bisiy olmaz onun fazlası atılıyor vucuttanKızlar yanlışlıkla folikasit aldığımı unutup 2 saat sonra 1 tane daha hap içtim bişey olur mu?
İtiraf edeyim çok tirsiyorumbeyin yerinde değil hic
bugun bizde lunaparka gittik, donmedolaptan baska bişiye binmedim :) olsun ssonra keşke dememekten iyidir :)Kizlarbugun bi arkadaş hic acelem yok ama üçüncüyü istiyorum demişti bana ramazanda ve simdi birbucuk aylik hamileymis maşallah ona darisi bize bugün oglkumun doğum günü ve gindola binelim dedi arkadaş ama içimden bir ses binme dedi ve sabahtan beri karnim kasiklarima doğru agriyor ara ara bilmiyorum kuruntu mu yapiyorum offf
masal bat ne senin kuzum liste hazırlıyorum???bugun bizde lunaparka gittik, donmedolaptan baska bişiye binmedim :) olsun ssonra keşke dememekten iyidir :)
Allahimm aci bize ya Rabbim hakkimizda hayirlisini ver inslhhgayet iyi anlıyorum yıllardır uğraşan biri olarak korku sevinç umut endişe heves vs herşey mi bi bünyede aynı anda oluşurbebek hariç ama..........
Aynen tatlim yaabugun bizde lunaparka gittik, donmedolaptan baska bişiye binmedim :) olsun ssonra keşke dememekten iyidir :)
canım 27 Eylülmasal bat ne senin kuzum liste hazırlıyorum???
Allahimm aci bize ya Rabbim hakkimizda hayirlisini ver inslhh
Off bir an önce 20 eylül gelsede kirmizilari görsem hemen ovulasyon testine başlasam. Bu dönem boş geçtio yüzden hemencecik gelse diye sabırsızım
Inşallah canım aminnn iyi gecelerİnşallah dokuz kişiden en az birimizin yüzü güler aminn iyi gecelerrrrrr
yaaaa melankoliye bağlama bizi walla oturur ağlarım şimdi... sakin üzülürsen bebiş gelmez bak söyliym..Eve yeni vardım. .. bomboş evimize. Güzel dilekleriniz için çok sagolun kızlar inşallah Rabbimin izniyle olur ve ben ilk önce koca bebegime sonra da minicigime kavuşurum ..sizler de özlemini duyduğunuz minik asklariniza. ... eslerinize de sıkıca sarılın . Onlar olmadan hayat tam anlamıyla bomboş. Hayırlı geceler ...
bend ehep dikkat ediyorum bu ay acık ayakkabı giymeyim üsütmeyeim kendimi die, ama bugun unuttum sandalet giydim hava da kapalı :) deli miyim neyim..Gunaydın kızlar.nasılsınız bugun.ben pek iyi degılımm hava degısımı ıyı gelmedı grıp olucam galıba ılacta kullanmak ıstemıyom offff yaaaa
hiç ilişki olmadıysa ümit yok, eğer bir kere bile olduysa ümit var :) öle deme küser wallaOff bir an önce 20 eylül gelsede kirmizilari görsem hemen ovulasyon testine başlasam. Bu dönem boş geçtio yüzden hemencecik gelse diye sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?