ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Peki neden boyle duzensiz bir sorun mu var.sen 10.gun basla teste en iyisi

Yok canım tahlillerim temiz çıktı kist yok klon kullandım olumsuz oldu çok şükür rahim temiz anlamadim o yumurtayla alakali sanırım.
Aslında yumurtamda oluyor sağlıklı büyüyor çatliyor 23.5mm e kadar büyüyor

Bu pozitif sanırım doğru mu gördüm t daha koyu çıkmış.
Anladım canım keşke bende başka marka alsaydim sen memnun kalmamissin anlasilan
Bazi testlerde tam ortada kirmizi uzunlamasina cikan cizgi daha koyu oluyordu bak resmini koyuyorum

Sorun yoksa cok takilma cnm.benim bir tanifigiminda adeti duzensizdi 45 gune kadar cikabiliyordu 3.denemede hamile kaldi onemli okan saglikli yumurta olusumu oda sende varmis zate

Sorun yoksa cok takilma cnm.benim bir tanifigiminda adeti duzensizdi 45 gune kadar cikabiliyordu 3.denemede hamile kaldi onemli okan saglikli yumurta olusumu oda sende varmis zate

Evet canım çok şükür bir kaç defa takip ettirdim.

Bu pozitif sanırım doğru mu gördüm t daha koyu çıkmış.
Anladım canım keşke bende başka marka alsaydim sen memnun kalmamissin anlasilan
Evet pozitif ama tam ortasi daha koyu fark ettin mi .dikkatli bakarsan o koyu cizgi boydan boya acik pembe gozukuyor..bazi testler bu sekilde cikti birde farkli markalar denemek istedim

Evet pozitif ama tam ortasi daha koyu fark ettin mi .dikkatli bakarsan o koyu cizgi boydan boya acik pembe gozukuyor..bazi testler bu sekilde cikti birde farkli markalar denemek istedim

Evet gördüm sanırım hepsi böyle en iyisi şu gülen surat mi ne ondan almak ama oda çok pahalı ya
Bunla idare edeyim bu ayda

Evet gördüm sanırım hepsi böyle en iyisi şu gülen surat mi ne ondan almak ama oda çok pahalı ya
Bunla idare edeyim bu ayda
Bende o gulen yuzleri denemek istedim cok pahaliyfi degmez o kadar paraya cnm.ee hic bir testin garantisi yok ki bakalim yani test nasil cikacak sansa kaldi ☺

ya kızlar 2015 balık burcu yorumlarına baktım.. hiç bebekten falan bahsetmiyor gerçi takılmamak gerekiyor :)

Bende o gulen yuzleri denemek istedim cok pahaliyfi degmez o kadar paraya cnm.ee hic bir testin garantisi yok ki bakalim yani test nasil cikacak sansa kaldi ☺

Haklısın canım ☆ surelab bide ovula diye marka vardı gitti gidiyor da aklım surelab la laboquick gitti geldi bende laboquick siparisi verem dedim hatta fazlaca aldım bir dahaki aya da kullanırım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…