ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Gerçekten öyle olmasını herşeyden çok istiyorum.idrar testini sabah idrarıyla yapmak gerek diye yarın sabahı bekliyordum
hayır cnm aks,ne bn ikisidnede gn içinde yaptım hatta gece yapmıştım sen bgn yine yap

hayır cnm aks,ne bn ikisidnede gn içinde yaptım hatta gece yapmıştım sen bgn yine yap
Kizlar tekrar yaptım testi sabah yaptığımdan daha silik hatta yok gibi ama görülüyor. Bide yarım saat önce tuvalete gitmiştim sonra su içip test yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar...

Cnm sen kesin hamilesin bn benimkileri sildim silmesem atardım sana istediği kadar silik olsun ikinci defa çıkıyorsa kesin hamilesin. :)

Cnm sen kesin hamilesin bn benimkileri sildim silmesem atardım sana istediği kadar silik olsun ikinci defa çıkıyorsa kesin hamilesin. :)
İnşa
İnşallah ya beklicem genede eğer adet olmazsam yarında yapıcam fotosunu eklerim . Çok teşekkür ederim ya bi umut işte inşallah gerçek olur.

İnşa

İnşallah ya beklicem genede eğer adet olmazsam yarında yapıcam fotosunu eklerim . Çok teşekkür ederim ya bi umut işte inşallah gerçek olur.
canım Rabb'im ümitlerini gerçekleştirsin inşallah:)ne zamandan beri istiyorsunuz?

1 buçuk yıllık evliyiz. 3 aydır deniyoruz. Allah dualarımızı kabul ederse bi çocuğumuz olsun çok istiyoruz.
inşallah olur beklemeden canım..:)biz de 14 aylık evliyiz.1,5 aydır çok istiyoruz. bakalım inşallah hepimiz tez vakitte bebekle müjdeleniriz..:)

Kizlar testlerime bakarmisiniz 11.gunu az once yaptim hergun ayni saatte yaptim 27 gunde bir de adet oluyorum c olan kisimda tam koyu degil ama testten sanirim hepsinde oyle çünkü

Eklentiler

• 20141111_202030.webp
    168,4 KB · Görüntüleme: 156
Kizlar testlerime bakarmisiniz 11.gunu az once yaptim hergun ayni saatte yaptim 27 gunde bir de adet oluyorum c olan kisimda tam koyu degil ama testten sanirim hepsinde oyle çünkü
Yumurta cok yakin. Yarin sanirim pozitif olur testiniz.

Günaydın kızlar gece 3 bucukda uykumdan uyanıp yaptım testi uykumdan uyanacak kadar tuvaletim gelmişti normalde hiç yaşamam böyle bişey gene silik çıktı artık hamile olduğum düşüncesi kafamda yer etti hayırlısı olsun sizde bakın adet olmazsam yarın kan testi yapıcam

Bence bugun yaptirin kan testini. Hamilesinis cunku. Hayirli olsun.

Bencede bişeyler var en ufak bır çizgi bile oluyo çunku hayırlısı hakkınızda inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…