ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar slm..Ovülasyon testini adetin 10. gününden beri yapıyorum bugün 13. gün hep silik belli belirsiz giderek koyulaşması gerekmiyo mu erken mi yumurtladım da geçti acaba...

Ben 8.gunden itibaren yaptim hep silik cikiyordu bu gun 11.gun cizgi kayboldu nolcak bilmiyorum :s

Ben 8.gunden itibaren yaptim hep silik cikiyordu bu gun 11.gun cizgi kayboldu nolcak bilmiyorum :s
benimde canım biraz önce yaptım çizgi falan yok çok su içtim ondanmı acaba sende mi öle normalde sıvıyı azaltıp 3 saat sora falan yapmak gerekmiş..

Merhaba arkadaşlar,
Bir şey sormak istiyorum: "(gebe olmayan arkadaşlar) ovulasyon testi pozitif çıktıktan kaç gün sonra adet oldunuz?"
8 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama gebelik oluşmadı.
Bu ay 11 kasımda pozitif sonucu yakaladım (11, 12 ve 14ünde denedik).
13 gun oldu, gebelik testi negatif çıktı.
Ne zaman adet başlar?
Tesekkur ederim.

merhaba canım,
kac günde bı adet oluyorsun ona gore bellı oluyo ne zaman adet olacağın eger 28 günde ıse 14 gun sonra olman gerekıyo eger gebelik olusmamıssa ıns vardır

ayrıca canım bıraz once uzman tv de dınledım eger gebelik olusmussa 10 günde betahcg kana gecıyormus ıdrarda olmaması normal

merhaba canım,
kac günde bı adet oluyorsun ona gore bellı oluyo ne zaman adet olacağın eger 28 günde ıse 14 gun sonra olman gerekıyo eger gebelik olusmamıssa ıns vardır
Cevabın ve guzel dileğin icin tesekkur ederim.
bir yıldır ortalama 28 gunde bir oluyor, ama 27-29 arası değişiyor.
bir de ovulasyon testi pozitif çıktıktan 15-16 gün sonra adet oluyordum genelde.
buna göre çarşamba ya da perşembe bekliyorum. Ama gebelik olsaydı bugün çıkardı sanırım testte.
dilerim daha fazla bekletmeden gelsin bebeklerimiz.

rıca ederım canım. anladım belırtın var mı pekı perşembeye olacak gıbı eger yoksa kan testı yaptırmanda fayda var uzulme ıdrara cok gec gecıyo adetının bır hafta falan gecmesı lazım

rıca ederım canım. anladım belırtın var mı pekı perşembeye olacak gıbı eger yoksa kan testı yaptırmanda fayda var uzulme ıdrara cok gec gecıyo adetının bır hafta falan gecmesı lazım
yoo ben iki kez gebe kaldım ikisindede bikaç gğn kala çıktı idrarda kişiden kişiye değişir ama adet günü çıkar en geç

ayrıca canım bıraz once uzman tv de dınledım eger gebelik olusmussa 10 günde betahcg kana gecıyormus ıdrarda olmaması normal
keşke dediğin gibi olsa arkadaşım.
ama benim daha önce gebeliklerim oldu. beta hcg çok hızlı artıyordu (gün aşırı dörde katlayarak).
yani adet günü 800-900 gibi bir değer oluyordu.
bu nedenle olsaydı çıkardı gibime geliyor. ama keşke yanılsam...

keşke canım Allahtan umit kesilmez ıns nasıp edecek bze de bende 6 aylıkken kaybettım sadece dua edıyorum ıns olacak

içimde bu ay sanki olacaktı gibi bir his var sadece :)
yoksa belirti

keşke canım Allahtan umit kesilmez ıns nasıp edecek bze de bende 6 aylıkken kaybettım sadece dua edıyorum ıns olacak
6 aylık bebeğini kaybetmene çok üzüldüm canım.
bundan sonraki gebeliklerinde kucaklaşıp, öpüp koklayıp büyütmek nasip olsun inş.

benimde canım biraz önce yaptım çizgi falan yok çok su içtim ondanmı acaba sende mi öle normalde sıvıyı azaltıp 3 saat sora falan yapmak gerekmiş..

Valla ben sabah 10 da yapiyorum canim testi ve hicbisey yemiyorum icmiyorum o saate kadar anlamadim neden boyle oldu acaba diyorum adetim yeni bitti ondan mi oyle cikiyo hani yeniden cikarsa bilmiyorum uff kafam allak bullak oldu devam edicem yine hergun bakalim cikacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…