ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

biz en iyi teknolojiye sahip bir hastanede yaptırdım sorun bende ki yumurta tembelliği kan pıhtılaşması ama bunların hepsi halloldu ilaçlarla eşiminde sperm sayısı düşük ama tüp bebekte önemli değil bunlar hepsi ilaçlarla sorun olmaktan kalktı buna rağmen olmuyor yaşımda genç sebebini bilmyorum meryem suresi okuyun diyorlar rabbim nasip eder inşallah

Amin canım amin inş hakkımızda hayırlısı bol bol dua etmek lazım

canim calismaya basla bence 1 2 gune yumurtlarsin tam kirmizi degil sanki ikinci cizgi ya da telde oyle gordum bende adetimin bitmesini bekliyorum basliycam hemen ovulasyona testine hakkimizda hayirlisi insallah gelir bu ay bebislerimiz:)
Sagol canım evet tam drğil ama kırmızıya yakın bugün bakalım ne çıkacak testte bu hafta sıkı çalışmam lazım buay bal tarçına çörek otu kürü yapıyorum son 3 günüm

Canım tebrikler darısı başımıza sende ovulasyon testiyle mi hamile kaldın

Saol cnm evet ovulasyon testi kullandim cnm ve 3 gun ust uste calistim cok sukur oldu[/QUOTE]
Pozitifi görünce mi 3 gün çalıştın canım eşimin değerleri iyi mi peki çok soru sordum dimi bide pozitiften kaç gün sonra gebelik testi yaptın

slm kızlar hepinize bu güzel yolda bol bol şanslar ben bu topiğin ilk hamilesiyim çok şükür 3 ayımızı bitirdik darısı sizlere Allah kimseye yokluğunu aratmasın size en büyük tavsiyem stres yapmayın :)

Sagol canım evet tam drğil ama kırmızıya yakın bugün bakalım ne çıkacak testte bu hafta sıkı çalışmam lazım buay bal tarçına çörek otu kürü yapıyorum son 3 günüm
bende yapiyorum canim bal corek otu yarcin benimde 3. gunum bakalim adetim bitsin de ovulasyon testine de basliycam hakkimizda hayirlisiysa olur insallah

bende yapiyorum canim bal corek otu yarcin benimde 3. gunum bakalim adetim bitsin de ovulasyon testine de basliycam hakkimizda hayirlisiysa olur insallah
amin cnaım hayırlısı bu karışımdan sonra başka bişey yapılmıyor dimi çatlaması için falan bu kür yumurta büyütmek için yapılıyor ya çatlamaya da yardımcı mı?

ilk hamiş mi ne güzel :) tebrik ederim darısı başımıza inş. sana da sorayım canım . ovulasyonda pozitifi görünce 3 gün mü çalıştın gün aşırı mı bide eşinde sorun varmıydı ?

[/QUOTE]
Pozitifi görünce mi 3 gün çalıştın canım eşimin değerleri iyi mi peki çok soru sordum dimi bide pozitiften kaç gün sonra gebelik testi yaptın[/QUOTE]

Evet cnm ben 11.gun test yaptım ovulasyon iki çizgi aynı renkte çalıştım 12.gun yine test yaptım ovulasyon bu sefer t çizgisi c den koyuydu çalıştım ertesi günde yine çalıştım 3 gün olmuş oldu eşimin spermleri iyidir herhalde test yaptirmadik ama ben hergün eşime havuç suyu sıktım içirdim 1usu bardağı o çok fayda eediyormuş sperm hizina dene istersen

Pozitifi görünce mi 3 gün çalıştın canım eşimin değerleri iyi mi peki çok soru sordum dimi bide pozitiften kaç gün sonra gebelik testi yaptın[/QUOTE]

Evet cnm ben 11.gun test yaptım ovulasyon iki çizgi aynı renkte çalıştım 12.gun yine test yaptım ovulasyon bu sefer t çizgisi c den koyuydu çalıştım ertesi günde yine çalıştım 3 gün olmuş oldu eşimin spermleri iyidir herhalde test yaptirmadik ama ben hergün eşime havuç suyu sıktım içirdim 1usu bardağı o çok fayda eediyormuş sperm hizina dene istersen[/QUOTE]
Cevap için sagol canım benim hakkını helal et çok soru sordum bizde ileti hareketli de sorun vardı En son şimdi ne durumda bilmiyoruz havuç suyunu duydum ama benim eşim sigara kullanıyor malesef bu kürü yapamam herhalde dimi

Pozitifi görünce mi 3 gün çalıştın canım eşimin değerleri iyi mi peki çok soru sordum dimi bide pozitiften kaç gün sonra gebelik testi yaptın

Evet cnm ben 11.gun test yaptım ovulasyon iki çizgi aynı renkte çalıştım 12.gun yine test yaptım ovulasyon bu sefer t çizgisi c den koyuydu çalıştım ertesi günde yine çalıştım 3 gün olmuş oldu eşimin spermleri iyidir herhalde test yaptirmadik ama ben hergün eşime havuç suyu sıktım içirdim 1usu bardağı o çok fayda eediyormuş sperm hizina dene istersen[/QUOTE]
Cevap için sagol canım benim hakkını helal et çok soru sordum bizde ileti hareketli de sorun vardı En son şimdi ne durumda bilmiyoruz havuç suyunu duydum ama benim eşim sigara kullanıyor malesef bu kürü yapamam herhalde dimi[/QUOTE]

Sigara içiyorsa olmaz cnm hhavuçsuyu her zzaman sorabilirsin cnm cevap veririm

ilk hamiş mi ne güzel :) tebrik ederim darısı başımıza inş. sana da sorayım canım . ovulasyonda pozitifi görünce 3 gün mü çalıştın gün aşırı mı bide eşinde sorun varmıydı ?
çok şükür eşimde bi sıkıntı yok benim çift çizgim 4 gün sürmüştüm ben o 4 günü ve sonraki günü değerlendirmiştim inşallah rabbim herkese nasip eder

papatya_2014 ve zehsel Cevap için teşekkürler kızlar ben 2 aydır gün aşırı deniyordum bu ay arka arkaya 3 gün deniyeyim pozitiften sonra poztife yakınım bakalım bu akşam ki test nasıl çıkacak

Slm kızlar bende sipariş verdim test bugün gelecek adetimde bugün bitiyo yarınbaslıcam bakalım..benim eşimde sigara içiyo da havuç suyu neden içemiyo bide eşimde sperm kalitesiz mi hızımı azmıs ne o yüzden doktor da ovülasyon testi dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…