Hazalcım noldu bebek düştü mü ya çok üzüldümİim cnm ya doktorum bir ay körün tekrar dene dedi ama bn en az üç ay ara verdim bu arafa detaylı gorunecem birde parça var ama düşer o dedi bgn kananmam bitti ama düşmesi ağrım var yarın tekrar gideceğim belki ilaçla düşürür yada kürtaj sen nasılsın
Cift cizgi kayboldugun da catlamistir cnmSizce ben hangi gun yumurtladim ??? Hangi gun catlamis olabilir dun cift cizgiydi bug7n silik bugün catlama olmus olabilirmi???
kızlar ben hamileymişim kan testimi yaptırdım darısı sizlerin başına
Evet cnm maalesef öyle oldu ama yapacak birşey yok takdir allahın ınş hayırlı zamanda nasip eder hepimizeHazalcım noldu bebek düştü mü ya çok üzüldümsıkma canını olur mu rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin canım
amin canım amin sorun ne peki araştrma yaptılar mı yanlış hatırlamıyorsam 1 düşüğün daha vardıEvet cnm maalesef öyle oldu ama yapacak birşey yok takdir allahın ınş hayırlı zamanda nasip eder hepimize
Hayirli olsun.saglikla kucaginiza alin.darisi tüm isteyen ve bekleyenlerin basinakızlar ben hamileymişim kan testimi yaptırdım darısı sizlerin başına
teşekkür ederim canım 318 çıktı değerim dünHayırlı olsun canım neler yaptım değerin kaç canım
İnşallah Allah herkese bu duyguyu yaşattsın sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinHayirli olsun.saglikla kucaginiza alin.darisi tüm isteyen ve bekleyenlerin basina
darısı sizlerin başına canım umudunuzu kaybetmeyin sakınTebrik ederim sağsalim kucakla inşallah.ben de kırmiziları gördüm bugün ;(
selam canım hayırlı cumalar buralar pek boş şu sıralargünaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
selam canım hayırlı cumalar buralar pek boş şu sıralar
Cnm valla doktor hiçbir sıkınti yok diyor sağlıksız yumurta ve sperm birleşince olur diyor iki doktorda ara vermene gerek yok dedi bir ay korunmadan snra tekrar deneyin dedi rahmin çok temiz dedi ınan bilmiyorum cnm ama biraz ara vereceğim bnamin canım amin sorun ne peki araştrma yaptılar mı yanlış hatırlamıyorsam 1 düşüğün daha vardı
Cnm valla doktor hiçbir sıkınti yok diyor sağlıksız yumurta ve sperm birleşince olur diyor iki doktorda ara vermene gerek yok dedi bir ay korunmadan snra tekrar deneyin dedi rahmin çok temiz dedi ınan bilmiyorum cnm ama biraz ara vereceğim bn
maşallah hayırlı olsun canım neler yaptın anlat bakalım :)teşekkür ederim canım 318 çıktı değerim dün
tamam cnaım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını :))Cnm valla doktor hiçbir sıkınti yok diyor sağlıksız yumurta ve sperm birleşince olur diyor iki doktorda ara vermene gerek yok dedi bir ay korunmadan snra tekrar deneyin dedi rahmin çok temiz dedi ınan bilmiyorum cnm ama biraz ara vereceğim bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?