ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Merhaba kızlar adetime 2 gün var bu ovulasyon testim yorumlarmisiniz

Eklentiler

• IMG-1415784841016-V.webp
    39 KB · Görüntüleme: 99
Knce de hemen

Ben ce de hemen kan testi yap inşallah hamişsin.ama aklima takildi yaptığın test gebelik testi mi ovylasyon testi mi?

Kizlar adet oldum kontrol icin doktora gidicem nezaman gitmeliyim? Adetin 3.gunu die biliyorum dogrumu biliyorum?

canım nasılsın
İim cnm ya doktorum bir ay körün tekrar dene dedi ama bn en az üç ay ara verdim bu arafa detaylı gorunecem birde parça var ama düşer o dedi bgn kananmam bitti ama düşmesi ağrım var yarın tekrar gideceğim belki ilaçla düşürür yada kürtaj sen nasılsın

bence de canım kendini toparlamış olursun hem fiziksel hem de psikolojik olarak. Tüm tetkiklerini yaptır kafan rahat olsun artık. Kafana takma yenisi yine gelir sağlıklı sıhhatli insansın. Aksilikler olabilir her zaman. Ben de iyiyim bi sakinlik çöktü üstüme aklıma gliyor ara ara bebek düşüncesi ama fazla da takmıyorum normal sıradan bir istek yaşıyorum o kadar. Ne araştırıyorum ne sorup soruşturuyorum bu konulara bile fazla bakmıyorum başka konulara bakınıyorum artık.

Bencede bişeyler var en ufak bır çizgi bile oluyo çunku hayırlısı hakkınızda inşallah :)
sağolun inşallah kan testi için beklicem ama iyice hamilelik psikolojisine girdim umarım hayal kırıklığına uğramam.

Bencede en güzelini yapıyorsun cnm arastirdikca kaçan daha çok karışıyor valla ya bnde hiç umudunu kaybetmiyorum herseyin vakti zamanı var hayırlısı olsun hakkimizda

Bata 2,3 gun var ama erken adet olcam galiba bel agrim var cok fena sabahta 1 damla leke geldi heran devami gelecek gibi ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…