ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslanmali diyor.ikincide adet olmadan 10 gun once diyor ya her yerde farkli yazmislar.ben saracoglunu tv de izleyip ona gore yapmistm
evet onu da izledim bir yerde 7 bir yerde 2 diyor.benim arkadaşlarım adetin sonunda bile başlıyorlar

valla hiç izin vermiyorum bir bıraksam canımızı alırlar.çok disiplinliyim çok korkar ve çok severler.tatlı sert yani
En iyisi cnm disiplin sart.ama zamane cocugu cok simarik yaa .ben 5 yasimda hicte boyle degildim Cocuk bana ben babammi dovdum ogretmenim diyor

En iyisi cnm disiplin sart.ama zamane cocugu cok simarik yaa .ben 5 yasimda hicte boyle degildim Cocuk bana ben babammi dovdum ogretmenim diyor
aynen canım.780 öğrencimiz var.başka türlü başa çıkılmaz:)

saol canım..Ayın 28-29-30unda ovülasyon testi yapmıştım pozitifti..30 bat günüm hamilelik testide yaptım 2 kez negatif..Sanırım 6 sında olcam..Ama hiçde belirti yok..
belirilere bakma.arkadaşım kanda yapmış onda bile çıkmamış..dua et canım inşallah vardır

belirilere bakma.arkadaşım kanda yapmış onda bile çıkmamış..dua et canım inşallah vardır
inşaallah canım bu ay çok istemiştim..Eşimle aynı ay doğsun diye..Ama eşimin sperm testi yüzünden yapamadık bi kezde kaldı :)Hayırlısı olsun tabi..Ama bende ovülasyon testi alcam mecbur artık bu reglden sonra..Doktor dedi..Eşimin değerler düşük biraz benimde öyle..Oyüzden umutsuzum haliyle..

canım bak inan Allah emrederse olur.ne değerler duyuyoruz.ne imkansız kelimeleri duyuyoruz..sadece dua et.bak hiç problemi olmayan insanlar bile 2 senede hamile kalabiliyorlar.onlar engel değil.Allah ol desin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…