- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
teşekkür ederim canım 318 çıktı değerim dün
merhaba canım ben pkoluyum eşimin değerleride düşük diye geçen sene yazın tüp denedik tutumadı bu sene şubat gibi dondurulmuş emriyo transfer edildi 2 tane oda tutmadı . ama tanıdığım bir arkadaşımın ilk deneme de tuttu. banada yaşın genç olur sıkma canını diyorlar ama olmayınca olmuyor zamanı var demek ki sizde sorun ne canım ve nerde yaptırdın merak ettimkızlar merhaba benm tüp bebek malesef tutmadı ilk denememdi tutar dedm ama sonuç hüsran aranızda ilk tüp bebeği tutmuş birisini tanıyan bilen varmı daha önce bu durumlara şahit olan yazın kızlar bekliyorum sebebini bulamadık çok üzgünüm şuan daha yaşımda genç neden olmuyor
Arkadasa sormussunuz gerci. Ben kendimi yazayim..tam adet gunu 336 cikmisti benim de. Adetime 5gun kala idrarla ogrenmistim.canm senn regli kaç gün gecikti bukadar yüksek çıktı adet öncesi kan testinde sonuç belli oluyormu Allah hayırlı etsin cnm bnm
Evet cnm gayet İim şükür doktorun ısrarla hatta doktorlar tekrar dene diyor bakacağım duruma göre sen nasilsin nasıl gidiyor kalp atışlarina gittin mi cnmhazal nasılsın cnm toparlayabildinmi kendini biraz
Sağol canım adetim 2 gün geçmişti 30.günde yaptırdım testi ama 28. Gün idrar testinde çıktı çift çizgicanm senn regli kaç gün gecikti bukadar yüksek çıktı adet öncesi kan testinde sonuç belli oluyormu Allah hayırlı etsin cnm bnm
Evet cnm gayet İim şükür doktorun ısrarla hatta doktorlar tekrar dene diyor bakacağım duruma göre sen nasilsin nasıl gidiyor kalp atışlarina gittin mi cnm
Ay hadi ii cnm ınş sağlıkla alacaksin kucağınaHadi hayırlısı olsun toparlanmana sevindim kendini hazır hissettiğin zaman denemeye başla bu sefer herşey çok güzel olur inşallah dün gittim bebeği gördüm kalp atışları da vardı çok şükür
kızlar merhaba benm tüp bebek malesef tutmadı ilk denememdi tutar dedm ama sonuç hüsran aranızda ilk tüp bebeği tutmuş birisini tanıyan bilen varmı daha önce bu durumlara şahit olan yazın kızlar bekliyorum sebebini bulamadık çok üzgünüm şuan daha yaşımda genç neden olmuyor
hazal geçmiş olsun noldu düşük mü yoksaAy hadi ii cnm ınş sağlıkla alacaksin kucağına
Ay hadi ii cnm ınş sağlıkla alacaksin kucağına
evet cnm bi bnm ikinci dusuk maalsef hayirlisihazal geçmiş olsun noldu düşük mü yoksa
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun tabi üzülme sağlık ersin rabbim olur yine :)evet cnm bi bnm ikinci dusuk maalsef hayirlisi
Amin cnm çok tsk rabbim hepimize hayırlı saglikli evlat versingeçmiş olsun canım hayırlısı olsun tabi üzülme sağlık ersin rabbim olur yine :)
[Ql, post: 3781bakarmisiniz
Evet tatlim pozitif.hadi inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?