evet kan verdım degerım 26 cıktı hamıleyım cok sukur
merhaba canım ben pkoluyum eşimin değerleride düşük diye geçen sene yazın tüp denedik tutumadı bu sene şubat gibi dondurulmuş emriyo transfer edildi 2 tane oda tutmadı . ama tanıdığım bir arkadaşımın ilk deneme de tuttu. banada yaşın genç olur sıkma canını diyorlar ama olmayınca olmuyor zamanı var demek ki sizde sorun ne canım ve nerde yaptırdın merak ettim
Amin canım amin inş hakkımızda hayırlısı bol bol dua etmek lazımbiz en iyi teknolojiye sahip bir hastanede yaptırdım sorun bende ki yumurta tembelliği kan pıhtılaşması ama bunların hepsi halloldu ilaçlarla eşiminde sperm sayısı düşük ama tüp bebekte önemli değil bunlar hepsi ilaçlarla sorun olmaktan kalktı buna rağmen olmuyor yaşımda genç sebebini bilmyorum meryem suresi okuyun diyorlar rabbim nasip eder inşallah
canim calismaya basla bence 1 2 gune yumurtlarsin tam kirmizi degil sanki ikinci cizgi ya da telde oyle gordum bende adetimin bitmesini bekliyorum basliycam hemen ovulasyona testine hakkimizda hayirlisi insallah gelir bu ay bebislerimiz:)Adetimin 10 günü ve testim
Sagol canım evet tam drğil ama kırmızıya yakın bugün bakalım ne çıkacak testte bu hafta sıkı çalışmam lazımcanim calismaya basla bence 1 2 gune yumurtlarsin tam kirmizi degil sanki ikinci cizgi ya da telde oyle gordum bende adetimin bitmesini bekliyorum basliycam hemen ovulasyona testine hakkimizda hayirlisi insallah gelir bu ay bebislerimiz:)
Evet tatlim pozitif.hadi inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Canım tebrikler darısı başımıza sende ovulasyon testiyle mi hamile kaldınevet kan verdımçalıştımcıktı hamıleyım cok sukur
Canım tebrikler darısı başımıza sende ovulasyon testiyle mi hamile kaldın
bende yapiyorum canim bal corek otu yarcin benimde 3. gunum bakalim adetim bitsin de ovulasyon testine de basliycam hakkimizda hayirlisiysa olur insallahSagol canım evet tam drğil ama kırmızıya yakın bugün bakalım ne çıkacak testte bu hafta sıkı çalışmam lazımbuay bal tarçına çörek otu kürü yapıyorum son 3 günüm
amin cnaım hayırlısı bu karışımdan sonra başka bişey yapılmıyor dimi çatlaması için falan bu kür yumurta büyütmek için yapılıyor ya çatlamaya da yardımcı mı?bende yapiyorum canim bal corek otu yarcin benimde 3. gunum bakalim adetim bitsin de ovulasyon testine de basliycam hakkimizda hayirlisiysa olur insallah
ilk hamiş mi ne güzel :) tebrik ederim darısı başımıza inş. sana da sorayım canım . ovulasyonda pozitifi görünce 3 gün mü çalıştın gün aşırı mı bide eşinde sorun varmıydı ?slm kızlar hepinize bu güzel yolda bol bol şanslar ben bu topiğin ilk hamilesiyim çok şükür 3 ayımızı bitirdik darısı sizlere Allah kimseye yokluğunu aratmasın size en büyük tavsiyem stres yapmayın :)
Pozitifi görünce mi 3 gün çalıştın canım eşimin değerleri iyi mi peki çok soru sordum dimi bide pozitiften kaç gün sonra gebelik testi yaptın
çok şükür eşimde bi sıkıntı yok benim çift çizgim 4 gün sürmüştüm ben o 4 günü ve sonraki günü değerlendirmiştim inşallah rabbim herkese nasip ederilk hamiş mi ne güzel :) tebrik ederim darısı başımıza inş. sana da sorayım canım . ovulasyonda pozitifi görünce 3 gün mü çalıştın gün aşırı mı bide eşinde sorun varmıydı ?
ben yapmiyorum canim ama incir kuru die bisey duymustum catlatmak icinamin cnaım hayırlısı bu karışımdan sonra başka bişey yapılmıyor dimi çatlaması için falan bu kür yumurta büyütmek için yapılıyor ya çatlamaya da yardımcı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?