akıntıyı gördüm bende ama çizgiler cok koyu değildi belli oluyordu o kadar .....galiba bu ayda olmadı bugün 30. gün göğüslerimde sızı acı hiç bişi yok
12 ile 5 arasında hiç sıvı almadan yaptım hergün 5 de ama çift çizgiyi göremedim ama akıntı oldu bayağı yumurtlamama veya catlamamış olma ihtimali varmıdır acabahımm peki idrar ve sıvı alimina dikkat ediyormusun oda yanlış sonuç verebilir.
ben 17.gün pozitif gördüm 18.ci gün akıntı gördüm bugün 19.cu gün test baya siliklesmis..
sen değerlendir derim BACIM ne olur ne olmaz
12 ile 5 arasında hiç sıvı almadan yaptım hergün 5 de ama çift çizgiyi göremedim ama akıntı oldu bayağı yumurtlamama veya catlamamış olma ihtimali varmıdır acaba
ultrasona girmek için ne zaman gitmem lazımki ortalaama 14. gün gitsem olurmu hergün kontrol mü oluyo o iş nasıl oluyorbence saat gayet uygun Muş.
bunu en iyi ultrason a girerek anlabilirsin.
bende 11 ile 15 arası 4 saat tutarak yaptım sen hemen hemen 5 saat tutmussun
ultrasona girmek için ne zaman gitmem lazımki ortalaama 14. gün gitsem olurmu hergün kontrol mü oluyo o iş nasıl oluyor
sağol canım valla bu ay da olmazsa sıra ona geldi off ya allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsincanım yumurta takıbi için gidersen regl 3. günü gidiyorsun hormon felan bakılıyor sonra klomen veriyor iciyorsun 2 günde 1 çağırıyor alttan bakıyor 18mm ve sonrasinda çatlama iğnesi oluyorsun gün veriyor ilişki için.
normalde merak ettim bir ayak üstü baktirayim dersen regl 13. gün gidersin bakar yumurtaya
sağol canım valla bu ay da olmazsa sıra ona geldi off ya allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
7 aydır korunmuyoruz bizde ama ciddi anlamda gün aşırı olarak 2. ayımız ....ben gittim doktora rahim yumurtalıklar temiz bi problem yok dedi ama eşim hiç gitmedi acaba onda mı sorun var diye düşünmeye başlıycam artıkamin Birtanem korkulacak bişi yok ben 2 ay yaptırdım baktım tutmuyor ve beni moralman yoruyor bıraktım.
bende bu ay olmaza 1 sene dolacak. eşimle ben gene çıkacaz işte bizim için en zor süreç başlayacak hsg istencek vs.
7 aydır korunmuyoruz bizde ama ciddi anlamda gün aşırı olarak 2. ayımız ....ben gittim doktora rahim yumurtalıklar temiz bi problem yok dedi ama eşim hiç gitmedi acaba onda mı sorun var diye düşünmeye başlıycam artıkinşallah olur canım benim hsg ye gerek kalmaz
inşallah canım ....büyük konuşmayayım ama sperm testi eşim yaptırmadan daha doktora gidecek değilim oramızı buramızı açıp doktorun önüne koyuyoruz beyimiz iki dk işi yapamıyor .....olur diyo zamanı gelince ....rahat adamlar :)inşallah Birtanem ya benimkide gitmedi ama kavga gürültü edip mecbur goturucem ben 1 senedir kendimi minciklattim hep biraz da o fedakarlık yapsın..
Rabbim fazla bekletmeden nasip eder inşallah
inşallah canım ....büyük konuşmayayım ama sperm testi eşim yaptırmadan daha doktora gidecek değilim oramızı buramızı açıp doktorun önüne koyuyoruz beyimiz iki dk işi yapamıyor .....olur diyo zamanı gelince ....rahat adamlar :)
çift çizgi bildiğim kadarıyla yakında yumurtlayacağını gösteriyor çift çizgi sonrası bi süre daha devam edin diyorlar canım allah hakkına hayırlısını nasip etsindüz mantık hepsi aynı gidiyor.
bende gitmiyecem artık dedim ve evde ovulasyon test geldi aklıma onu ilk kez bu ay kullandım ve cok sukur pozitif gördüm degerlendirdik. dün siliklesti bugün iyice siliklemis tamamdir dedim.
şimdide ilk kez goguslerim
ağrıyor yumurtlamadan sonra yürürken ağrıyor dokununca ağrıyor Hayır. olsun diyorum.
:)
çift çizgi bildiğim kadarıyla yakında yumurtlayacağını gösteriyor çift çizgi sonrası bi süre daha devam edin diyorlar canım allah hakkına hayırlısını nasip etsin
inşallah canım ....büyük konuşmayayım ama sperm testi eşim yaptırmadan daha doktora gidecek değilim oramızı buramızı açıp doktorukullanıyor yani ben boşuna hormon yüklemiş oldum kendime.eyuyoruz beyimiz iki dk işi yapamıyor .....olur diyo zamanı gelince ....rahat adamlar :)
canım gitmiyor olacağı zaman olur diyo ....ben napim az ikna etmeye calışınca iyice problem oluyorBence eşin gidip baktirsin ben de sorun olmamasina rağmen klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 ay boyunca.sonra eşim kendisi gitti doktora sperm hareketliliği baya düşük çikti ilaç kullaniyor
inşallah canım benim gerçi karı koca hiçbir problemi olmayıp yıllardır cocukları olmayanda var nasip işteYani boşuboşuna bir sürü hormon almış oldum.inşallah keciboynuzu ve ilaçlar eşime yarar.
canım gitmiyor olacağı zaman olur diyo ....ben napim az ikna etmeye calışınca iyice problem oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?