ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Günaydın kızlar bende ovulasyon testi yaptım bu ay ve preseed kullandım doktorum tavsiye etti bugün 28.günüm normalde en geç 31 günde oluyordum bugün gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce ne yapmalıyım ?

Erken gebelik testi mi bu cnm.silik cizgi cikmisbence yarin sabahta testi tekrarla yine ayni cikarsa kan tahlili yaptir

Erken gebelik testi mi bu cnm.silik cizgi cikmisbence yarin sabahta testi tekrarla yine ayni cikarsa kan tahlili yaptir
Erken gebelik testi değildi test çok tez canlıyım bende birkaç gün evde yapıyım diye düşünmüştüm eğer koyu çıkarsa kan testide yaptırım krkuyorum yanlış çıktıysa diye

Erken gebelik testi değildi test çok tez canlıyım bende birkaç gün evde yapıyım diye düşünmüştüm eğer koyu çıkarsa kan testide yaptırım krkuyorum yanlış çıktıysa diye
Erken gebelik testi degilse daha simdiden belli olmamasi lazim ama...sen yarinda yap bakalim testi yine ayni mi olcak

Kizlar bugun doktora gidicem ama cok korkuyorum insallah hersey yolundadir bu ay hem corek otu karisimi yapiyorum hemde ovulasyon testi yapcam bugun adetimin 9.gunu

kesin hamilesn cnm bkleme hemen özel bir hastahaneye git kan ver yanlış çıkma ihtimali yok

Tebrik ederim hamilesiniz Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Darısı başımıza

bence hamilesin canımmm.hadi gözün aydın :)

kesin hamilesn cnm bkleme hemen özel bir hastahaneye git kan ver yanlış çıkma ihtimali yok
Bende gitmek istiyorum ama gerçekten çok tez canlıyım birkaç gündür gögüslerimde dolgunluk var diye dayanamadım 24.günümde cuma günü kan testi yaptırdım negatifti şimdi korkuyorum hemde eşimde bekle diyor bi kaç gün çok kafams takıyorum

cnm o değişir ztn hemen kanda bile pozitif çıkacak die birşey yok o zmn kana gitmiyorsan bnm tavsiyem hemen bir tane daha idrar testi yap ama bnm iki hamileliğimdede silik çizgi çıktı ki hamileydm

cnm o değişir ztn hemen kanda bile pozitif çıkacak die birşey yok o zmn kana gitmiyorsan bnm tavsiyem hemen bir tane daha idrar testi yap ama bnm iki hamileliğimdede silik çizgi çıktı ki hamileydm
Gerçekten öyle olmasını herşeyden çok istiyorum.idrar testini sabah idrarıyla yapmak gerek diye yarın sabahı bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…