Bnm daha 9mm ve 6. Haftaya girecek normal mi acabaBak bugün bir tanıdığım gitti doktora o da hamile kese 15 mm imiş bebek gorunmemis ve doktor 25 mm de anca görünür demiş rahat ol yani
Sanki tam koyu degil cnm sen bugunu degerlendir yarin bir test daha yapKızlar mrb. Bugunki ovulasyonum sizce bugun o gun mudur :) yardım lütfen..
canım biliyor musun benimde yumurtam ilaçsız da büyüyor ama uzun sure bebek olmayınca drlar klomen kullandırdı. 3 seferde de yumurtalarım 22-23-25 hatta 27 mm e kadar buyudu. aslında sorun da o bılıyormusun. fazla buyuk 20-22 mmi geçtimi kalitesizleşiyor. ben klomenle gebe kalamayışımı nedense buna bagladım. dr bana yumurtaların cok cabuk byuyor dedı. adı herıf erken cagırsa zamanında ıgneyı yaptırsa belkı de olacaktı. bızım yumurta 22-23 mm olunca catlatma ıgnesı verıyorlar. 36 saat sonra catlıyor. ama 36 saat ıcınde yumurta 2-3 mm daha buyuyor.bu ara ıste bu mesele takıldı kafama. gebe kalanlara dıkkat et yumurtası 20mm i gecmeden catlatma ıgnesı yapılanlar hepYok canım tahlillerim temiz çıktı kist yok klon kullandım olumsuz oldu çok şükür rahim temiz anlamadim o yumurtayla alakali sanırım.
Aslında yumurtamda oluyor sağlıklı büyüyor çatliyor 23.5mm e kadar büyüyor
Bende emin olamadım işte.. Birde sag kasıgımda sankı regl olacakmısım gibi bi agrı yar. Normalmı sence yumurtlayacagım içinmi agrıyor acaba..Sanki tam koyu degil cnm sen bugunu degerlendir yarin bir test daha yap
benim de dun gelmesi lazımdı ama gemedi ıste. arada ıslaklık hıssedıyorum tam oldum dıyorum bakıyorum akıntı. hıslerıme bakarsam hamıleyım. dun yaptıgım teste ve mantıgıma bakarsam negatıf gecmıslerı goz onune alarak degılım:):)senle aynı benim dün geldi bir test yap istersen inşallah hamişsindir.
canım çok erken hem akrından mümkün değil alttan görülebilirdi 6. hafta görürnür karındanEvet sadece kesen görülüyor suan ınş cnm dediğin gibidir pazartesi doktorum görsün bir
canım biliyor musun benimde yumurtam ilaçsız da büyüyor ama uzun sure bebek olmayınca drlar klomen kullandırdı. 3 seferde de yumurtalarım 22-23-25 hatta 27 mm e kadar buyudu. aslında sorun da o bılıyormusun. fazla buyuk 20-22 mmi geçtimi kalitesizleşiyor. ben klomenle gebe kalamayışımı nedense buna bagladım. dr bana yumurtaların cok cabuk byuyor dedı. adı herıf erken cagırsa zamanında ıgneyı yaptırsa belkı de olacaktı. bızım yumurta 22-23 mm olunca catlatma ıgnesı verıyorlar. 36 saat sonra catlıyor. ama 36 saat ıcınde yumurta 2-3 mm daha buyuyor.bu ara ıste bu mesele takıldı kafama. gebe kalanlara dıkkat et yumurtası 20mm i gecmeden catlatma ıgnesı yapılanlar hep
Ay ınş cnm pazartesi doktorum muayene edecek kalp atisina çağırdı ınş görür ve atışlarıolur cçok dua ediyorum ınş aksi birşey olmazcanım çok erken hem akrından mümkün değil alttan görülebilirdi 6. hafta görürnür karından
Yumurtlama zamani agri olabilir normaldir.yarin test bundan koyuda cikabilir siliklesebilir de o yuzden bu ara hergun iliski olsun.esinde sperm yeterli ise tabiBende emin olamadım işte.. Birde sag kasıgımda sankı regl olacakmısım gibi bi agrı yar. Normalmı sence yumurtlayacagım içinmi agrıyor acaba..
Tesekkürler canım.. Calısıcaz bakalım hayırlısı ınsallah..Yumurtlama zamani agri olabilir normaldir.yarin test bundan koyuda cikabilir siliklesebilir de o yuzden bu ara hergun iliski olsun.esinde sperm yeterli ise tabi
Gunun kac gun gecti pekiselam kızlar bende bugünde gelen giden yok ama adet belirtileri başladı sanki..Canım tatlı çekiyo,göğüslerde hassasiyet falan..
Geçmiş olsun canım yadüşükten sonraki adetim çok hava da kaldı ya bu adetim de sancım çok fazla ve kanamam çok yoğun temizleniyor galiba iyice kocaman kocaman parçalar geliyor çünkü :/ sıcak su torbasıyla çalışıyorum o derece sancım var
valla canım nette bi program var son 3 adetini yazıyosun olasıyı gösteriyo ve adet döngünü sölüyo..Bende öyle yaptım..25 günde bi oluyomuşum..6 ekimde en son regl olmustum.Bat da 30 ekimdi..Gunun kac gun gecti peki
Evet biliyorum o programi.peki en son adetin kac gunde olmustu.adet duzensizligin varsa gecikme olabilirvalla canım nette bi program var son 3 adetini yazıyosun olasıyı gösteriyo ve adet döngünü sölüyo..Bende öyle yaptım..25 günde bi oluyomuşum..6 ekimde en son regl olmustum.Bat da 30 ekimdi..
en son 15 eylül ve 6 ekimde oldum yani beklenenden bi hafta erken oldum canım..İlk kez gecen ay erken oldum bu ayda geç kaldı..Evet biliyorum o programi.peki en son adetin kac gunde olmustu.adet duzensizligin varsa gecikme olabilir
Acaba dongu bir ay gec bir ay erken mi oluyor..test yaptin mi peki belkide hamilesindiren son 15 eylül ve 6 ekimde oldum yani beklenenden bi hafta erken oldum canım..İlk kez gecen ay erken oldum bu ayda geç kaldı..
yaptım canım 2 gün önce değilim ama gecikmesine sinir oldum..Acaba dongu bir ay gec bir ay erken mi oluyor..test yaptin mi peki belkide hamilesindir
Erken gebelik testi degilse cikmayabilir sonuc cnm..evet gecikmesi de insani strese sokuyoryaptım canım 2 gün önce değilim ama gecikmesine sinir oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?