ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

merhaba canım ben pkoluyum eşimin değerleride düşük diye geçen sene yazın tüp denedik tutumadı bu sene şubat gibi dondurulmuş emriyo transfer edildi 2 tane oda tutmadı . ama tanıdığım bir arkadaşımın ilk deneme de tuttu. banada yaşın genç olur sıkma canını diyorlar ama olmayınca olmuyor zamanı var demek ki sizde sorun ne canım ve nerde yaptırdın merak ettim

canm senn regli kaç gün gecikti bukadar yüksek çıktı adet öncesi kan testinde sonuç belli oluyormu Allah hayırlı etsin cnm bnm
Arkadasa sormussunuz gerci. Ben kendimi yazayim..tam adet gunu 336 cikmisti benim de. Adetime 5gun kala idrarla ogrenmistim.

Sağo
canm senn regli kaç gün gecikti bukadar yüksek çıktı adet öncesi kan testinde sonuç belli oluyormu Allah hayırlı etsin cnm bnm
Sağol canım adetim 2 gün geçmişti 30.günde yaptırdım testi ama 28. Gün idrar testinde çıktı çift çizgi

Evet cnm gayet İim şükür doktorun ısrarla hatta doktorlar tekrar dene diyor bakacağım duruma göre sen nasilsin nasıl gidiyor kalp atışlarina gittin mi cnm

Hadi hayırlısı olsun toparlanmana sevindim kendini hazır hissettiğin zaman denemeye başla bu sefer herşey çok güzel olur inşallah dün gittim bebeği gördüm kalp atışları da vardı çok şükür

Ay hadi ii cnm ınş sağlıkla alacaksin kucağına

Canım
benimde ilk denemem tutmamışdı sonradan üç defa daha denedim ve tuttu ama benim bebeklerim beş aylıkken üçüde düşdü.Rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yaptım yaşamadılar.şuan tüp bebek tedavisi görüyorum yarın sabah yumurtalarım toplanacak Allah yardımcım olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…