hayır cnm aks,ne bn ikisidnede gn içinde yaptım hatta gece yapmıştımGerçekten öyle olmasını herşeyden çok istiyorum.idrar testini sabah idrarıyla yapmak gerek diye yarın sabahı bekliyordum
Tamam eve gidince tekrar yapıcam ozaman çok sağol kimseye diyemiyorum mahcup olmamak için içimi rahatlattın :)hayır cnm aks,ne bn ikisidnede gn içinde yaptım hatta gece yapmıştımsen bgn yine yap
inşallah canım.tabii umudu bile güzel.hayali güzel :) inşallah güze haberler verirsin bize :)Teşekür ederim inşallah öyledir ya umudu bile güzel
aminn :)İnşallah öyleyimdir Allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu . Çok teşekkür ederim.
Yp cnm yap haber ver bizedr :)Tamam eve gidince tekrar yapıcam ozaman çok sağol kimseye diyemiyorum mahcup olmamak için içimi rahatlattın :)
Cnm sen kesin hamilesin bn benimkileri sildim silmesem atardım sana istediği kadar silik olsun ikinci defa çıkıyorsa kesin hamilesin. :)Kizlar tekrar yaptım testi sabah yaptığımdan daha silik hatta yok gibi ama görülüyor. Bide yarım saat önce tuvalete gitmiştim sonra su içip test yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar...Eki Görüntüle 1299986
İnşaCnm sen kesin hamilesin bn benimkileri sildim silmesem atardım sana istediği kadar silik olsun ikinci defa çıkıyorsa kesin hamilesin. :)
İnşallah ya beklicem genede eğer adet olmazsam yarında yapıcam fotosunu eklerim . Çok teşekkür ederim ya bi umut işte inşallah gerçek olur.Cnm sen kesin hamilesin bn benimkileri sildim silmesem atardım sana istediği kadar silik olsun ikinci defa çıkıyorsa kesin hamilesin. :)
canım Rabb'im ümitlerini gerçekleştirsin inşallah:)ne zamandan beri istiyorsunuz?İnşa
İnşallah ya beklicem genede eğer adet olmazsam yarında yapıcam fotosunu eklerim . Çok teşekkür ederim ya bi umut işte inşallah gerçek olur.
1 buçuk yıllık evliyiz. 3 aydır deniyoruz. Allah dualarımızı kabul ederse bi çocuğumuz olsun çok istiyoruz.canım Rabb'im ümitlerini gerçekleştirsin inşallah:)ne zamandan beri istiyorsunuz?
inşallah olur beklemeden canım..:)biz de 14 aylık evliyiz.1,5 aydır çok istiyoruz. bakalım inşallah hepimiz tez vakitte bebekle müjdeleniriz..:)1 buçuk yıllık evliyiz. 3 aydır deniyoruz. Allah dualarımızı kabul ederse bi çocuğumuz olsun çok istiyoruz.
Gittin mi doktora bakalimKizlar bugun doktora gidicem ama cok korkuyorum insallah hersey yolundadir bu ay hem corek otu karisimi yapiyorum hemde ovulasyon testi yapcam bugun adetimin 9.gunu
evet cnm gittim ve cok mutluyum hersey yolundaymis yumurtalarim buyuyormus h.sonu catlar dedi gun asiri iliski denicez bakalim:)Gittin mi doktora bakalim
Bak gordunmu korkacak birsey yokmus gozun aydin ☺evet cnm gittim ve cok mutluyum hersey yolundaymis yumurtalarim buyuyormus h.sonu catlar dedi gun asiri iliski denicez bakalim:)
sagol cnm:)Bak gordunmu korkacak birsey yokmus gozun aydin ☺
Yumurta cok yakin. Yarin sanirim pozitif olur testiniz.Kizlar testlerime bakarmisiniz 11.gunu az once yaptim hergun ayni saatte yaptim 27 gunde bir de adet oluyorum c olan kisimda tam koyu degil ama testten sanirim hepsinde oyle çünkü
Bence bugun yaptirin kan testini. Hamilesinis cunku. Hayirli olsun.Günaydın kızlar gece 3 bucukda uykumdan uyanıp yaptım testi uykumdan uyanacak kadar tuvaletim gelmişti normalde hiç yaşamam böyle bişey gene silik çıktı artık hamile olduğum düşüncesi kafamda yer ettihayırlısı olsun sizde bakın adet olmazsam yarın kan testi yapıcamEki Görüntüle 1300345
Bencede bişeyler var en ufak bır çizgi bile oluyo çunku hayırlısı hakkınızda inşallah :)Günaydın kızlar gece 3 bucukda uykumdan uyanıp yaptım testi uykumdan uyanacak kadar tuvaletim gelmişti normalde hiç yaşamam böyle bişey gene silik çıktı artık hamile olduğum düşüncesi kafamda yer ettihayırlısı olsun sizde bakın adet olmazsam yarın kan testi yapıcamEki Görüntüle 1300345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?