- 26 Ekim 2014
- 369
- 128
- 53
- 37
günaydın kzılar ben bu ay ilk kez kullanıştım ovulasyon testi hep silik çıkmıştı sinirim bozulmuştu yumurtlamadım diye kendi bildiğim yöntemle kaçırmadım yumurtlama günlerimi onu dinlemedim yanı çok şükür gebeyim silik çıksa bile değerlendirin ben çok güvenmiyorum o teste
kızlar ovulasyon testı ıle hamılelık anlasılırmı ??? benım adetım 1 hafta gectı yaptım cıft cızgı cıkıo :S
dr gittin mi canım sen yumurtluyormusun onu biliyormusun dr da yapıyo yumurta takibi ben yaptırmıştım ve yumurtamın yeterince büyümediği ortaya çıkmıştı gitmsediysen git boşa zaman kaybetme benim gibi
ovulasyon donemımde hep cıft cıktı onları degerlendırdık sonra yaptım tek cızgı cıktı adetım gecıkınce denıyım dedım 4 gun sonra cıft dedı bende hayal kırıklıqı ugramıyım dıyorum klomen adet gecıkmesı yaparmı gercı ben kullandım bu ılacı ılk ay gecıkme yapmadı gununde oldum sımdı 1 hafta gecıktı :S
sğl canım amin darısı başına inş adete 2 gün kala canım idrarde çıktı birgün geçince kandacanım bebegın hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın ıns bende yumurtlama testı kullandım bu ay sen ne kadar sure sonra hamıle olduğunu ogrendın yumurtladıktan sonra
öyle diyorlar bende de çift çıkmıştı canım gebeyim inş sende öylesindirkızlar ovulasyon testı ıle hamılelık anlasılırmı ??? benım adetım 1 hafta gectı yaptım cıft cızgı cıkıo :S
çatlatma ıgnesı oldun mu ? eger olduysan ve gebelik oluşmadı ıse 14 gun sonra adet olunuyor mus 14 gunu gectıysen hamıle olabılırsın umutlandırmak ıstemem canım bı test yapmanda fayda var
öyle diyorlar bende de çift çıkmıştı canım gebeyim inş sende öylesindir
inş gebesindir cnmovulasyon testı ıle yaptıgında cıft cızgı cıktımı canım ıns canım yaaaa dua edın :)
yok canım benimde öyleydi takılma ona değerlendir benim hiç koyu olmadıkızlar slm..Ovülasyon testini adetin 10. gününden beri yapıyorum bugün 13. gün hep silik belli belirsiz giderek koyulaşması gerekmiyo mu erken mi yumurtladım da geçti acaba...
yok canım catlatma ıgnesı falan ben asılama olucaktım bu ay klomen verdı yumurtalar buyusun dıye fazla buyumedı dıye ıptal olmustu ıns hamıleyımdır :)
ayy canım bilmiyorum ya 10. günde silikti bugünde silik ben eşimin sperm kalitesi düşük diye o beklemeyi düşünüyodum ama böle olmaz sanırım..yok canım benimde öyleydi takılma ona değerlendir benim hiç koyu olmadı
olumsuz düşünme canım bende olmaz dedim bak oldu rabbim dilerse olur inş dua et ve değerlendir kötü düşünme hiçayy canım bilmiyorum ya 10. günde silikti bugünde silik ben eşimin sperm kalitesi düşük diye o beklemeyi düşünüyodum ama böle olmaz sanırım..
peki dün değerlendirdim :) sence bigün araylamı yoksa yumurtlama günlerinde hergün mü daha iyi acaba..olumsuz düşünme canım bende olmaz dedim bak oldu rabbim dilerse olur inş dua et ve değerlendir kötü düşünme hiç
canım eşinin siperm kalitesi kötüyse bir gün ara verpeki dün değerlendirdim :) sence bigün araylamı yoksa yumurtlama günlerinde hergün mü daha iyi acaba..
bilmiyorum canım kafam karma karısık valla sprem kalitesi düşükmüş ama ilaç kullanıyo bugünde yumurtalıklarım sancı yapıyo arada...canım eşinin siperm kalitesi kötüyse bir gün ara ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?