evet canım.inşaalah çok beklemeden olur canım :)evet benimde sanırım o yuzden stres yapıyoruz, kesin olacağını bilsek belki böyle olmıycak
hayırlısı olsun canımm.Rabb'im diğer aya nasip etsin inşallah ..Ben de adet oldum önümüzde ki maçlara bakıcaz artık
amin Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah.evet canım.inşaalah çok beklemeden olur canım :)
İnşallah canım benim cumlemize valla üzülmedim desem yalan olur accik üzüldüm amahayırlısı olsun canımm.Rabb'im diğer aya nasip etsin inşallah ..
insan üzülüyor valla canım.ama napalım bizim elimizde değil.sınav değil ki elimizde olsun.tamamen Allah'ın emrinde olan bir şey.beklicez napalım..rahat ol canım.bak sağlıklısın yumurtluyorsun:)İnşallah canım benim cumlemize valla üzülmedim desem yalan olur accik üzüldüm ama
amin inşallah canımmamin Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah.
insan üzülüyor maalesef unutmak felan da mümkün değilİnşallah canım benim cumlemize valla üzülmedim desem yalan olur accik üzüldüm ama
Hayırlısı olsun canım benim belirtiler nelerdir benimde kasıklarım ağrıyooBen de adet oldum önümüzde ki maçlara bakıcaz artık
Canim ya belirtiler çok kafa karıştırır bence hiç takilmayin oralara benim adet belirtilerim dediğim gibi ilk hamileligimin bekirtileriyle aynıydı ama adet oldum yanılıyor insan en doğrusu müspet ilimHayırlısı olsun canım benim belirtiler nelerdir benimde kasıklarım ağrıyoo
Sıra bendeBen de adet oldum önümüzde ki maçlara bakıcaz artık
bugünde negatif testimCanim ya belirtiler çok kafa karıştırır bence hiç takilmayin oralara benim adet belirtilerim dediğim gibi ilk hamileligimin bekirtileriyle aynıydı ama adet oldum yanılıyor insan en doğrusu müspet ilim
günaydın hadi gözün aydın canım :))günaydın kızlar hastaneden geliyorum keseyi gördüm 16 mm dedi haftasını söylemedi bebeği görelim öyle dedi bende ayrıntılı ultrasonda sordum doktora 5+5 dedi çok mutluyum
günaydın hadi gözün aydın canım :))
gözün aydın canım çok sevindimgünaydın kızlar hastaneden geliyorum keseyi gördüm 16 mm dedi haftasını söylemedi bebeği görelim öyle dedi bende ayrıntılı ultrasonda sordum doktora 5+5 dedi çok mutluyum
Canımın içi çok ama çok sevindim maşallah :)sağol cnm haftaya bebişi görmeye gidecem baya heycanlıyım görsem de rahatlasam vallahi
C
Canımın içi çok ama çok sevindim maşallah :)
Görürsün görürsün merak etme Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip eder inşallah
Ay cnm çok sevndm yagünaydın kızlar hastaneden geliyorum keseyi gördüm 16 mm dedi haftasını söylemedi bebeği görelim öyle dedi bende ayrıntılı ultrasonda sordum doktora 5+5 dedi çok mutluyum
amin cnm inşallah ya sizlere de nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?