ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Haklısın canım ☆ surelab bide ovula diye marka vardı gitti gidiyor da aklım surelab la laboquick gitti geldi bende laboquick siparisi verem dedim hatta fazlaca aldım bir dahaki aya da kullanırım die
canım iyi etmişsin.herkes onu kullanıyor ve memnunlar da.valla ben yine ondan istedi.fiyatı uygun

Haklısın canım ☆ surelab bide ovula diye marka vardı gitti gidiyor da aklım surelab la laboquick gitti geldi bende laboquick siparisi verem dedim hatta fazlaca aldım bir dahaki aya da kullanırım die
Ben 30 tane almistim oda 3,4 ay gidiyor seninki 5,6 ay gider

kizlar selam ya bilgisi olan birinden yardim istiyorum bgn kendi doktorum disinda bir doktora gittim 9mm olmus bebek ama kese gorunuyor sadece embriyo yok daha gerci karindan bakildi belki alttan muayene olsa gorunurdu acaba yok mu daha ya kafama cok takildi doktorum kalp atisi icin pazartesi cagirdi ay moralim bozuldu biraz

5 6 ay nasıl yeticek ki anlamadım ?
Yumurtlama günümü bilmiyorum pek ultrason 17.gun yada 20.gun hep büyüktü yumurtam?
Aa oda dogru ya ☺benim adetlerim duzenli oldugu icin 13.gunde yapmaya basliyorum testi 14._gun cift cizgi cikiyor..ilk kullandigim ay cok kullanmistim ama

Bakalim deniyicem bu ikinci olucak inşallah :)
Temmuz ayında 30 tane aldım acemice kullandım pozitif gormedim çünkü testleri erken bitirmisitm :)
canım ben daha geçen ay başladım çalışmalara ve testi kullanmaya.çok istettim ama bazen günde 4 tane yaptım garanti olsun diye:) şimdi yine 50 tane istettim.:)hayırlısı artık

Cnm kesemi 9 mm eger oyleyse zaten karindan daha görünmez bebek alttan görünür anca

canım ben daha geçen ay başladım çalışmalara ve testi kullanmaya.çok istettim ama bazen günde 4 tane yaptım garanti olsun diye:) şimdi yine 50 tane istettim.:)hayırlısı artık

Bende garanti oldun diye istedim geldi testlerim ben ne zaman baslasam diye kararsizim bazı arkadaşlar regl hemen sonra başla hemen ol dediler ama

Aa oda dogru ya ☺benim adetlerim duzenli oldugu icin 13.gunde yapmaya basliyorum testi 14._gun cift cizgi cikiyor..ilk kullandigim ay cok kullanmistim ama
Ben emin olmadığım için öğle çok fazla aldım :) siz biliyorsunuz bilinclisiniz.

Cnm kesemi 9 mm eger oyleyse zaten karindan daha görünmez bebek alttan görünür anca
Evet cnm karından gördü coguda yazmış nette karından bebek görünmüyor alttan muayenede bebek ve kalp atışları bile duyuluyor yazmışlar bende boş gebelikten korkuyorum ınş ole digildir

Bende garanti oldun diye istedim geldi testlerim ben ne zaman baslasam diye kararsizim bazı arkadaşlar regl hemen sonra başla hemen ol dediler ama
canım ben regl biter bitmez başlıcam.dr arkadaşıma regl biter bitmez ilişkiye gir demiş.hamile kaldı öyle

Evet cnm karından gördü coguda yazmış nette karından bebek görünmüyor alttan muayenede bebek ve kalp atışları bile duyuluyor yazmışlar bende boş gebelikten korkuyorum ınş ole digildir

Ama zaten gebeligini 5. Haftasının içindesiniz henüz karindan görünmez bebek benim 6. Haftada gorunmustu karindn hemde 6.haftasinin son günlerinde düşün hemen kötüye yorma cnm ins sağlıkla büyüyecek melegin

Evet sadece kesen görülüyor suan ınş cnm dediğin gibidir pazartesi doktorum görsün bir

benimkide sat a göre hesapladım 6+4 tü ama 1 hafta geri çıktı bende anlamadım ultrason kendi hesaplıyo sanırım kesenin boyuna göre
Hm .. bnde yarın gitcem inş doktora .. cok merak ediyorum bnde ne kadarlık olduğunu nasıl olduğunu sende ilk defa hamile kalıyo sun demi ?

benimkide sat a göre hesapladım 6+4 tü ama 1 hafta geri çıktı bende anlamadım ultrason kendi hesaplıyo sanırım kesenin boyuna göre
Hm .. bnde yarın gitcem inş doktora .. cok merak ediyorum bnde ne kadarlık olduğunu nasıl olduğunu sende ilk defa hamile kalıyo sun demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…