ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Benim bu ay basladi.sende ne zamandir var cnm..bazi kisilerde hamilelik oncesi oluyormus...bende agri kasinti felan belirtide yok sadece sari akinti var sende baska belirti var mi enfeksiyon olmasin

Kızlar bana yardım edebilecek biri var mı bide bu test durdukca dahada koyulasti neden acaba? Sizdedemi öğle oldu ilk 10 dk önemli diye biliyorum ben
Cnm erken baslamissin
Selam kızlar daha var olduğunu biliyorum 37 günde 1 oluyorum.
Bugün regl 7.ci günü merak ettim yaptım sizce yumurta var mıdır böyle çıktı :)
Cnm erken baslamissin teste.her zaman 37 gunde 1 adet oliyorsan 23.gun felan yumurtlaman laxim ama duzensiz ise test yapmaya devam et 20.gunden sonra pozitif cikabilir..pozitifin ertesi gun yumurtluyorsun..birde testi yaptiktan 5 dakika sonra gecerliligi kalmiyor.koyulasmasi onemli degil yani

Sağol canım ya erken daha biliyorum ama merak ettim işte benim dengesiz o yüzden devam etmek istiyorum bakalım ne olucak.
Inşallah çift çizgiyi yakalarim :)

Benim bu ay basladi.sende ne zamandir var cnm..bazi kisilerde hamilelik oncesi oluyormus...bende agri kasinti felan belirtide yok sadece sari akinti var sende baska belirti var mi enfeksiyon olmasin
Yok canım sadece sarı akın tı kokusuda yok kaşıntı olsa kesin mantar oluyo bende bu ay sürekli olmaya başladı eğer hamilelik yoksa doktora gidecem zaten

Yakalarsin cnm ☺sen foto koymaya devam et

:) foto çekiyorum ertesi gün ne kadar koyulastigina bakıyorum.
Eşimin haberi yok gizli yapıyorum testi.
O kiziyor çünkü temmuz ayı da yaptım 30 tane almıştım ama çift çizgi gormedim acemice kullanmıştım şimdi gayet bilgili bir şekilde hareket ediyorum.

Yok canım sadece sarı akın tı kokusuda yok kaşıntı olsa kesin mantar oluyo bende bu ay sürekli olmaya başladı eğer hamilelik yoksa doktora gidecem zaten
O belirtiler yoksa cok korkulacak birsey yoktur cnm ama ihmal etmemek lazim.ben gitmicem doktora bazen hormon degisiminden olabilirmis .

En iyisini yapiyorsun cnm☺cift cizgi ciktiktan sonra esine soylemeden onu yola getirirsin artik☺ en azindan esin strese girmemis olur

Canım sen ne kadar süredir deniyosun inşallah bu ay ikimizinkide tutar bebişlerimizin gelişimini yazarız
İnsallah cnm☺ben 5 aydir felan istiyrm ama toplam deneme 3 adam akilli deneme sadece 1 defa oldu.bu ay incir kuru kullanmistim 14.gunde doktora gitmistm doktor 1 yumurta var oda kucuk dedi o gun aksam iliski oldu baskada olmadi

Canım sen ne kadar süredir deniyosun inşallah bu ay ikimizinkide tutar bebişlerimizin gelişimini yazarız
Ovulasyon testi kullaniyrm 13.gun cift cizgi cikmisti 14.gun doktora gitmistim iste.doktor ozaman 1 yumurta var oda kucuk dedi.eve geldim bir test daha yaptim test siliklesmisti.eger doktora gitmeden baska yumurta varda o catladiysa bi ihtimal var baska turlu ihtimal yok ☺

hazalcım inan çok üzüldüm giremiyorum ne zamandır yorumun altında takvimi göremeyince yok artık dedim. Seni en iyi anlayanlardan biri de benim biliyorsun. Takdir Allahın buna da şükür ki hamile kalabiliyoruz . Tam araştırıldığın zaman da diğer sorunlar neyse artık onlarda kalkacak. ilk haftalar zor geliyor sonra atlatılıyor zaten bilirsin. Sabredelim vakti var demek ki. Kendine dikkat et ve lütfen eşinin yanın da ağlamak istersen de ağla çünkü onların tesellisi herşeyi unutturuyor.

cok tsk ederim.cnm inan cok koti zamanlar gecirdim ust uste iki ay arayla iki kayip artik korkuyirum yine ayni seyi yasamaktan biraz ara verdim couk isine bir ne var net ogrenim cnm snra ztn allah izin verirse olur alistim artik inan doktor ne diyecek biliyotum normalde bgn kalp atisi icin gidecektim ama kontrole gidecegim parca kalmis mi diye anlatilmaz bir aci

belki de düşükten sonra acısını çabk atlatalım diye yerini doldurmak için hemen hamile kalmaya çalışıyoruz üst üste geliyor herşey kendini biraz dinlendir zaman çabuk geçiyor bak benim ikinci adetim bitti. Bence biraz araştırmalardan da uzak dur. netten yani başkalarının tecrübelerine bakma. Ben bunu yapıyorum şuan o yüzden girmedim kaç gündür. ya da başka bölümlere bakıyorum. Önce kendimize sağlık isteyelim. Çocuğu da Allah layık görürse verir zaten. Acının böylesine de şükür . Çünkü elimize almadık görmedik çok şükür.

Evet cnm haklısın bu net beni dahada umutsuzlastiriyor bakıyorum kimisi üste 6 düşük yapmış tamam diyorum bnde böyle olacağım o konuda çok haklısın biraz hemn bedenen hem psikolojik toparlanim bu arada detaylı bir muayene olacağım ondan snra yoluma devm edeceğim

herşeyin başı sağlık ve stressiz kafa arındır kendini en istemediğin beklemediğin anda gelir ben bu adette olursa olur olmazsa da olmaz napıym yani kendimi yıpratırsam daha mı çabuk olacak dedim kendime hiç biri çare değil takdir Allah'ın da tedbir insanın demişler. Sağlıklı sıhhatli dinç ol gerisini boş ver bir daha dünyaya gelmiycez en önemlisi bu :)

Haklisin cnm çok kötü oluyor insan ne gerek var aslında rabbim nasip edecekse ztn oluyor ınş hayırlı ve saglikli evlatlar alırız kucagimiza

kızlar ben hala regl olmadım gebelik testi yaptım negatif..Kaç gündür regl belirtileri var ama bi türlü olmadım anlamadım hiç böle gecikmezdi..Yarın doktora gitcem..

merhaba kızlar, adetimin biteli 10 gün oluyo ovu.testi yapıyorum çıft çizgiyi göremedim henüz ama iki gündür kahverengimsi akıntım oluyor araara nedendir ki bilen varmı? :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…