canimm benimde adetim bugun bitmek uzere ben 10. gunde filan baslamayi dusunuyorum ovulasyon testine amca olusur yumurtam gecen ayda 12. gunde olmustu hakkimizda hayirlisi olsun insallahSlm kızlar bende sipariş verdim test bugün gelecek adetimde bugün bitiyo yarınbaslıcam bakalım..benim eşimde sigara içiyo da havuç suyu neden içemiyo bide eşimde sperm kalitesiz mi hızımı azmıs ne o yüzden doktor da ovülasyon testi dedi..
sagol canımben yapmiyorum canim ama incir kuru die bisey duymustum catlatmak icin
Benim en yakın bu koyulukta oluyor. Hiç eşit ya da çokyyakın olmadı. Bence değerlendirkızlar testim böyle çıktı degerlendiriyim mi
Benim en yakın bu koyulukta oluyor. Hiç eşit ya da çokyyakın olmadı. Bence değerlendir
Cnm ben bunu her arkadasa anlatiyorum sana da soyleyeyim yumurtlama ile yumurta catlamasi ayni sey kimisi once yumurtlama olacagini sonra o yumurtanin catlayacagini saniyor..ovulasyon testi cift cizgi ciktigin da 24-36 saat sonra yumurtlama olacagini gosteriyor..cizgi silikleatiginde yumurtlama olmus demektirarkadaşlar ıyı aksamlar,
bende ovulasyon testı kullanıyorum yalnız ovulasyon testı sılık çıkmaya başladığında yumurta çatlıyor mus gerçekten ciGi mı bu konuda bılgılerınızı paylaşırsanız cok sevınırım
Cnm ben bunu her arkadasa anlatiyorum sana da soyleyeyim yumurtlama ile yumurta catlamasi ayni sey kimisi once yumurtlama olacagini sonra o yumurtanin catlayacagini saniyor..ovulasyon testi cift cizgi ciktigin da 24-36 saat sonra yumurtlama olacagini gosteriyor..cizgi silikleatiginde yumurtlama olmus demektir
Cnm ben ne zamandir yumurtlama ile catlamanin ayni sey oldugunu anlatmaya calisiyorum bazilari daha catlamanin sonradan olacagini saniyor yoksa cvb vermekte sorun yok☺bak sende tam olarak anlamamissin daha☺cnm Lh hormonu yumurtlama olmadan pik yapiyor ortalama 24 saat sonra da yumurta folikulden disari atiliyor buna yumurtlama deniyor o folikulden disari atilmasina kimisi catlama da diyorcevabın ıcın teşekkür ederım canım bu soru senı bıraz bunaltmış sanırım kusura bakma bı de ben sordum yanı cıft cızgı olup sılıklesene kadar yumurtlama ve çatlama gerceklesmıs oluyo doğru mu anladım
Cift cizgi kayboldugunda catlama=yumurtlama gerceklesiyor yani cnmarkadaşlar ıyı aksamlar,
bende ovulasyon testı kullanıyorum yalnız ovulasyon testı sılık çıkmaya başladığında yumurta çatlıyor mus gerçekten oyle mı bu konuda bılgılerınızı paylaşırsanız cok sevınırım
tamam canım cok teşekkür ederım senın yazdığın gıbı okumadım hıc o yüzden karıştı bıraz paylaştığın ıcın saolCnm ben ne zamandir yumurtlama ile catlamanin ayni sey oldugunu anlatmaya calisiyorum bazilari daha catlamanin sonradan olacagini saniyor yoksa cvb vermekte sorun yok☺bak sende tam olarak anlamamissin daha☺cnm Lh hormonu yumurtlama olmadan pik yapiyor ortalama 24 saat sonra da yumurta folikulden disari atiliyor buna yumurtlama deniyor o folikulden disari atilmasina kimisi catlama da diyor
Onemli degil cnm bazilari bu konulari anlamadigi icin kendi kendilerinin aklinda soru isareti birakiyorlar...aklina takilan bir sey okursa sor yine detamam ckendilerininekkür ederım senın yazdığın gıbı okumadım hıc o yüzden karıştı bıraz paylaştığın ıcın saol
bence o gun bugun yada yarın olabılır canım 24 saat sonra oluyor ya cıft cızgıyı gördükten sonra artık sana kalmış hayırlısı olsunkızlar o gün bugün mu bir bakın ustekini yaptım dalgali çıkınca başka test açtım.
bence o gun bugun yada yarın olabılır canım 24 saat sonra oluyor ya cıft cızgıyı gördükten sonra artık sana kalmış hayırlısı olsun
kızlar bişi soracam şu ovulasyon testinde çift çizgi gördüğünüz zamanla uzayan akıntınızın olduğu zaman aynımı yoksa farklı zamanlarda da olabiliyormu
akıntıyı gördüm bende ama çizgiler cok koyu değildi belli oluyordu o kadar .....galiba bu ayda olmadı bugün 30. gün göğüslerimde sızı acı hiç bişi yokcanım ben pozitif gördüğüm günün ertesi günü gördüm akintiyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?