En iyisini yapiyorsun cnm☺cift cizgi ciktiktan sonra esine soylemeden onu yola getirirsin artik☺ en azindan esin strese girmemis olur
Yakalarsin cnm sen hergun koy buraya testi .bugun koymadin galibaAynen canım eşim bu yüzden istemiyor gizli gizli yapıcam inşallah pozitif yakalarim :)
Yakalarsin cnm sen hergun koy buraya testi .bugun koymadin galiba
Ee cikti mi cift cizgi gerci daha erken cikmamistir☺Bugün yaptım. da isteydim internet paketi yok akşam eşimin teliyyle giriyorum ondan :)
Ee cikti mi cift cizgi gerci daha erken cikmamistir☺
Olsun ilk kullanista olur o...ama kendini de strese sokmaYok canım dunkuyle hemen hemen aynı çıktı daha var :) ben sabirsizim sadece erkenden başladım
Olsun ilk kullanista olur o...ama kendini de strese sokma
Erken gebelik testi mi bu cnm.silik cizgi cikmisbence yarin sabahta testi tekrarla yine ayni cikarsa kan tahlili yaptirGünaydın kızlar bende ovulasyon testi yaptım bu ay ve preseed kullandım doktorum tavsiye etti bugün 28.günüm normalde en geç 31 günde oluyordum bugün gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce ne yapmalıyım ?Eki Görüntüle 1299295
Erken gebelik testi değildi test çok tez canlıyım bende birkaç gün evde yapıyım diye düşünmüştüm eğer koyu çıkarsa kan testide yaptırım krkuyorum yanlış çıktıysa diyeErken gebelik testi mi bu cnm.silik cizgi cikmisbence yarin sabahta testi tekrarla yine ayni cikarsa kan tahlili yaptir
Erken gebelik testi degilse daha simdiden belli olmamasi lazim ama...sen yarinda yap bakalim testi yine ayni mi olcakErken gebelik testi değildi test çok tez canlıyım bende birkaç gün evde yapıyım diye düşünmüştüm eğer koyu çıkarsa kan testide yaptırım krkuyorum yanlış çıktıysa diye
kesin hamilesn cnm bkleme hemen özel bir hastahaneye git kan ver yanlış çıkma ihtimali yokErken gebelik testi değildi test çok tez canlıyım bende birkaç gün evde yapıyım diye düşünmüştüm eğer koyu çıkarsa kan testide yaptırım krkuyorum yanlış çıktıysa diye
Tebrik ederim hamilesiniz Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Darısı başımızaGünaydın kızlar bende ovulasyon testi yaptım bu ay ve preseed kullandım doktorum tavsiye etti bugün 28.günüm normalde en geç 31 günde oluyordum bugün gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce ne yapmalıyım ?Eki Görüntüle 1299295
bence hamilesin canımmm.hadi gözün aydın :)Günaydın kızlar bende ovulasyon testi yaptım bu ay ve preseed kullandım doktorum tavsiye etti bugün 28.günüm normalde en geç 31 günde oluyordum bugün gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce ne yapmalıyım ?Eki Görüntüle 1299295
Teşekür ederim inşallah öyledir ya umudu bile güzelbence hamilesin canımmm.hadi gözün aydın :)
Bende gitmek istiyorum ama gerçekten çok tez canlıyım birkaç gündür gögüslerimde dolgunluk var diye dayanamadım 24.günümde cuma günü kan testi yaptırdım negatifti şimdi korkuyorum hemde eşimde bekle diyor bi kaç gün çok kafams takıyorumkesin hamilesn cnm bkleme hemen özel bir hastahaneye git kan ver yanlış çıkma ihtimali yok
İnşallah öyleyimdir Allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu . Çok teşekkür ederim.Tebrik ederim hamilesiniz Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Darısı başımıza
cnm o değişir ztn hemen kanda bile pozitif çıkacak die birşey yok o zmn kana gitmiyorsan bnm tavsiyem hemen bir tane daha idrar testi yap ama bnm iki hamileliğimdede silik çizgi çıktı ki hamileydmBende gitmek istiyorum ama gerçekten çok tez canlıyım birkaç gündür gögüslerimde dolgunluk var diye dayanamadım 24.günümde cuma günü kan testi yaptırdım negatifti şimdi korkuyorum hemde eşimde bekle diyor bi kaç gün çok kafams takıyorum
Gerçekten öyle olmasını herşeyden çok istiyorum.idrar testini sabah idrarıyla yapmak gerek diye yarın sabahı bekliyordumcnm o değişir ztn hemen kanda bile pozitif çıkacak die birşey yok o zmn kana gitmiyorsan bnm tavsiyem hemen bir tane daha idrar testi yap ama bnm iki hamileliğimdede silik çizgi çıktı ki hamileydm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?