- 13 Temmuz 2014
- 85
- 106
- 23
16.gun catladi galiba cnm cunku ates olcme yonteminde atesin en fazla oldugu gun artik gec kalinmis oluyorKızlar vücut ısısı yorumlama konusunda deneyimli olanlar yorumyapar mısınız?hangi gün çatlasağladı sizce?
Cnm baktm ates olcme yonteminede atesin en fazla yukselddigi gunden 4 gun oncesinde ki o 4 gunluk surecte yumurtlama oluyormus.ates en fazla okdugunda yumurtlama coktan bitmis oluyormus.10.gun ile 14.gun arasi yumurtlwma olmus.birde en dusuk ateste bazen yumurtlama oluyormus oda 12.gun.sen ovulasyon testine basla en iyisiKızlar vücut ısısı yorumlama konusunda deneyimli olanlar yorumyapar mısınız?hangi gün çatlasağladı sizce?
cnm yumurtlamis olabilir misin acaba bir iki gun onceKızlar normal de testleri saat 5 de yapıyordum dun ikinci çizgi çok koyu olmamakla birlikte bu zamana kadar olanların en koyusuydu bugün bi işim vardı o yüzden saat 3 de yaptım testi ikinci çizgi hiç yok denecek kadar ....acaba neden
ben bi yerde okumustum bal tarcin corek otu pcoya cok iyi geliyor diye bemde basladim bu ay bu kureçaresı yokmu pko nunallah büyük
İyi öyleyse ilişki var bu ara da dikkatimi çekti birden kaybolunca ikinci çizgix
cnm yumurtlamis olabilir misin acaba bir iki gun once
evet iliskiye devam:) bazen gec yada erken yumurtlamis olabiliyoruz iliskiye ara vermeyelim kizlar calismalara devam:)İyi
İyi öyleyse ilişki var bu ara da dikkatimi çekti birden kaybolunca ikinci çizgi
Çok tsk ederim cnm ne yapalım kısmette yokmuş bgn kese düşmüş umarım pazartesiye kadar parça kalmaz yoksa kurtajt olacak uzun bir ara vereceğim ve bu arada bir profesör yardımı alacağım hayırlısı cnm ne gelirse rabbimden vardır muhakkak hayır ınş sen bebeğini sağlıkla alırsın kucağına cnm tevekkül ediyorum artıkhazal1595 ne diyecegimi bilemiyorum simdi okudum ve cok üzüldüm. Umarim cok silinti çekmeden atlatirsin.ama bence de detayli bir inceleme ve sebeplerini bulma şart.benim ablam da turkiyede beş yil tüp bebek denedi sonra yurtdisina gitti megerse herkese ayni uygulamaya yaptiklari için olmuyomus herkesin yasina hastaliklarina gore uygulama yapilmasi gerekiyomus.yani Türkiye de bu isler cok iyi değil ama bulabileceğin en iyisine git.tekrar senin için hayirlisini diliyorum.
Bence once sogan kuru yapin..bal tarcin corek otu kistlerinizi arttirabilirben bi yerde okumustum bal tarcin corek otu pcoya cok iyi geliyor diye bemde basladim bu ay bu kure
14.gun neden yapmadin.test pozitif cikmamis.kac unde bir adet oluyorsun[/QUOTE][QUOTE="arsinli, post: 37678384, member: 441582"gindeACH=full]1296376[/ATTACH] bu ne demek oluyor
31 -32 gün de bir canım ....neyse bu ara her gün deneme ye çalışıyor uz olmadı gün aşırı....nasip se olur inşallah[/QUOTE]14.gun neden yapmadin.test pozitif cikmamis.kac unde bir adet oluyorsun
canım bende 32 günde bir oluyorum 17 .güne kadar yaptım bu şkildi 17.gün silik çıktı bıraktım anlamadım bişeEki Görüntüle 1296376 bu ne demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?