ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bugun bizde lunaparka gittik, donmedolaptan baska bişiye binmedim :) olsun ssonra keşke dememekten iyidir :)

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM

benim bugun test bayaa silikleşti, bugün çalışmayacağım yarın yarın bir atış daaha yaapıp bu ay cocuk temalı işleri bitirip rutine dönücez artık.. benim kısa öyküm şöyle oldu
9. gün Test silik Çalışıldı
10. gün test silik Tatil
11. gün T belirmeye başlıyor Çalışıldı
12. gün T neredeyse Cye eşit Tatil
13. gün sabah 10.00 T ve C eşit, akşam 22.30 T silikleşmeye başlıyor Çalışıldı
14. gün T silikleşmeye devam ediyor, saat 14.00 çalışıldı akşama bırakılmadı :)
15. gün BUGÜN T iyice silikleşti.. Tatil

Off bir an önce 20 eylül gelsede kirmizilari görsem hemen ovulasyon testine başlasam. Bu dönem boş geçti o yüzden hemencecik gelse diye sabırsızım

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM

Eve yeni vardım. .. bomboş evimize. Güzel dilekleriniz için çok sagolun kızlar inşallah Rabbimin izniyle olur ve ben ilk önce koca bebegime sonra da minicigime kavuşurum ..sizler de özlemini duyduğunuz minik asklariniza. ... eslerinize de sıkıca sarılın . Onlar olmadan hayat tam anlamıyla bomboş. Hayırlı geceler ...

Gunaydın kızlar.nasılsınız bugun.ben pek iyi degılımm hava degısımı ıyı gelmedı grıp olucam galıba ılacta kullanmak ıstemıyom offff yaaaa

yaaaa melankoliye bağlama bizi walla oturur ağlarım şimdi... sakin üzülürsen bebiş gelmez bak söyliym..

Gunaydın kızlar.nasılsınız bugun.ben pek iyi degılımm hava degısımı ıyı gelmedı grıp olucam galıba ılacta kullanmak ıstemıyom offff yaaaa
bend ehep dikkat ediyorum bu ay acık ayakkabı giymeyim üsütmeyeim kendimi die, ama bugun unuttum sandalet giydim hava da kapalı :) deli miyim neyim..

uyku sersemi garip oluyom walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…