ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

canım bebegın hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın ıns bende yumurtlama testı kullandım bu ay sen ne kadar sure sonra hamıle olduğunu ogrendın yumurtladıktan sonra

kızlar ovulasyon testı ıle hamılelık anlasılırmı ??? benım adetım 1 hafta gectı yaptım cıft cızgı cıkıo :S

ovulasyon donemımde hep cıft cıktı onları degerlendırdık sonra yaptım tek cızgı cıktı adetım gecıkınce denıyım dedım 4 gun sonra cıft dedı bende hayal kırıklıqı ugramıyım dıyorum klomen adet gecıkmesı yaparmı gercı ben kullandım bu ılacı ılk ay gecıkme yapmadı gununde oldum sımdı 1 hafta gecıktı :S

dr gittin mi canım sen yumurtluyormusun onu biliyormusun dr da yapıyo yumurta takibi ben yaptırmıştım ve yumurtamın yeterince büyümediği ortaya çıkmıştı gitmsediysen git boşa zaman kaybetme benim gibi

Yok canim yaptirmadim hic bi ara prolaktin yuksek cikmisti o zaman kontroller yaptilar ama bisi demediler.

çatlatma ıgnesı oldun mu ? eger olduysan ve gebelik oluşmadı ıse 14 gun sonra adet olunuyor mus 14 gunu gectıysen hamıle olabılırsın umutlandırmak ıstemem canım bı test yapmanda fayda var

çatlatma ıgnesı oldun mu ? eger olduysan ve gebelik oluşmadı ıse 14 gun sonra adet olunuyor mus 14 gunu gectıysen hamıle olabılırsın umutlandırmak ıstemem canım bı test yapmanda fayda var

yok canım catlatma ıgnesı falan ben asılama olucaktım bu ay klomen verdı yumurtalar buyusun dıye fazla buyumedı dıye ıptal olmustu ıns hamıleyımdır :)

kızlar slm..Ovülasyon testini adetin 10. gününden beri yapıyorum bugün 13. gün hep silik belli belirsiz giderek koyulaşması gerekmiyo mu erken mi yumurtladım da geçti acaba...

kızlar çatlamış demek mi bu? değerlendirmelere başlayayımmı???

Eklentiler

• 10822437_10152398276440881_1686182980_n.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 77
ayy canım bilmiyorum ya 10. günde silikti bugünde silik ben eşimin sperm kalitesi düşük diye o beklemeyi düşünüyodum ama böle olmaz sanırım..
olumsuz düşünme canım bende olmaz dedim bak oldu rabbim dilerse olur inş dua et ve değerlendir kötü düşünme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…