ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bugün adetin 7 günü spora başkadım birazcık kilo aldım geçen ay incir kürü vs geçen ay ovulasyonda 15 gün gördüm pozitifi bu ay be zaman başlasam test yapmaya 11 geç olur mu bide ben bu ay serophene kullanıyorum ctesi doktora gidip bi yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum sağ kasıkta batma var sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor

Hazalcım noldu bebek düştü mü ya çok üzüldüm sıkma canını olur mu rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin canım

Sizce ben hangi gun yumurtladim ??? Hangi gun catlamis olabilir dun cift cizgiydi bug7n silik bugün catlama olmus olabilirmi???

Eklentiler

• 2014-11-13 20.35.20.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 107
amin canım amin sorun ne peki araştrma yaptılar mı yanlış hatırlamıyorsam 1 düşüğün daha vardı
Cnm valla doktor hiçbir sıkınti yok diyor sağlıksız yumurta ve sperm birleşince olur diyor iki doktorda ara vermene gerek yok dedi bir ay korunmadan snra tekrar deneyin dedi rahmin çok temiz dedi ınan bilmiyorum cnm ama biraz ara vereceğim bn

hazal nasılsın cnm toparlayabildinmi kendini biraz

tamam cnaım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını :))

kızlar merhaba benm tüp bebek malesef tutmadı ilk denememdi tutar dedm ama sonuç hüsran aranızda ilk tüp bebeği tutmuş birisini tanıyan bilen varmı daha önce bu durumlara şahit olan yazın kızlar bekliyorum sebebini bulamadık çok üzgünüm şuan daha yaşımda genç neden olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…