Günaydın kızlar gece 3 bucukda uykumdan uyanıp yaptım testi uykumdan uyanacak kadar tuvaletim gelmişti normalde hiç yaşamam böyle bişey gene silik çıktı artık hamile olduğum düşüncesi kafamda yer ettihayırlısı olsun sizde bakın adet olmazsam yarın kan testi yapıcamEki Görüntüle 1300345
Bu gebelik testi. Kenarinda hcg yaziyr. Betahcg demek. Lh deseydi ovulasyon olurdu.Knce de hemen
Ben ce de hemen kan testi yap inşallah hamişsin.ama aklima takildi yaptığın test gebelik testi mi ovylasyon testi mi?
Cnm bazen adet yakınken böyle koyu verir bazende hamilelik varsa veriri sen birde gegebelik testi yap bnm öyle çıkmıştıMerhaba kızlar adetime 2 gün var bu ovulasyon testim yorumlarmisiniz
Cnm bazen adet yakınken böyle koyu verir bazende hamilelik varsa veriri sen birde gegebelik testi yap bnm öyle çıkmıştı
İim cnm ya doktorum bir ay körün tekrar dene dedi ama bn en az üç ay ara verdim bu arafa detaylı gorunecem birde parça var ama düşer o dedi bgn kananmam bitti ama düşmesi ağrım var yarın tekrar gideceğim belki ilaçla düşürür yada kürtaj sen nasılsıncanım nasılsın
İim cnm ya doktorum bir ay körün tekrar dene dedi ama bn en az üç ay ara verdim bu arafa detaylı gorunecem birde parça var ama düşer o dedi bgn kananmam bitti ama düşmesi ağrım var yarın tekrar gideceğim belki ilaçla düşürür yada kürtaj sen nasılsın
Cnm bazen adet yakınken böyle koyu verir bazende hamilelik varsa veriri sen birde gegebelik testi yap bnm öyle çıkmıştı
sağolun inşallah kan testi için beklicem ama iyice hamilelik psikolojisine girdim umarım hayal kırıklığına uğramam.Bencede bişeyler var en ufak bır çizgi bile oluyo çunku hayırlısı hakkınızda inşallah :)
teşekkür ederim inşallah öyledirAsrfry hamilelik var tebrikler :)
çok sağol ya daha erken diyorlar biraz daha bekliyim yarın yada cuma hayırlı günlerde hayırlı haberler alırım inşallah :)Bence bugun yaptirin kan testini. Hamilesinis cunku. Hayirli olsun.
Bencede en güzelini yapıyorsun cnm arastirdikca kaçan daha çok karışıyor valla ya bnde hiç umudunu kaybetmiyorum herseyin vakti zamanı var hayırlısı olsun hakkimizdabence de canım kendini toparlamış olursun hem fiziksel hem de psikolojik olarak. Tüm tetkiklerini yaptır kafan rahat olsun artık. Kafana takma yenisi yine gelir sağlıklı sıhhatli insansın. Aksilikler olabilir her zaman. Ben de iyiyim bi sakinlik çöktü üstüme aklıma gliyor ara ara bebek düşüncesi ama fazla da takmıyorum normal sıradan bir istek yaşıyorum o kadar. Ne araştırıyorum ne sorup soruşturuyorum bu konulara bile fazla bakmıyorum başka konulara bakınıyorum artık.
adetim ortalama 4 - 5 gün gecikti ama hala testler negatif
Hayırlı olsun canımkızlar ben hamileymişim kan testimi yaptırdım darısı sizlerin başına
Hayırlı olsun canım neler yaptım değerin kaç canımkızlar ben hamileymişim kan testimi yaptırdım darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?