ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hazal1595 ne diyecegimi bilemiyorum simdi okudum ve cok üzüldüm. Umarim cok silinti çekmeden atlatirsin.ama bence de detayli bir inceleme ve sebeplerini bulma şart.benim ablam da turkiyede beş yil tüp bebek denedi sonra yurtdisina gitti megerse herkese ayni uygulamaya yaptiklari için olmuyomus herkesin yasina hastaliklarina gore uygulama yapilmasi gerekiyomus.yani Türkiye de bu isler cok iyi değil ama bulabileceğin en iyisine git.tekrar senin için hayirlisini diliyorum.

Kızlar vücut ısısı yorumlama konusunda deneyimli olanlar yorumyapar mısınız?hangi gün çatlasağladı sizce?

Eklentiler

• IMG_20141107_150345.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 85
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Raabbim daha sonrasağlikli evlatlar nasip etsin

Kizlar adetimin 14.gunu doktora gitmistim o gun bugundur sari akinti var ama agri kasinti yada baska bisey yok.acaba kontrol de mikrop mu kaptim

Kızlar vücut ısısı yorumlama konusunda deneyimli olanlar yorumyapar mısınız?hangi gün çatlasağladı sizce?
Cnm baktm ates olcme yonteminede atesin en fazla yukselddigi gunden 4 gun oncesinde ki o 4 gunluk surecte yumurtlama oluyormus.ates en fazla okdugunda yumurtlama coktan bitmis oluyormus.10.gun ile 14.gun arasi yumurtlwma olmus.birde en dusuk ateste bazen yumurtlama oluyormus oda 12.gun.sen ovulasyon testine basla en iyisi

Kızlar normal de testleri saat 5 de yapıyordum dun ikinci çizgi çok koyu olmamakla birlikte bu zamana kadar olanların en koyusuydu bugün bi işim vardı o yüzden saat 3 de yaptım testi ikinci çizgi hiç yok denecek kadar ....acaba neden

x
cnm yumurtlamis olabilir misin acaba bir iki gun once

Çok tsk ederim cnm ne yapalım kısmette yokmuş bgn kese düşmüş umarım pazartesiye kadar parça kalmaz yoksa kurtajt olacak uzun bir ara vereceğim ve bu arada bir profesör yardımı alacağım hayırlısı cnm ne gelirse rabbimden vardır muhakkak hayır ınş sen bebeğini sağlıkla alırsın kucağına cnm tevekkül ediyorum artık

[QUOTE="arsinli, post: 37678384, member: 441582"gindeACH=full]1296376[/ATTACH] bu ne demek oluyor[/QUOTE]
14.gun neden yapmadin.test pozitif cikmamis.kac unde bir adet oluyorsun

Bende adetim biter bitmez soğan kürü yapacağım belki işe yarar hamile kalanlar olmuş sanırım soğan küründen sonra

[QUOTE="arsinli, post: 37678384, member: 441582"gindeACH=full]1296376[/ATTACH] bu ne demek oluyor
14.gun neden yapmadin.test pozitif cikmamis.kac unde bir adet oluyorsun[/QUOTE]
31 -32 gün de bir canım ....neyse bu ara her gün deneme ye çalışıyor uz olmadı gün aşırı....nasip se olur inşallah

14.gun neden yapmadin.test pozitif cikmamis.kac unde bir adet oluyorsun
31 -32 gün de bir canım ....neyse bu ara her gün deneme ye çalışıyor uz olmadı gün aşırı....nasip se olur inşallah[/QUOTE]
Sen test yapmaya devam et cnm daha yumurtlama olmamis demek ki.birde her ay ayni zamanda olmuyor yumurtlama belki bu ay gec yumurtlayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…