden 2 gün sonra başlar.ben erken başlıcam ki yumurtlama dönemine denk gelmesin
Canim ben uyguladim biliyorum ilk ay adete 15 gun kala baslar 15 gun kullanilir.ikinci ay adete 10 gun kala baslarsin 10 gun kullanilir....

Canim ben uyguladim biliyorum ilk ay adete 15 gun kala baslar 15 gun kullanilir.ikinci ay adete 10 gun kala baslarsin 10 gun kullanilir....
canım be de saraçoğlundan şimdi dinledim.bak sen de istersen.benim çevremdekiler öyle yaptılar ve sonuç başarılı :)adet bitiminden sonraki 2. gün diyor.sein yaptığın dönem çatlama dönemine denk gelir zaten

Ben lisede de derse girdim ama acik liseydi benden buyu kisiler vardi cok saygisizlardi Allah yardimcin olsun canim lisede zor
amin canım.ama Allah onlara yardım etsin.çok zor bir öğretmenim ben.titretiyorum onları

Ee bende saracoglunun dedigine gore yaptim ☺ sogan kuru bebege hazirlik zaten bebek calismasi yapmadim ben o zaman.dur siteye bir daha bakim ben

Ee bende saracoglunun dedigine gore yaptim ☺ sogan kuru bebege hazirlik zaten bebek calismasi yapmadim ben o zaman.dur siteye bir daha bakim ben
ben de bebek hazırlığı olmadan önce kafama göre yapıyordum.ama bebek için adet bitiminden sonraki 2. gün diyor canım bak bir

Aa aa napiyosun ki bence Allah ogretmenlere yardim etsin.ana sinifinda bile ogretmene kafa tutanlar var☺
valla hiç izin vermiyorum bir bıraksam canımızı alırlar.çok disiplinliyim çok korkar ve çok severler.tatlı sert yani

ben de bebek hazırlığı olmadan önce kafama göre yapıyordum.ama bebek için adet bitiminden sonraki 2. gün diyor canım bak bir
Adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslanmali diyor.ikincide adet olmadan 10 gun once diyor ya her yerde farkli yazmislar.ben saracoglunu tv de izleyip ona gore yapmistm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…