ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Inşallah canım bu ay oyalancak bişi buldum ovulasyon test siparisi verdim geldi hemen 50 adet regl den sonra basliyacam bide yavaş yavaş incir kuru yaparım diyorum :)

yap tabi cnm hayırlısı olsun eşine keçiboynuzu kürü yap ben sadece bi kere yaptım 1 bardaklık o da onu yaparkende Allahım sen bunu vesile kıl dedim gerçekten de öyle oldu eşim sadece 1 bardak içti beğenmediği için başka da içmedi

Eşim doktora cikicak zaten hem bu arada sabah soğuk press keçi boynuz u sabah aç karnına bir yemek kaşığı yediricem.
inşallah bu ay bende hamile kalırım

Canlar bugun 23. Gunum ovulasyon testi kullaniyorum halen cift cizgiyi goremedim.hep silik cikiyor.bir haftadir yapiyorum.21.22.gunlerde yumurtlamistim gecen aylar.bu ayda bugunlerde akintim oldu ama ovulasyon testinde netlik yok.bu nedir sizce?

Eşim doktora cikicak zaten hem bu arada sabah soğuk press keçi boynuz u sabah aç karnına bir yemek kaşığı yediricem.
inşallah bu ay bende hamile kalırım

kürü daha iyiymiş ama sen bilirsin tabi hadi bu ay sende stres yapma takma kafaya inanki hamile kalırsın ben bu ay hiç takmadım mesela ilişkiye o nedenle girmedim hap başka şeylerle uğraştım alışveriş kuaför falan bide evde bebek lafını yasaklamıştım kendiliğinden geldi sonuç olarak sende bu y böyle dene hakkında hayırlısı olsun

Aynen öğle olucak canım bende takmiyacam oyalancak bişiler ariyacam kendimde.
El işi felan yapıcam minik minik patikler felan :)

Canlar bugun 23. Gunum ovulasyon testi kullaniyorum halen cift cizgiyi goremedim.hep silik cikiyor.bir haftadir yapiyorum.21.22.gunlerde yumurtlamistim gecen aylar.bu ayda bugunlerde akintim oldu ama ovulasyon testinde netlik yok.bu nedir sizce?
bende de aynı oldu canım asabımı bozdu yumurtlama sorunu varmı sende bende vardı ama düzeldi ilaç kullanıyorum dr normal yolla olur dedi

adetin kaçınci günü yaptın yada şöyle sorim adetin biter bitmez mi yapmaya başladın

adetin kaçınci günü yaptın yada şöyle sorim adetin biter bitmez mi yapmaya başladın
canım ben 12.gün başladım 10.gün akıntı çok gelmişti ozaman mı yumurtladım kı çok erken ama 32 günde bir adet oluyorum bu ara yine akıntı var ve kasık agrısı dün akşam tek çizgi çıktı silikte kayboldu ne demek bu

cnm seni üzmek istemem ama galiba 10. gün olmuş belli olmuyo işte adetine kaç gün var

bende de aynı oldu canım asabımı bozdu yumurtlama sorunu varmı sende bende vardı ama düzeldi ilaç kullanıyorum dr normal yolla olur dedi
15.16. Gunlerde basladim.her ay tutuyodu yumurtlama gunum.gec yumurtluyorum.ilk kez ovu.testi kullsndim.akintimdan anlsrdim.anlamadim gitti.

cnm seni üzmek istemem ama galiba 10. gün olmuş belli olmuyo işte adetine kaç gün var
o günleride değerlendirdik canım 18 kasım daha çok var ama bugün kasık ağrım çok inş tutmuştur yada yenimi yumurtluyom ki yumurtlayınca çizgi tamamen gidiyomu silik mı çıkıyor onu öğrenemedim yapanlardan

Merhaba kızlar bugün 29 gün ben hala adet olmadım dünkü test de negatif. Ovulasyon testinde çift çizgiden kaç gün sonra adet oldunuz?Hesaplayan varsa yazsın lütfen. Benim adetim hiç şaşmazdı oysaki.

bugünde negatif testim 2güne gelir adet

düşükten sonraki adetim çok hava da kaldı ya bu adetim de sancım çok fazla ve kanamam çok yoğun temizleniyor galiba iyice kocaman kocaman parçalar geliyor çünkü :/ sıcak su torbasıyla çalışıyorum o derece sancım var

Merhaba kızlar bugün 29 gün ben hala adet olmadım dünkü test de negatif. Ovulasyon testinde çift çizgiden kaç gün sonra adet oldunuz?Hesaplayan varsa yazsın lütfen. Benim adetim hiç şaşmazdı oysaki.

en koyu ççift çizginin belirmesinden sonraki 14. gün adet oldum cnım

benim 16 gün oluyor çünkü 13. gün en koyu çizgimi gördüm. test dün negatifti bu ne şimdi:S

yani senin bat ne zaman benim yumurtladıktan sonra silinmeye başladı iyice silindi bir hafta sonrası, ben de yapmadım artık sonra meraktam bi deneyim dedim 3 gün sonra silik çizgi çıktı ertesi günü yaptım çıkmadı sonra battan bir gün önce yapıym dedim gebelik varsa koyu çıkarmış diye silik çıktı yine sonra dün adet oldum işte.

bat 4 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…