evet onu da izledim bir yerde 7 bir yerde 2 diyor.benim arkadaşlarım adetin sonunda bile başlıyorlarAdet bitiminden sonra 7 gun icinde baslanmali diyor.ikincide adet olmadan 10 gun once diyor ya her yerde farkli yazmislar.ben saracoglunu tv de izleyip ona gore yapmistm
En iyisi cnm disiplin sart.ama zamane cocugu cok simarik yaa .ben 5 yasimda hicte boyle degildimvalla hiç izin vermiyorum bir bıraksam canımızı alırlar.çok disiplinliyim çok korkar ve çok severler.tatlı sert yani
Adetliyken de baslanabilir diyor ☺herkes istedigi gibi yapsin ozaman☺evet onu da izledim bir yerde 7 bir yerde 2 diyor.benim arkadaşlarım adetin sonunda bile başlıyorlar
aynen canım.780 öğrencimiz var.başka türlü başa çıkılmaz:)En iyisi cnm disiplin sart.ama zamane cocugu cok simarik yaa .ben 5 yasimda hicte boyle degildimCocuk bana ben babammi dovdum ogretmenim diyor
sanmam canım tek ilişkiyle kalcamı üstleik ovülasyon günüm müydü onu bile bilmiyorum..inşallah hamilesin canım 2 gün sonra kan testine git bence :)
aynen :)Adetliyken de baslanabilir diyor ☺herkes istedigi gibi yapsin ozaman☺
Allah büyük canım.hiç belli olmaz.içini ferah tutsanmam canım tek ilişkiyle kalcamı üstleik ovülasyon günüm müydü onu bile bilmiyorum..
Off 780 mi.780 farkli karakter gercekten zoraynen canım.780 öğrencimiz var.başka türlü başa çıkılmaz:)
saol canım..Ayın 28-29-30unda ovülasyon testi yapmıştım pozitifti..30 bat günüm hamilelik testide yaptım 2 kez negatif..Sanırım 6 sında olcam..Ama hiçde belirti yok..Allah büyük canım.hiç belli olmaz.içini ferah tut
aynen canımOff 780 mi.780 farkli karakter gercekten zor
belirilere bakma.arkadaşım kanda yapmış onda bile çıkmamış..dua et canım inşallah vardırsaol canım..Ayın 28-29-30unda ovülasyon testi yapmıştım pozitifti..30 bat günüm hamilelik testide yaptım 2 kez negatif..Sanırım 6 sında olcam..Ama hiçde belirti yok..
inşaallah canım bu ay çok istemiştim..Eşimle aynı ay doğsun diye..Ama eşimin sperm testi yüzünden yapamadık bi kezde kaldı :)Hayırlısı olsun tabi..Ama bende ovülasyon testi alcam mecbur artık bu reglden sonra..Doktor dedi..Eşimin değerler düşük biraz benimde öyle..Oyüzden umutsuzum haliyle..belirilere bakma.arkadaşım kanda yapmış onda bile çıkmamış..dua et canım inşallah vardır
canım bak inan Allah emrederse olur.ne değerler duyuyoruz.ne imkansız kelimeleri duyuyoruz..sadece dua et.bak hiç problemi olmayan insanlar bile 2 senede hamile kalabiliyorlar.onlar engel değil.Allah ol desin inşallah :)inşaallah canım bu ay çok istemiştim..Eşimle aynı ay doğsun diye..Ama eşimin sperm testi yüzünden yapamadık bi kezde kaldı :)Hayırlısı olsun tabi..Ama bende ovülasyon testi alcam mecbur artık bu reglden sonra..Doktor dedi..Eşimin değerler düşük biraz benimde öyle..Oyüzden umutsuzum haliyle..
hadi hayırlısı canım inşallah olur :)kızlaar meslektaşlarımda varmış görünce çok sevindim bende öğretmenim.offf biran önce tutmuş diye öğrenmek istiyoum 10 gününm kaldı bat a
amin canım inşallah..canım bak inan Allah emrederse olur.ne değerler duyuyoruz.ne imkansız kelimeleri duyuyoruz..sadece dua et.bak hiç problemi olmayan insanlar bile 2 senede hamile kalabiliyorlar.onlar engel değil.Allah ol desin inşallah :)
sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz senin ilk bebişin mi ?hadi hayırlısı canım inşallah olur :)
evet canım senin?sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz senin ilk bebişin mi ?
evet benimde sanırım o yuzden stres yapıyoruz, kesin olacağını bilsek belki böyle olmıycakevet canım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?