ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

benim de yumurtlamadan beş altı gün sonra göğüs hassasiyetini hissettim. benim reglim yaklaştığında falanda hiç olmazdı. sağa sola dönerken kendini hissettiren ağrı vardı. ve kasığımdan sağ bacağıma inen bi ağrı vardı. en büyük belirtilerim bunlardı . inşallah hamilesindir canım

benim yumurtlamadan 1 gün sonra oldu.
hala devam ediyor sağa sola dönerken yatakta acıyor normalde ters yatıyorum üstüne yatarak 2 gündür yatamiyorum.
inşallah gelir bebeğim 1 senedir bekliyoruz onu dört gozle.
:)

benim yumurtlamadan 1 gün sonra oldu.
hala devam ediyor sağa sola dönerken yatakta acıyor normalde ters yatıyorum üstüne yatarak 2 gündür yatamiyorum.
inşallah gelir bebeğim 1 senedir bekliyoruz onu dört gozle.
:)
inşallah bebişinin sana verdiği bir sinyaldir. benimkisinin sinyali ilk göğüslerdi Rabbim bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın.

Canim yani cift cizgiyi gorduk o gun mu yumurtladik nekadar sure calismaya devam etmeli siliklesinceye kadarmi ?

Canim yani cift cizgiyi gorduk o gun mu yumurtladik nekadar sure calismaya devam etmeli siliklesinceye kadarmi ?
Cift cizgiden 24 saat ile 48 saat sonrasinda yumurtlama oluyor...eger sperm kalitesi ve sayisi iyiyse cift cizgi ciktigi gun ve ertesi iki gunu degerlendirmeniz lazim

benim herifi anlatmışsın sanki:))
1 sene boyunca gönderememiştim. baktım olmuyor duygu sömürüsü yaptım napim. her doktor çıkışı psikolojıimi, ruh halimi anlattım, ne kadar utandığımı, canımın ne kadar acıdığını falan... sen hiç bir yerini açmayacaksın, üstüne zevk alarak yaptığın bişey bu diye konuştum. ve bundan sonra bu konuyu açmayacam sana dedim. vicdan yaptı heralde ve gitti:)

Öyle şeyler yapmak istemiyorum ben istiyorum diye değil kendi baba olmak istediği için gitsin istiyorum ilerde bir sorun olsa sen istedin der belki işi garantiye almak lazım zaten bu ay da olmadı yaaa 8. Denemeye inşallah

günaydın kzılar ben bu ay ilk kez kullanıştım ovulasyon testi hep silik çıkmıştı sinirim bozulmuştu yumurtlamadım diye kendi bildiğim yöntemle kaçırmadım yumurtlama günlerimi onu dinlemedim yanı çok şükür gebeyim silik çıksa bile değerlendirin ben çok güvenmiyorum o teste

cnm nasılsın nasıl gidiyor gebelik kaçıncı hafta duydun kalp sesini

Kizlarr gunaydinn bana yardim edermisinizz ovulasyon testine basladimm. Adetim biter bitmez baslayayim dedim 8. Gunden itibaren 8-9-10. gunler cok az farkla koyulasan silik cizgiler cikti. 11. gun ise ikinci cizgi ben dahada koyulasmasini beklerken kayboldu. fotografini da paylasiyorum. LUTFEN BANA YARDIMCI OLUNN. COK CANIM SIKILDI

Eklentiler

• 20141124_105453.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 68
cnım bak yukarda yazdım benimde öylr oldu değerlendir sen yumurtlama günlerini

Tuncer82, post: 37946894, member: 617357"]cnım bak yukarda yazdım benimde öylr oldu değerlendir sen yumurtlama günlerini

Yani 14.gun muhabbetini mi diyorsun? Biz her ay o gunleri degerlendiriyoruz ama olmadi. Dedim herhalde baska bi gun yumurtlama oluyo. Ondan teste basladim ama boyle olunca da sinirlerim bozuldu. Deli gibi aglayasim geldi.

Yani 14.gun muhabbetini mi diyorsun? Biz her ay o gunleri degerlendiriyoruz ama olmadi. Dedim herhalde baska bi gun yumurtlama oluyo. Ondan teste basladim ama boyle olunca da sinirlerim bozuldu. Deli gibi aglayasim geldi.
canım adet günene bağlı ben 32 günde bir adet oluyorum 10.gününden başladık yumurtlamam 17 falan ben 14 sanıyordum hesaplamalarda baktım 17 ama 10.gününden dan sonra çalışmaya başladık 20 sine kadar çok şükür tuttu

Anladim cnm benim 28-29gunde bir oluyor benimki oyle yumurtlama gununu anliyolarmis agri oluyomus akinti oluyomus ben hic farketmiyorum oyle seyler.

Anladim cnm benim 28-29gunde bir oluyor benimki oyle yumurtlama gununu anliyolarmis agri oluyomus akinti oluyomus ben hic farketmiyorum oyle seyler.
dr gittin mi canım sen yumurtluyormusun onu biliyormusun dr da yapıyo yumurta takibi ben yaptırmıştım ve yumurtamın yeterince büyümediği ortaya çıkmıştı gitmsediysen git boşa zaman kaybetme benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…