- 13 Temmuz 2014
- 85
- 106
- 23
Benim basima geleni okuyamadiniz sanirim.gecen hafta gittim 6+4 de görünmedi.kese 31 mm olmuş siniri gecmissin bos gebelik olabilir dedi.bir hafta sonra bebisi de gordum kalp atislarini da duydum.sakin sen de benim gibi boşuna bir haftani zehir etme.o kadar erken ki ve bebek o kadar kucukki görünmüyor.bir de bazi cihazlar tek acili oluyomus gorunmuyomus.bak buraya yaziyorum 7.hattan bitsin bebisin oradan bakiyor olacak sana.hic bosuna telaş yapma.Bak bugün bir tanıdığım gitti doktora o da hamile kese 15 mm imiş bebek gorunmemis ve doktor 25 mm de anca görünür demiş rahat ol yani
Ay ınş cnm umut oluyorsunuz dur bakalm pazartesi doktor ne diyecek ınş güzel haberler alırım bebegimi görürüm içim rahatlar daha yeni 5. Haftamiz bitiyor hayırlısı ınş sende sağ salim alirsin bebeğini kucağına ınşBenim basima geleni okuyamadiniz sanirim.gecen hafta gittim 6+4 de görünmedi.kese 31 mm olmuş siniri gecmissin bos gebelik olabilir dedi.bir hafta sonra bebisi de gordum kalp atislarini da duydum.sakin sen de benim gibi boşuna bir haftani zehir etme.o kadar erken ki ve bebek o kadar kucukki görünmüyor.bir de bazi cihazlar tek acili oluyomus gorunmuyomus.bak buraya yaziyorum 7.hattan bitsin bebisin oradan bakiyor olacak sana.hic bosuna telaş yapma.
Bence alttan muayene olmadan görünmez se yine sasirma.çünkü daha cok küçük.5 ve 6. Haftalar ancak kesenin görülebildiği haftalar.karindan bakiliyorsa tabi.ama bence biraz sabret bir iki hafta daha.hic alttan muayene sikintisina gerek yok.hem bu haftalarda bu kadar sik gitme taraftari da değilim ben ya.ben rapor almak için mecburen gittim bir haftam zehir oldu.ilkinde ogrendikten sonra ikinci muayenem bir ay sonraydi.hic gitmedim arada.sen neden sik gidiyorsun. Daha önce silinti yasamistin sanirim ondan dolayı mi endiselisin. Bence sende cok yipratma kendini her hafta giderek.zamana birak. İnşallah hicbir sorun yaşamadan alacaksin bebeğini.Ay ınş cnm umut oluyorsunuz dur bakalm pazartesi doktor ne diyecek ınş güzel haberler alırım bebegimi görürüm içim rahatlar daha yeni 5. Haftamiz bitiyor hayırlısı ınş sende sağ salim alirsin bebeğini kucağına ınş
Yok cnm ztn geçen hafta keseyi gördü doktorum iki hafta snra pazartesi gel kalp atışlari için dedi bnm bu hafta biraz ağrılarım ve akintim olunca burda doktora gittim ya asliinda 9mm çok ii oran tam haftama denk geliyor ama ne bilim nette boş gebelik falan yazilinca moralim bozuldu snra baktım alttan muayenede 8_10mm olduğunda yolk saç görünür yazıyor ztn karından gorunmezmis daha hayırlısı cnm ya evet birkez bebek dusurdum ve karnimda gelişimi geriledi acabadiyorum hep buda mi gelismiyor onun korkusuBence alttan muayene olmadan görünmez se yine sasirma.çünkü daha cok küçük.5 ve 6. Haftalar ancak kesenin görülebildiği haftalar.karindan bakiliyorsa tabi.ama bence biraz sabret bir iki hafta daha.hic alttan muayene sikintisina gerek yok.hem bu haftalarda bu kadar sik gitme taraftari da değilim ben ya.ben rapor almak için mecburen gittim bir haftam zehir oldu.ilkinde ogrendikten sonra ikinci muayenem bir ay sonraydi.hic gitmedim arada.sen neden sik gidiyorsun. Daha önce silinti yasamistin sanirim ondan dolayı mi endiselisin. Bence sende cok yipratma kendini her hafta giderek.zamana birak. İnşallah hicbir sorun yaşamadan alacaksin bebeğini.
Var canım. 4-5 gün kala gösteriyor diyorlar. Predictor var. 15 TLErken gebelik testi yapan varmi ?varsa bi hafta var bata simdi yapsam cikarmi bilen varmi kizlarr?
canım ben hergün 1.sini 11.00 de 2.sini akşam 18.30 dayapıyorum.ilk idrarla yapma.sabah 10'dan önce, akaşm 20.00'den sonra yapma.yapmadan önce 3 saat su içme:)Allah gönlüne göre versin inşallah:)Merhaba kızlar bende ovu.test kullanmak ıstorum da adetım bıtmek üzere 10.gunden itibaren denicem siz testı sabah mı yapıyodunuz
Bende merak ediyorum bunu, çift çizgiden sonraki 15. günüm ama olmadım..kızlar ovulasyonda çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra regl oldunuz?
benimde çizgden sonra 14.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gelen giden de yok...tecrübeli arkadaşlar yazarsa bizede bilgi olurBende merak ediyorum bunu, çift çizgiden sonraki 15. günüm ama olmadım..
Tamam canım teşekkür ederım bende adetin 11.günü yapmaya başlıcam bakalım nasıl olucak inşallah hepimizin ...:)canım ben hergün 1.sini 11.00 de 2.sini akşam 18.30 dayapıyorum.ilk idrarla yapma.sabah 10'dan önce, akaşm 20.00'den sonra yapma.yapmadan önce 3 saat su içme:)Allah gönlüne göre versin inşallah:)
Akıntı vs var mı?benimde çizgden sonra 14.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gelen giden de yok...tecrübeli arkadaşlar yazarsa bizede bilgi olur
Cift cizgiden 15 gun sonra adet oluniyor tabi adetiniz duzEnli isebenimde çizgden sonra 14.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gelen giden de yok...tecrübeli arkadaşlar yazarsa bizede bilgi olur
Adetin duzenli ise yarin adet olursun o zaman cnm.erken gebelik testinin cikmasi lazimdi hamile olsan.Bende merak ediyorum bunu, çift çizgiden sonraki 15. günüm ama olmadım..
Test yapmadım kiii yarında geçsin bakalım. ateşimde 36.8Adetin duzenli ise yarin adet olursun o zaman cnm.erken gebelik testinin cikmasi lazimdi hamile olsan.
Aa tamam ben seni badefne ile karistirmisim☺kacinci gunun bugunTest yapmadım kiii yarında geçsin bakalım. ateşimde 36.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?