ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

canimm benimde adetim bugun bitmek uzere ben 10. gunde filan baslamayi dusunuyorum ovulasyon testine amca olusur yumurtam gecen ayda 12. gunde olmustu hakkimizda hayirlisi olsun insallah

kızlar testim böyle çıktı degerlendiriyim mi

Eklentiler

• 20141118_110013-1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 128
Kızlar babystart tükürükten ovulasyon testini kullanan var mi aranizda.kullanimi tam olarak nasıl.....

Benim en yakın bu koyulukta oluyor. Hiç eşit ya da çokyyakın olmadı. Bence değerlendir

Hımm bende kararsizim aslında bu gece mi denesem yarın gece mi diye ya siliklesirse diye korkuyorum sağlı sollu agrilarim oluyor.
ilk kez kullaniyorum ovulasyon kitini.
aslinda fotoda çok belirgin cikmamis normalde daha koyumsu ama c kadar daha değil 1 ton daha koyu olsa

arkadaşlar ıyı aksamlar,
bende ovulasyon testı kullanıyorum yalnız ovulasyon testı sılık çıkmaya başladığında yumurta çatlıyor mus gerçekten oyle mı bu konuda bılgılerınızı paylaşırsanız cok sevınırım

Cnm ben bunu her arkadasa anlatiyorum sana da soyleyeyim yumurtlama ile yumurta catlamasi ayni sey kimisi once yumurtlama olacagini sonra o yumurtanin catlayacagini saniyor..ovulasyon testi cift cizgi ciktigin da 24-36 saat sonra yumurtlama olacagini gosteriyor..cizgi silikleatiginde yumurtlama olmus demektir

cevabın ıcın teşekkür ederım canım bu soru senı bıraz bunaltmış sanırım kusura bakma bı de ben sordum yanı cıft cızgı olup sılıklesene kadar yumurtlama ve çatlama gerceklesmıs oluyo doğru mu anladım

Cnm ben ne zamandir yumurtlama ile catlamanin ayni sey oldugunu anlatmaya calisiyorum bazilari daha catlamanin sonradan olacagini saniyor yoksa cvb vermekte sorun yok☺bak sende tam olarak anlamamissin daha☺cnm Lh hormonu yumurtlama olmadan pik yapiyor ortalama 24 saat sonra da yumurta folikulden disari atiliyor buna yumurtlama deniyor o folikulden disari atilmasina kimisi catlama da diyor

Cift cizgi kayboldugunda catlama=yumurtlama gerceklesiyor yani cnm

tamam canım cok teşekkür ederım senın yazdığın gıbı okumadım hıc o yüzden karıştı bıraz paylaştığın ıcın saol

kızlar o gün bugün mu bir bakın ustekini yaptım dalgali çıkınca başka test açtım.

Eklentiler

• 20141119_153710.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 138
Selam kızlar dün pozitif çıkmıştı 17.ci gün.
Bu günku testim siliklesmisti ve dünkü şiddetli ağrımdan bugün eser yoktu.
iki testide paylaşıyorum sizce catladimi?

Eklentiler

• 2014-11-20 13.01.37.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 106
  • 2014-11-20 13.02.46.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 119
kızlar bişi soracam şu ovulasyon testinde çift çizgi gördüğünüz zamanla uzayan akıntınızın olduğu zaman aynımı yoksa farklı zamanlarda da olabiliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…