ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

arkadaşlar eğer adet oluyorsanız yumurtluyorsunuz demektir.ancak çatlamamış olabilir.bir şey olmasına gerek yok.bir ayda hamile kalma ihtimalimiz en fazla %25 hiç problemi olmadayan arkadaşlarım var. kimi ilk ayda kimi6. ayda kimi 2.yılda tutturmuş.Sadece şuna inandım.sorun varsa doktora gidilir ama Allah isterse olur.geçen ay canımı çıkardım.olamdıdua dua dua:)

Kızlar maalesef benm bu bebegimde düşüyor ve diğeriyle aynı anda kalp atisina üç. Gün kala ve aynı sebepten ted8adi olmama rağmen demek kismette yok rabbim kimseye yasatmasin
canim cok uzuldum ya gecmis oĺsun insallah enkisa surede sorunsuz bi sekilde tekrar hamile kalirsin

Bu ay benimde olmadi dun adet oldum malesef 3 aydr kĺomen+catlatma ignesi tedavisi oldum ama olmadi adet bitince rahim filmi cekilcem doktorum istedi 11 aydir ugrasiyoruz istiyoruz ama olmuyo

kızlar bir şey sorcam şimdi biz düzenli adet oluyoz ve yumurtluyoz.çatlama belirtimiz de göğüs ağrısı,akıntı , kasık ağrısı ki bu her zaman olamayabiliyor.bunun dışında çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız?ya bununla ilgili bir test de olsa ne güzel olur benim burda düzenli gideceğim dr yok mesela

Selam kızlar daha var olduğunu biliyorum 37 günde 1 oluyorum.
Bugün regl 7.ci günü merak ettim yaptım sizce yumurta var mıdır böyle çıktı :)

Eklentiler

• 20141109_192832-1.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 96
Canim catlama ile yumurtlama ayni sey.Duzenli adet goruyorsan zaten sorunun yoktur

Kızlar merhaba bende ilk kez hamile kalmaya çalışanlardanım 3 aydır denedik olmadı bu ay 4.cü ayımız adetime 6 gün var ama test alıp yapmak istemiyorum çünkü sürekli negatif çıkıyo  doktora gidip bütün tahlilleri. Yaptırdık bi sıkıntı yok bu ay çok ümütliyim inşallah ama bu ovi testini yeni öğrendim normalde yumurta çatlaması adetin 14.gününde olmuyordu ben 27 günde bir adet oluyorum banada biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum malum bu aralar kafam çok karışık çok büyük beklenti içindeyim

Senin 10.gun test yapmaya baslaman lazim cnm..adetin 12.gunu cift cizgi cikar 13.gunu yumurtlarsin...bunuda 27-14 den yumurtlama gununu hesaplarsin...yumjrtlamadan 14 gun sonrasi adet olunuyor tabi hamile degilsen

Senin 10.gun test yapmaya baslaman lazim cnm..adetin 12.gunu cift cizgi cikar 13.gunu yumurtlarsin...bunuda 27-14 den yumurtlama gununu hesaplarsin...yumjrtlamadan 14 gun sonrasi adet olunuyor tabi hamile degilsen
Teşekkür ederim ayşe inşallah adet olmam bu ay çok sık rüya gördüm durmadan bebek görüyorum ve gaz sancısı gibi yumurtalık kısmında bir ağrı var ve akıntı su gibi gelmeye başladı gerçi rengi sarı oluyo bazen ama anlamıyorum

Bu ayda olmazssa diğer ay başlayacam teste resimlerini çekip eklerim hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Bende kafama taktigim ay ruyamda goruyordum sende cok dusunuyorsun demek ki cnm...bu ay bende de yumurtlama gunumden beri asiri sari akinti var benimde 6,7 gun var bata ama ihtimal vermiyorum...insallah hakkinda hayirlisi olsun

Canım benimde akıntım sarı sürekli akıyor ama ben bunu hamilelik olarak sanmıyorum sarı akıntı hamilelik belirtisimi acaba yaa bide karnımda şişlik var gaz sancısı gibi canım inşallah rabbim sanada verir isteyen herkeze içindede Bize

Selam kızlar daha var olduğunu biliyorum 37 günde 1 oluyorum.
Bugün regl 7.ci günü merak ettim yaptım sizce yumurta var mıdır böyle çıktı :)

Kızlar bana yardım edebilecek biri var mı bide bu test durdukca dahada koyulasti neden acaba? Sizdedemi öğle oldu ilk 10 dk önemli diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…