benim de yumurtlamadan beş altı gün sonra göğüs hassasiyetini hissettim. benim reglim yaklaştığında falanda hiç olmazdı. sağa sola dönerken kendini hissettiren ağrı vardı. ve kasığımdan sağ bacağıma inen bi ağrı vardı. en büyük belirtilerim bunlardı . inşallah hamilesindir canım
inşallah bebişinin sana verdiği bir sinyaldir. benimkisinin sinyali ilk göğüslerdibenim yumurtlamadan 1 gün sonra oldu.
hala devam ediyor sağa sola dönerken yatakta acıyor normalde ters yatıyorum üstüne yatarak 2 gündür yatamiyorum.
inşallah gelir bebeğim 1 senedir bekliyoruz onu dört gozle.
:)
inşallah bebişinin sana verdiği bir sinyaldir. benimkisinin sinyali ilk göğüslerdiRabbim bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın.
Canim yani cift cizgiyi gorduk o gun mu yumurtladik nekadar sure calismaya devam etmeli siliklesinceye kadarmi ?Cnm ben ne zamandir yumurtlama ile catlamanin ayni sey oldugunu anlatmaya calisiyorum bazilari daha catlamanin sonradan olacagini saniyor yoksa cvb vermekte sorun yok☺bak sende tam olarak anlamamissin daha☺cnm Lh hormonu yumurtlama olmadan pik yapiyor ortalama 24 saat sonra da yumurta folikulden disari atiliyor buna yumurtlama deniyor o folikulden disari atilmasina kimisi catlama da diyor
Cift cizgiden 24 saat ile 48 saat sonrasinda yumurtlama oluyor...eger sperm kalitesi ve sayisi iyiyse cift cizgi ciktigi gun ve ertesi iki gunu degerlendirmeniz lazimCanim yani cift cizgiyi gorduk o gun mu yumurtladik nekadar sure calismaya devam etmeli siliklesinceye kadarmi ?
ıstersen bıraz daha bekle canım daha net sonuç alırsınkizlar benim bugün bat günüm ama suana kadar gelen giden yok sizce yarin sabah test yapayim mi erken mi olur
benim herifi anlatmışsın sanki:))inşallah canım ....büyük konuşmayayım ama sperm testi eşim yaptırmadan daha doktora gidecek değilim oramızı buramızı açıp doktorun önüne koyuyoruz beyimiz iki dk işi yapamıyor .....olur diyo zamanı gelince ....rahat adamlar :)
Öyle şeyler yapmak istemiyorum ben istiyorum diye değil kendi baba olmak istediği için gitsin istiyorum ilerde bir sorun olsa sen istedin der belki işi garantiye almak lazımbenim herifi anlatmışsın sanki:))
1 sene boyunca gönderememiştim. baktım olmuyor duygu sömürüsü yaptım napim. her doktor çıkışı psikolojıimi, ruh halimi anlattım, ne kadar utandığımı, canımın ne kadar acıdığını falan... sen hiç bir yerini açmayacaksın, üstüne zevk alarak yaptığın bişey bu diye konuştum. ve bundan sonra bu konuyu açmayacam sana dedim. vicdan yaptı heralde ve gitti:)
D DML ECEM NAZ sagol canim cvp icin. beklemek cok zor yaa
cnm nasılsın nasıl gidiyor gebelik kaçıncı hafta duydun kalp sesiniHadi hayırlısı olsun toparlanmana sevindim kendini hazır hissettiğin zaman denemeye başla bu sefer herşey çok güzel olur inşallah dün gittim bebeği gördüm kalp atışları da vardı çok şükür
cnım bak yukarda yazdım benimde öylr oldu değerlendir sen yumurtlama günleriniKizlarr gunaydinn bana yardim edermisinizz ovulasyon testine basladimm. Adetim biter bitmez baslayayim dedim 8. Gunden itibaren 8-9-10. gunler cok az farkla koyulasan silik cizgiler cikti. 11. gun ise ikinci cizgi ben dahada koyulasmasini beklerken kayboldu. fotografini da paylasiyorum. LUTFEN BANA YARDIMCI OLUNN. COK CANIM SIKILDI
Tuncer82, post: 37946894, member: 617357"]cnım bak yukarda yazdım benimde öylr oldu değerlendir sen yumurtlama günlerini
canım adet günene bağlı ben 32 günde bir adet oluyorum 10.gününden başladık yumurtlamam 17 falan ben 14 sanıyordum hesaplamalarda baktım 17 ama 10.gününden dan sonra çalışmaya başladık 20 sine kadar çok şükür tuttuYani 14.gun muhabbetini mi diyorsun? Biz her ay o gunleri degerlendiriyoruz ama olmadi. Dedim herhalde baska bi gun yumurtlama oluyo. Ondan teste basladim ama boyle olunca da sinirlerim bozuldu. Deli gibi aglayasim geldi.
canım adet günene bağlı ben 32 günde bir adet oluyorum 10.gününden başladık yumurtlamam 17 falan ben 14 sanıyordum hesaplamalarda baktım 17 ama 10.gününden dan sonra çalışmaya başladık 20 sine kadar çok şükür tuttu
dr gittin mi canım sen yumurtluyormusun onu biliyormusun dr da yapıyo yumurta takibi ben yaptırmıştım ve yumurtamın yeterince büyümediği ortaya çıkmıştı gitmsediysen git boşa zaman kaybetme benim gibiAnladim cnm benim 28-29gunde bir oluyor benimki oyle yumurtlama gununu anliyolarmis agri oluyomus akinti oluyomus ben hic farketmiyorum oyle seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?