ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

akıntıyı gördüm bende ama çizgiler cok koyu değildi belli oluyordu o kadar .....galiba bu ayda olmadı bugün 30. gün göğüslerimde sızı acı hiç bişi yok

hımm peki idrar ve sıvı alimina dikkat ediyormusun oda yanlış sonuç verebilir.
ben 17.gün pozitif gördüm 18.ci gün akıntı gördüm bugün 19.cu gün test baya siliklesmis..
sen değerlendir derim BACIM ne olur ne olmaz

12 ile 5 arasında hiç sıvı almadan yaptım hergün 5 de ama çift çizgiyi göremedim ama akıntı oldu bayağı yumurtlamama veya catlamamış olma ihtimali varmıdır acaba

12 ile 5 arasında hiç sıvı almadan yaptım hergün 5 de ama çift çizgiyi göremedim ama akıntı oldu bayağı yumurtlamama veya catlamamış olma ihtimali varmıdır acaba

bence saat gayet uygun Muş.
bunu en iyi ultrason a girerek anlabilirsin.
bende 11 ile 15 arası 4 saat tutarak yaptım sen hemen hemen 5 saat tutmussun

bence saat gayet uygun Muş.
bunu en iyi ultrason a girerek anlabilirsin.
bende 11 ile 15 arası 4 saat tutarak yaptım sen hemen hemen 5 saat tutmussun
ultrasona girmek için ne zaman gitmem lazımki ortalaama 14. gün gitsem olurmu hergün kontrol mü oluyo o iş nasıl oluyor

ultrasona girmek için ne zaman gitmem lazımki ortalaama 14. gün gitsem olurmu hergün kontrol mü oluyo o iş nasıl oluyor

canım yumurta takıbi için gidersen regl 3. günü gidiyorsun hormon felan bakılıyor sonra klomen veriyor iciyorsun 2 günde 1 çağırıyor alttan bakıyor 18mm ve sonrasinda çatlama iğnesi oluyorsun gün veriyor ilişki için.
normalde merak ettim bir ayak üstü baktirayim dersen regl 13. gün gidersin bakar yumurtaya

sağol canım valla bu ay da olmazsa sıra ona geldi off ya allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

sağol canım valla bu ay da olmazsa sıra ona geldi off ya allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

amin Birtanem korkulacak bişi yok ben 2 ay yaptırdım baktım tutmuyor ve beni moralman yoruyor bıraktım.
bende bu ay olmaza 1 sene dolacak. eşimle ben gene çıkacaz işte bizim için en zor süreç başlayacak hsg istencek vs.

7 aydır korunmuyoruz bizde ama ciddi anlamda gün aşırı olarak 2. ayımız ....ben gittim doktora rahim yumurtalıklar temiz bi problem yok dedi ama eşim hiç gitmedi acaba onda mı sorun var diye düşünmeye başlıycam artık inşallah olur canım benim hsg ye gerek kalmaz

inşallah Birtanem ya benimkide gitmedi ama kavga gürültü edip mecbur goturucem ben 1 senedir kendimi minciklattim hep biraz da o fedakarlık yapsın..
Rabbim fazla bekletmeden nasip eder inşallah

inşallah Birtanem ya benimkide gitmedi ama kavga gürültü edip mecbur goturucem ben 1 senedir kendimi minciklattim hep biraz da o fedakarlık yapsın..
Rabbim fazla bekletmeden nasip eder inşallah
inşallah canım ....büyük konuşmayayım ama sperm testi eşim yaptırmadan daha doktora gidecek değilim oramızı buramızı açıp doktorun önüne koyuyoruz beyimiz iki dk işi yapamıyor .....olur diyo zamanı gelince ....rahat adamlar :)

düz mantık hepsi aynı gidiyor.
bende gitmiyecem artık dedim ve evde ovulasyon test geldi aklıma onu ilk kez bu ay kullandım ve cok sukur pozitif gördüm degerlendirdik. dün siliklesti bugün iyice siliklemis tamamdir dedim.
şimdide ilk kez goguslerim
ağrıyor yumurtlamadan sonra yürürken ağrıyor dokununca ağrıyor Hayır. olsun diyorum.
:)

çift çizgi bildiğim kadarıyla yakında yumurtlayacağını gösteriyor çift çizgi sonrası bi süre daha devam edin diyorlar canım allah hakkına hayırlısını nasip etsin

çift çizgi bildiğim kadarıyla yakında yumurtlayacağını gösteriyor çift çizgi sonrası bi süre daha devam edin diyorlar canım allah hakkına hayırlısını nasip etsin

işte benimde çift çizgi çıktı aynı koyulukta sonra ki gün siliklesmişti bugün dahada silindi :)

Bence eşin gidip baktirsin ben de sorun olmamasina rağmen klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 ay boyunca.sonra eşim kendisi gitti doktora sperm hareketliliği baya düşük çikti ilaç kullaniyor

Bence eşin gidip baktirsin ben de sorun olmamasina rağmen klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 ay boyunca.sonra eşim kendisi gitti doktora sperm hareketliliği baya düşük çikti ilaç kullaniyor
canım gitmiyor olacağı zaman olur diyo ....ben napim az ikna etmeye calışınca iyice problem oluyor

bütün anne adayları sırf sizlerle aynı duyguları paylaştığım için üyelik aldım ve sizlerle yaşadığımı paylaşmak istedim. altı aydır çocuk istememize rağmen kısmet olmuyordu. ve forumda araştırıp okuduktan sonra ovülasyon testinin işe yaradığını duydum ve hemen sipariş verdim. ikinci ay kullanmamın sonucunda hamile olduğumu öğrendim:) o ay incir suyu içtim,eşime keçi boynuzu kaynatıp suyunu içirdim. bir de ilişkiye girmeden önce kahve içirdim onunda iyi olduğunu duymuştum. sizlerde deneyin zararı olan şeyler değil sonuçta. belli bir problem var mı diye doktorada gitmedik. zamanı var her şeyin. bol bol dua edin meryem suresini okuyun . Rabbim bütün isteyen anne adaylarına hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Olanlarıda Rabbim korusun.

Son düzenleme:
Selam kızlar 19 Kasım ovulasyon test pozitifi gösterdi degerlendirdik.
yanlız Dün ve Bugün olmak üzere Goguslerim şişti ve agriyorlar dokunamiyorum.
ilk kez böyle bisile karşı karsiyayim sizde böyle yasayip hamile kalan varmı?
ilk kez yumurtlama sonrası göğüs ağrısı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…