21 inde çift çizgi gördüm. 15. günüm bugün. :)Aa tamam ben seni badefne ile karistirmisim☺kacinci gunun bugun
akıntım var ve çok sık tuvalate gidiyorum başkada bişi yok şimdi eve geldim tekrar test yaptım yine negatif sanırım ben buün yarın adet olurum...sende varmı farklılıkAkıntı vs var mı?
aynen canım bugünde yaptım çıkmadı eli kulağındadır o zaman gelmesininAdetin duzenli ise yarin adet olursun o zaman cnm.erken gebelik testinin cikmasi lazimdi hamile olsan.
O zaman bir kac gune belli olur ne olacagi ☺21 inde çift çizgi gördüm. 15. günüm bugün. :)
Evet cnm yarina gelir o zamanaynen canım bugünde yaptım çıkmadı eli kulağındadır o zaman gelmesinin
adetim gayet düzenlidir. 17. gün geldikızlar ovulasyonda çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra regl oldunuz?
biraz daha beklemek lazım o zaman bende sanırım hamilelik yok erken gebelik testinde çıkmadı çünküadetim gayet düzenlidir. 17. gün geldi
kolay gelsin.amin canım.emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.Allah ol derse olur.gerisi boş:)Tamam canım teşekkür ederım bende adetin 11.günü yapmaya başlıcam bakalım nasıl olucak inşallah hepimizin ...:)
canım dur umutsuz olma.sakin ol.kötü şeyler çağırma.dua edelm hep beraber.kızlar nerdesiniz?hadiKızlar maalesef benm bu bebegimde düşüyor ve diğeriyle aynı anda kalp atisina üç. Gün kala ve aynı sebepten ted8adi olmama rağmen demek kismette yok rabbim kimseye yasatmasin
canımmm çok üzüldüm rabbim sabır versin yeni bebişini sana bagışlasın inşKızlar maalesef benm bu bebegimde düşüyor ve diğeriyle aynı anda kalp atisina üç. Gün kala ve aynı sebepten ted8adi olmama rağmen demek kismette yok rabbim kimseye yasatmasin
Cnm az önce bir parça düştü seffaf ve yuvarlskti sanirim oydu rabbim size yasatmasin allah razı olsun paZartesi kontrol var bakalim düştüyse çıkar ztncanım dur umutsuz olma.sakin ol.kötü şeyler çağırma.dua edelm hep beraber.kızlar nerdesiniz?hadihazal1595 ın bebeği için dualara başlayalım..Allah isterse gitmez o.dua et tatlım
Evet cnm vardı hatta bunda iğne bile vurulduk ama yine aynı nedenden düştü vardır bir hayır ınş yasmaassiniz böyle şeylercanımmm çok üzüldüm rabbim sabır versin yeni bebişini sana bagışlasın inşkan pıhtılaşması mı var sende peki allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş
belkide düşmemiştir canım ya senin düşürdüğün belki başka birşeydir acile gitsene bir en azından müdahale etsinler...sen yine de iyi düşün canım inşallah düşük değildir dua eicem sana bol bolEvet cnm vardı hatta bunda iğne bile vurulduk ama yine aynı nedenden düştü vardır bir hayır ınş yasmaassiniz böyle şeyler
amin Allah kimseye yaşatmasınCnm az önce bir parça düştü seffaf ve yuvarlskti sanirim oydu rabbim size yasatmasin allah razı olsun paZartesi kontrol var bakalim düştüyse çıkar ztn
Cnm doktordan geldim ztn%90 düşer gelismi yavaş ama sen ilacını kullan belki yaniliyorumdur pazartesi bakarız dedi ama kanamam arttı ilkinde böyleydi doktor dedi ztn bana tek tesellim kendi düşmesi artık kurtajsisbelkide düşmemiştir canım ya senin düşürdüğün belki başka birşeydir acile gitsene bir en azından müdahale etsinler...sen yine de iyi düşün canım inşallah düşük değildir dua eicem sana bol bol
Inş cnm dediğin gibidir pazartesi doktor tekrar gel dedi ztn düştüyse goreceks dusmediysede bakacak degiism var mi ama bnce düşüyor ilki gibiamin Allah kimseye yaşatmasıninan içim yandı şimdi. ama belki kisttir.geçen ben adet oldum benden de öyle bir şey düştü.kist olabilir.canını sıkma canım benim.Allah ok büyüktür..
canım çok üzüldüm ya inşallah düşündüğün gibi değildirInş cnm dediğin gibidir pazartesi doktor tekrar gel dedi ztn düştüyse goreceks dusmediysede bakacak degiism var mi ama bnce düşüyor ilki gibi
inşallah düşmez cnım.lütfen aklına güzel şeyler getir tatlım.hadi bak psikolojin çok önemli..Inş cnm dediğin gibidir pazartesi doktor tekrar gel dedi ztn düştüyse goreceks dusmediysede bakacak degiism var mi ama bnce düşüyor ilki gibi
Inş cnm ama büyük ihtimal öyle çok tsk ederimcanım çok üzüldüm ya inşallah düşündüğün gibi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?