ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hazalcım nasıl oldun canım durdu mu parça düşmesi ya da kanama ? bu cuma günü hürmetine inşallah yavrunu sana bağışlar
Saol cnm ama devam ediyor dün bir parça dustu sanırım oydu kısmet cnm tek lafa takılan iki bebeğimde aynı hafta aynı günde düştü üstelik bnda tedavi gördüğüm halde vardır rabbimin bir bildi verende o alanda o tevekkül edeceğim ama bir müddet bebek düşünmüyorum

hayırlısı olsun kuzum üzülmemeye çalış dicem ama ne kadar yapabilirsin bilmiyorum keşke bir doktora gitseydin belki de düşündüğümüz gibi değildir...eğer öle ise de dediğin çok doğru verende alanda rabbim güçlü olmaya çalış canım en azından hamile kalabiliyorsun öle düşün kafanı biraz topladığında tekrar başlarsınız bu sefer iyi bir doktor bulup sorunlara çözüm getirip yola devam edersiniz

ins cnm ztn ii bir profesor bulup gidecegim bakalim sıkınti ne ha ondan snrada olmazsa yapacak birsey yol rabbim hicbirinize yasatmasin ins yakin zamandada guzel haberler alirisniz

ins cnm ztn ii bir profesor bulup gidecegim bakalim sıkınti ne ha ondan snrada olmazsa yapacak birsey yol rabbim hicbirinize yasatmasin ins yakin zamandada guzel haberler alirisniz
amin canım cümlemize inşallah sağlıklı hayırlı bebekler nasipe etsin...bende nisanda keseyi göreceğimiz gün kanama ile bebek düştü seni anlayabiliyorum insan üzülüyor ben halen hamile kalamadım hatta... ama vardır bir hayır diyorum canım hakkımızda hayırlısı böyle imiş demek ki

Kalirsin cnm demek vakti zamanı var hiç üzülme rabbim yaşatır ınş hepimize annelik duygusunu hayırlı saglikli evlatlarla

canım nasılsın ne durumdasın
Cnm kanamam devam ediyor dün bir arca düştü sanırım oydu psikolojik olarak berbat durumdayım eşime yansittmak istemiyorum kahroluyorum onun yanında guluyorum tekken ağlıyorum su mubarek cuma günümde rabbime tek duam biran evvel alsın bu sıkıntıyi içimden

inşallah canım duaların kabul olur hayırlısıyla seninle olsa bebişin çok daha iyi aslında
birdaha dr a gidecek misin

hazal1595 canım nasılsın nasıl oldun?kanaman yoksa bir doktora git canım.belki düşme ihtimali varsa da bir şeyler yaparalar.dualarım seninle canımm

hazal1595 canım nasılsın nasıl oldun?kanaman yoksa bir doktora git canım.belki düşme ihtimali varsa da bir şeyler yaparalar.dualarım seninle canımm
Saol cnm ama kanamam devam ediyir arttı hatta kismetten öte yol gitmiyor ne yaparlarsa ypsinlar düşecek ztn gelişimi geri bebeğin sakat bebek bu hayırlısı kızlar hepinize çok tsk ederim

Saol cnm ama kanamam devam ediyir arttı hatta kismetten öte yol gitmiyor ne yaparlarsa ypsinlar düşecek ztn gelişimi geri bebeğin sakat bebek bu hayırlısı kızlar hepinize çok tsk ederim
canım hayırlısı inşallah..her şeyin zamanı var..bak ne inançlısın maşallahhh.Rabb'im gönlüne göre versin.daha iyi bir tedavi görürsün.hem sen cennette bekleyen iki meleğin var canım:)Allah'ın sevdiği kulusun demek.daha çok gençsin.yine olur en sağlıklı şekilde..dualarım seninle canımm:)

Çok saol cnm ınş valla olacaksa ztn olacak olmayacaksadq rabbimin imtihanidir bn sukursuz bir kul değilm verirken sevindim alirken allaha isyan edemem

listede öbür aya kaldı diye eklersin canım ben bugün ay başı oldum öbür ay da artık 6 ya da 5 aralık diye bekleyeceğim adetimi..

kızlar benim kıstlerım cogalmıs ne yapıcam bılmıyorum pko ıyıce coşmuş dr bıle sok oldu on onbes tane var dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…